Şimdi Ara

~~ Silkroad 3. ırk islam ~~ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
21.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu bırakmıştım bu gelirse başlarım artık en az 2 yıl sonra
  • evt sanırım islam charı hırsız göstermişler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

Arkadaşım bu silkroadın kendi orjinal fragmanı gibi bişey islamla ne alakası var anlamadım

gozluk tak bence sen orda çinli awrupalımı war islam chari o

Sende harbi sorun var. Her sakallıyı deden, her charı islam charı mı sanıyorsun?
    Bu trailer '' FRAGMAN!'' silkroadın geldiği ilk günlerden beri ortada var. Gözünü biraz açarsan ilk olayın geçtiği yer çin seddi ortaya çıkan canavar dowhangdakileri sembolize ediyor!

2. bölüm ise Takla-Makan'ı sembolzie eder..Oradaki monster ve ortamdan anlıyamıyorsan sorun benim gözlerimde değil seninkindedir

Adamlar daha sadece ve daha yeni dile düşmüş olan islam charları için oyunun ilk günleri neden fragman hazırlasın?.

Fıragman fıransızcadan gelir ve anlamı ''Tanıtma filmi.'' dir. Bilip bilmeden ortaya hurafe atmayın

ordaki kadın neyi simgeliyor

video guzel gibi tamamı bitsni yorum yaparım

• abi bu cinler bizide çarpmaısn ?
  • Arkadaş doğru söylüyor.
    SRO'nun sitesinde yakında açılacak arealarda Islam diye bir bölüm war ayrıca 3 yeni area daha gelcek.

Link: http://www.silkroadonline.net/gameinfo/npc_overall.asp

Description of each area ya bakın. 4 tane area var açılacak
    Açık renkli olanlar daha açılmamış olanlar diğerleride açık olanlar
  • islam ırkımı arap olucak 70 gap geldiğinden beri sroyu oynuyorum bu siteyi takip ediyorum(?) o video eskiden beri vardı....

matıken arabia filan olması gerekiyordu ama bi bakıma islamda olabilir ama islam ırkı yanlış bir tabir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcSK-R -- 3 Ocak 2008; 22:05:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrimeIce

Eğer o heykelden taşı çalan islam karakteri ise İslam karakterlerini hırsız olarak göstermişler.

dünyada bolle mallar olduktan sonra insanlar daha çok haksız yargılanır

Ben kendi göröüşümü söyliyim bu oyun

1.Prince Of Persia
    2.AgeOf
    3.Playboy
    4.Lord Of The Rings'e

döner bence bolle şeyler olursa vede ben adım gibi eminimki asla bolle bi aksiyon yaşanamicağına vede o adamın o taşı çalması olanaksızın ötesinde bişey yani bizim oyunda helle ttnet gibi internete sahipken o taşı çalmak biraz yürek ister vede yani bi taşı aynı yerden kaç kişi çalabilir ki??? bilmioyorum açıkcası ben ne yalan soyliyim bu oyunun silkroad olduğundan bile kuşkulanıyorum nerdeyse de Allahtan sonunda costantinapoliedeki yer var bide adamın teki elinde 32lik glavie gbi bişe kaldırıo yoksa ben zor inanırım bu oyunun silkroad olduğuna yani

• quote:

Orjinalden alıntı: SeVaXxX

quote:

Orjinalden alıntı: CrimeIce

Eğer o heykelden taşı çalan islam karakteri ise İslam karakterlerini hırsız olarak göstermişler.

dünyada bolle mallar olduktan sonra insanlar daha çok haksız yargılanır

Ben kendi göröüşümü söyliyim bu oyun

1.Prince Of Persia
    2.AgeOf
    3.Playboy
    4.Lord Of The Rings'e

döner bence bolle şeyler olursa vede ben adım gibi eminimki asla bolle bi aksiyon yaşanamicağına vede o adamın o taşı çalması olanaksızın ötesinde bişey yani bizim oyunda helle ttnet gibi internete sahipken o taşı çalmak biraz yürek ister vede yani bi taşı aynı yerden kaç kişi çalabilir ki??? bilmioyorum açıkcası ben ne yalan soyliyim bu oyunun silkroad olduğundan bile kuşkulanıyorum nerdeyse de Allahtan sonunda costantinapoliedeki yer var bide adamın teki elinde 32lik glavie gbi bişe kaldırıo yoksa ben zor inanırım bu oyunun silkroad olduğuna yani

zaten kimse o taşı çalcaz demedi belki o taş görev itemidir sen demon horselerden nal toplarken atı yere düşürüp 5 kez yuvarlanıp çivileri söküp nalımı alıyon

• quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

1cisi anlasıpta lafa tutma bilgi verdik awrupadada ole dediniz kapak oldunuz anlayan anladi
    2cisi tanıtma amaclı verdim banane ne zmn verildiyse video verilsin orda butun charlari tanıtmıs arap sarksı ve islam chari war sonucta bıcakli
    3cusu joymaxın acıkladıgı yazı
    Çin ve avrupa karakterlerden sonra sroya 3. ırk olarak İslam ekleneceğini daha önceleride duymuştuk.Silkroad islam hakkında genel bir açıklama yaptı.Orjinali ve türkçe meali aşağıdadır:

İNGİLİZCE :

Can you give us more insight to the types of classes and races that are in SilkRoad? They seem to run the spectrum from ancient Roman to ancient Chinese and include all the lands in between.

Silkroad Team:
    The Chinese utilize ‘Ki’ as the foundation to the three major weapon techniques, three major combat masteries, and one healing art. The players that select the Chinese can select, in the absence of classes, any skill they want and thus create a unique character that is shaped purely by one’s own diverse choices of skills to develop. The Chinese warriors employ ‘Ki’ to maximize humanity’s potential and use this to battle.

The Europeans emphasize “Mana” as the force within humanity and strength which is demonstrated in the distinct classes which have specialties that only they can develop, are another race. European characters can be divided into 6 distinct classes: the warrior, rogue, wizard, warlock, bard, and cleric. This is the race where if these classes complement each other in a party well they can exhibit great manifestations of power.

The Arabians (Islamic characters) will have the ability to summon genies. The summoned genies will be able to battle and, through intensive training perform other feats of spirit magic. Islamic characters will be able to use the sword, blade, claw and the chakoRam as their weapons. The genies will be able to train in the 4 attributes of Earth, Wind, Fire, and Water

TÜRKÇE :

Araplar (İslamik karakterler) cin çağırma yeteneğine sahip olacaklar. Çağırılan cinler savaşma ve büyü falan yapma yeteneğine sahip olacaklar. İslamik karakterler Kılıç-Bıçak(blade)-Pençe ve chakoram isimli siahları kullanabilecekler. Çağırılan cinler Toprak, Hava, Ateş ve Su elementlerini kullanabilecekler..

Copy+ paste ile olmaz. Bana link ver yeter. Sonra sana inanalim

4. Skill System

Unique and fresh skill system
    Like the Chinese characters who use the flying walk to float on the water surface and move leaving an afterimage, the European characters to use the power of Greek gods like Zeus or Apollo and the Islam characters to freely control the power of lamp elves, the fresh and unique skill which cannot have been seen in the existing games get unfolded

http://www.silkroadonline.net/overview/gameCharacteristics.asp

buyurumarım yeterli olmuştur piton çok sağol bunu yeni ögrendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyHumerus -- 4 Ocak 2008; 16:25:30 >

• umraım efsane olarak kalmaz bizim serverlarda
  • yukarıda werilen linke bakınn siteyi türkçeye çevirin okuyun yeni gelcek yerlerin we orda yasayan ırkların nerler olduunu resmi sitede yazıor işte islam ırkı gelecek

İşte Size Link: http://www.silkroadonline.net/overview/gameCharacteristics.asp
  • pardon arkadaslar yukarıda yanlıs link wermişim işte gerçek link

Link: http://www.silkroadonline.net/gameinfo/npc_overall.asp
  • Video verildi desem? Yıllar öncesinden biliyoruz desem Bana bombardıman yapmazsınız dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: xcarkox

Teşekkürler Piton Cin Cık cin Cık dicez artık

Zuhahahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyapponzashi -- 23 Haziran 2008; 11:11:24 >
  • piton kardeş videoyoyu link olarakda verebilirmisin
  • yyaaaa islamla cin çağırmanın ne ilgisi var lan gaymax ilk gitsin de islam tarihini örenip kur'an okusun bakalım islami insanların cin çağırması yada büyü yapması nekadar kötü ARAP IRKI O ARAPPP YOZLAŞMAYA SONN
  • TT net yüzünden videoyu izleyemedim link verebilir misin?????????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: bezzar

TT net yüzünden videoyu izleyemedim link verebilir misin?????????????

İlk sayfada var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __EFENDİ__ -- 23 Haziran 2008; 23:44:04 >
  • Sorunda o ben onu göremiyorum
  • ohoo 4 yıl geçti siz hala hayal kurun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.