Şimdi Ara

Silkroad'a nasıl başladınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bne bi gun evime giderken mahalleden bi çocuk sana sos dustumu dedi ve bu cumle beni sro dunyasına atan söz oldu.Sizlerde nasıl başladıgınızı paylasırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrilinnK -- 11 Haziran 2009; 10:36:14 >

• birgun arkla carsıdan gelırken sro muhabbetı actı bende bılmıyorum dedım sonra ınternet cafeye goturdu ordan baktım grafıklerı oynanısı guzeldı sonra

bızım mahallede ınt cafe vardı orda yoktu arkadas cd sını getırdı ınt sahıbı butun pclere yuklettırdı sonrada ordan yavas yavas ogrendık herkes sro ya

basladı 1 2 tane ıstısna knıght oynuyorlardı :D
  • baslamaz olaydım
  • "İnsanın başına ne gelirse ya meraktan ya ...dan!" hesabı, bir girdik çıkamıyoruz. 3-4 aydır oynamıyordum, artık saplantı olmuş.
  • Oyun manyağı bir arkadaşım başlamış.Geldi bana öve öve anlatıo dedim nasıl birşey bu oyun indiriyim filan dedim indirdim.Sonra oyuna girdim arkadaş pot kullanmayı filan gösteriyor.Arkadaş at ve bufflarla bana hava atıodu filan.

sonuç:Arkadaş oyunu bıraktı, ben ise
  • Bundan 3 yıl önce forumdan PeterPetrelli (Ömer) söylemişti :) İndirdim kurdum ve başladım . . .
  • 3 sene önce internet kafede cs takılırken 2-3 kişi oynarken bi arkaşımla gördük önce knight sandık(13-12 yaşında) sonra sölediler.Ve zamanla öğrendik şimdi biz öğretiyoruz(istemiye istemiye)
  • Aslında tövbeliydim online oyun oynamamıcaktım k.o'dan dolayı 8.sınıfta devamsızlıktan kalıyoduk Ama Lise 1'in sonlarına doğru sınıf arkadaşlarım Warrior_Angel , DaNGeR başta olmak üzere anlattılar oyunu biraz naza çektikten sonra başladık Pişmanmıyım ? kesinlikle. Okul ve oyunu birararada götürmeyi öğrendim & neticesinde yarın teşekkürümü alcam inşallah
  • Bilgisayarda
  • 1248979897878787878(78 devirli) sene önce arkadaşlardan gördüm başladım. en son ben başladım en son ben bıraktım. Geleceği tahmin etme ve gelecek vizyonum biraz zayıftır bu yüzden
  • MMORPG delisi kuzenim sayesinde başlamıştım, ama 10 ay önce bıraktım ve oyunu sildim o zamandan bu yana hiçbir alakam yok oyunun kendisiyle
  • Güzel..Bİgün arkadaş bi oyun var demişti cok güzl demişti. ARkadaşa gitmiştik gösterdi.ama ben pek begenmedim..Sonra 2-3 hafta geçti içimde Bi sRo sevgisi oLustu ve bende basLadım xD
  • SaNaNe
  • Bundan üç sene önce herzaman yaptıgımız gibi arkadaşlarla beraber cafeye counter oynamak için gitmiştik.5 kişiydik 1 kişi boşta kalıcaktı,bir arkadaşımız siz takılın ben silkroad oynıyıcam dedi.Biz bişeyler söylüyo ama kim anlar,countera devam.Aradan 2 gün geçti yine toplandık gidiyoruz.Yolda anlattı biraz,dedik bi kere deneyelim.O günden beri oynarım...

Biz ilk başladıgımızda janganda haritayı otomatik açarsın ya,oyunu o kadar yer olarak biliyoduk.12 lvl olduk hala Water Ghost larda kasardık.Oturarak hp doldururduk o zamanlar.Hatta ilk çarımı hotana götürmüştüm neresi oldugunu bilmiyodum bile.Geri getiricek gold yok.Dışarı çıkıp kessen kesemezsin,26 lvlsin.Arkadaşın çarına girip 2 günde 100k kastım ikimizide getiricek kadar.Gittim yanına gold vericem nasıl verilir bilmiyorum.Arkadaş gösterdi böyle yere atılıyo falan.Arkadaş atıcak yere ben alıcam.Ben yere eğilene kadar tavşan gelip almasınmı.Ona çok kızıp bırakmıştım karakteri.Daha çok varda aklıma gelmiyo.

• Bir ilkbahar günüydü ve okulun son günleri olduğu için okula gitmeyerek internete gitmiştim ve arkadaş orada bana silkroad'ı oynamamı söledi ve ben bilmiyordum arkadaş bana charını falan verdi girdik (o zmn serverler bomboştu 5-6 tane server vardı) oynadık falan, gece uyurken silkroad aklıma girdi ve o andan beri hep oynamaktayım....
    Keşke başlamaz olsaydım
  • Bundan 3-4 yıl önceydi. 2005 sonları veya 2006 nın başı sanıyorum.. Akrabam kişisel iletisine "Silkroad oynamayı bilen varmı help pls" yazmış.. Bende o ne la dedim. Anlattı işte böyle bir oyun herkes herkesi görüyor falan. Hayatımda ilk defa online oyun görüyorum tabii. Knight falan duymamıştım daha önce. Acayip merak ettim, daha oyunu görmeden herkesin herkesi görmesi, herkesn aynı dünya da bulunması ve savaşması, gruplar partyler falan.. büyülemişti beni. O gündür bu gündür ne başka online oyun oynayabiliyorum , ne de bu oyunun hakkını verebiliyorum. Keşke başlamaz olaydım da diyorum, iyi ki başlamışım da..
  • Soğuk bir kış günüydü etrafta kar yoktu ama soğuktu. Neden kaynaklandığını kafamı çevirişimle anladım baktımki karşı dağa kar yağmış onun soğuğu bize vuruyor. Arkadaşlardan biri dedi böyle olmıcak sıcak bi muhabbet açtı açmaz olaydı. Neymiş çar açmışmış da kasıyomuş da iyi bi oyunmuşşta karakteri benimsemişte tıpkı oymuşta ...
    Dinlemez olaydım elimi verdim kolum gitti bakalım daha nerelerimizi kaptıracaz bu sroya??
  • Bi arkadaşa bakıp çıkacaktım
  • Birgun kuzenlerimin evine gidiyordum,

gittimkuzenim pc yi açtı ve çok güzel,değişik bi oyun yükledik dedi sonra girdik kuzenin charıyla sonra bana anlatmaya başladı dışarda manyaklar var dedi onlardan kesip lvl atlıcaz dedi lvl imiz 9 du silah 1 lvl zırhlar 1 lvl manyak keserek 10 olduk sonra diğer kuzenimin 19 lvl okcu charı vardı skill yok bilmiyoruz..
    gittik Qin'shi nin mezarına kapıda 2 dev varya onlara vurup kaçıoduk sonra kendi charımı açtım gittikce oyunu öğrenmeye başladık ve oyunu profesyonelce oynamaya başladık..

iyikide başlamışım...

• bi hiyar saolsun baslatti bizi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.