liseye yeni basladığımda arkadasın evine gitmiştim , sen de mi knight oynuosun dedim bos ver ben mafia getirdim yükleyip oynayalım dedim..bu knight deil silkroad dedi..sonra bana char actık öyle basladım hatırlıorm :P
Klasik zaten ilk charımın adı Tr_emre_Tr :D:D az okuldan kacmazdık :D
quote:
Orjinalden alıntı: hamtrad
Aslında tövbeliydim online oyun oynamamıcaktım k.o'dan dolayı 8.sınıfta devamsızlıktan kalıyoduk Ama Lise 1'in sonlarına doğru sınıf arkadaşlarım Warrior_Angel , DaNGeR başta olmak üzere anlattılar oyunu biraz naza çektikten sonra başladık Pişmanmıyım ? kesinlikle. Okul ve oyunu birararada götürmeyi öğrendim & neticesinde yarın teşekkürümü alcam inşallah
sende ortaokulsun sanırım .... lise gelsin görelim senide ...
Hatırlamıyorum
Şerefsiz bi ark yüzünden başladım başlamaz olayım kahretsin gözüm başka bişey görmüo srodan çok memnunum fakat hayatta başka bişey ilgimi çekmio desem yeri var xD
Geçenlerde bir arkadaş beni cafede oynarken gördü nası bişi falan aman yaklaşma kantırına devam et dedim. Bir kaç kere daha sordu başlayacaktı. benden exe sini aldı, evde kurmuş msn den soruyo; bu oyun üyelik istiyo nasıl alacam falan. Dedim o oyun paralı başlamadan 200 ytl veriyon 1 yıl oynuyon ben gecen sene verdim 2 gün önce bitti falan. Çocuku zor vaz gecirdim. O da bilmiyo nereye sürükleneceğini. Dedim ben yandım başkaları yanmasın. Böylelikle bir insan hayatı daha kurtarmış oldum. Allah herkese benim gibi dost versin.
quote:
Orjinalden alıntı: Happycan
quote:
Aslında tövbeliydim online oyun oynamamıcaktım k.o'dan dolayı 8.sınıfta devamsızlıktan kalıyoduk Ama Lise 1'in sonlarına doğru sınıf arkadaşlarım Warrior_Angel , DaNGeR başta olmak üzere anlattılar oyunu biraz naza çektikten sonra başladık Pişmanmıyım ? kesinlikle. Okul ve oyunu birararada götürmeyi öğrendim & neticesinde yarın teşekkürümü alcam inşallah
Happy can sen okuma özürlüsüsüsn galiba?
Arkadaş öğretmişti, bir ara bizim bütün okul oynamya başlamıştı bi köşede sro oynayanlar toplanır birbirimize hepimizin bildiği şeyleri anlatırdık
Lise 1de tanıştığım arkadaşın önerisi ile başladım, başlamaz olaydım.
bnm 2 ark vardı biz okulda 3lü olarak dolaşırdık durmadan sro da sro konusuyolardı bnmde cnm cok sıkılıyodu sonra bi gün ver baklaım dedim ark indirdi fln sonra bagımlısı oldum harita acılıyo ya haritayı hareket ettirmeyi bilmiyodum o kadar sanıyodum oyun sonra cakilere gittim yeşillik alandan toprak alana o zmn baska servere falan gittim hatta hiç unutmuyom 5-6k para varken bnm ark birine tam 40-45 dk yalvardı adam 1m vermişti ark 1m in 300k sını bana wermişti giderdik hotana para torba ne bulursak alıp satardık:D
Ben bi qün yeqenimin yanına gitmiştim baq dedi sana bi oyun gödtericem bnde baqtım dedi şimdi girmedi bnde dedimki kendime "Oyun nasıl açılmaz" sonra bn dışarıya çıktım dedi gel girdi sonra onla oynayarak Jangan da Tablet lerle element yapıp satıyorduk 20 lv charla adı "KülotluKadir"
İşte bölee....
Knight oynuyordum o sıralar sene 2005 olsa gerek forumlarda yeni bir online oyunun geldiği işte grafiklerinin süper olduğunu falan duymuştum.. Bu hırsızlık yapma olayı ticaret yapma olayı aklıma yatmıstı moblar benı büyülemişti sonra oyunun acılmasını beklemiştim oyun acılmıstı ama ben oynamıyordum o sıralar sonra ne olduysa knightı bıraktım sroya basladım ezik ezik takıldım 1 sene sonra prof olduk tabiki ve şuan oyunu bırakmıs durumdayım yaklasık 3 aydır ne oyuna gırıyorum ne de girmeyi düşünüyorum.. Oyunda yapacağım herşeyi yaptım bi vakitten sonra stres yapıyor.. Zaten hacklenmeler coğaldı son aylarda bende ondan bıraktım bu oyunda emek verip cok item gold yaptım (fake haric =)) ve bu emeklerin hepsi hackleyen insan aldı götürdü.. Ama tek şeye seviniyorum şu oyuna 1 kurus harcamadım ve karim 1000ytlden fazla tabi hacklenmeler olmasaydı kaç olurdu bılmıyorum neyse çok uzadı saolun okudğunuz için içimi dökmüş oldum
Bende oyuna 6. sınıfta başladım.Bir arkadas anlatıodu okcu var glavci var dedi.Bende ilk biraz örendim(cocuklardan izleye izleye).Benimde normal hayatta olduu gibi oka meraım vardı actım bi okcu kastım kastım... bi 5 lvl oldum diodumki kolay bu oyun 5 saate bitiririm(oyununu bir gta gibi felan zannetiodum).sonra hic unutmam arada bir page icin I ya basması unuturdum.bir keresindede item die atkı alıp kasıodum.ne kadar ucuz dıodum 10 lw item .Bana sroyu öreten arkadasın 25 lw wizi wardı 1 ytl ye 20 k almıstım .bir giant kesmek icin rahat 50 kez olup ısınlandıımı hatırlarım
senesini tam hatırlamasamda netten tanıştığım ve çok sevdiğim bir abimle oyunlardan konuşuyoruz işte yılın 2. çeyreğinde şunlar çıkıcak vs dediki Silkroad adında Ko tarzı ama daha güzel birşey açılacak vs dedim güzel deneriz ilk açıldı oynadık biraz ama oda ne oyun 6 ay gitti 6 ay oyunu unutmuştm ne güzel ama abim saolsun hatırlattı o gün bugündür hep beraber oynarız onla beraberde bırakırız heralde
quote:
Orjinalden alıntı: Happycan
quote:
Lise 3 geçtim okulla sroyu aynı anda götürebiliyorum anadolu lisesinde okuyorum okulla ilgili hiçbir sorum yok bende pişman degilim.
2-3 sene önce arkadaş saolsun tanıştırdı güzeldi aslında ilk zamanlarda zaten bir yaz oynadım oda bana yetti guild muhabbetleri falan irademe sahip çıkmayı biliyorum heralde:)
bi arkadaş oynuyordu hep onu konuşuyorlardı 26 lvl lerdi gel sende oyna dedi beni charına ortak yaptı sonra ben yeni char açmıştım umut_tr diye sonra mahallede bütün arkadaşlara anlattım onlarda açtı osan_tr musti_tr celal_tr diye hepimiz blader kasmıştık gizli sorusunu unuttum diye bırakmıştım şifresini hala unutmadım ondan sonra char almıştım yüksek lvl öle öle ilerlettik geldik buralara kadar
sınıf arkadaşlarımla call of duty oynamaya gitmiştik (multiplayer) 3-4 kişi.haftada 2-3 kez gider oynardık sonra sıkıldık we ko(knigth online) ya başlayalaım dedik ko dan sıkılınca silkroad bağımlısı olduk.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme