Şimdi Ara

silkroad anilarimizi anlatalim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pacific'te yeni başladığımda tavşanlara çok özeniyordum sanırım 20'li levellerdeydim fakat tavşanların silkle alındığını bilmiyordum tabi, adamın biriside satılık tavşan 250k yazdı bende adama 200k(tüm param) olur mu ? dedim olur dedi, beni öyle bir sevinç kapladı ki ee tabi tavşan alacağımı zannediyorum.

Herneyse adam exchange gönderdi, koydu bana bandit scroll'u ben thief'likten anlamadığım için bilmiyorum ama yinede sordum adama bunda başka birşey yazıyor dedim, adamda bana tavşanın adı bandit dedi, bende kabul ettim saf gibi ardından bastım aktif olmadı doğal olarak sonra adam bana dedi thief'lik giy öyle çıkar dedi tarif etti. (o zamanlar tek job olayı yoktu tabi hepsini giyiyorduk) Ardından ben thiefliği taktım bastım scroll'a dolmaya başladı işte şimdi oluyor galiba dedim kendimi thief town'da bulunca neye uğradığımı şaşırdım silkroad'ta yediğim ilk kazığım ve en masum hatıralarımdan birisiydi ne günlermiş yaa

@rsgt2d Bende o günleri çok özlüyorum hocam şimdi deseler ki eski sro başlıyor aynı sistemle hiçbir abartısı olmadan 4 elle sarılır tekrar başlardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bandidas22 -- 20 Aralık 2016; 23:32:42 >

• Aynen hocam bende başlarım gerçekten ne çeşit insan vardı silkroadda item share pt kurup silahını yere at sun yapim diyenler çok komikti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rsgt2d

Aynen hocam bende başlarım gerçekten ne çeşit insan vardı silkroadda item share pt kurup silahını yere at sun yapim diyenler çok komikti

Resmen çakal yuvasıydı ama tadına doyulmuyordu okulda dakkaları sayardım zil çalsında ewe gidip oyuna girmeye çalışayım diye Hatta pc özellikleride şuydu; 256mb ram, 64mb ekran kartı, pentium 2 işlemci. Sro'yu en düşük ayarlarda donarak oynardım. Arkadaşta o sene yeni pc almıştı 3 çar açıyordu botta vardı bizde ezikler olarak vay be uçak gibi makine diyorduk gerçi şuanda asilkroad var çok iyi deniliyor potansiyeli falan ama bir bakıcam orayada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bandidas22 -- 21 Aralık 2016; 10:31:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arşivi karıştırırken bulduğum resimlerden biri Çok özledik

silkroad anilarimizi anlatalim
  • İlk zamanlar (70 cap'te) bladeleri çok aşağılardım. Arkadaşım bana derdi blade sro'nun en iyi çarı hepte öyle kalıcak diye gerçektende öyleymiş
  • Vay be ne güzel zamanlar mış. Ben 2 sene önce oynayabildim. 10-11 sene önce Knight oynardım o dönem efsaneydi. Sonra 7-8 sene önce Metin 2 ye başladım en çok onu oynadım.

SRO'yu çok oynayamadığım için pek bilmem ama çok sağlam çar vermişti arkadaş (nöbetleşe oynuyorduk) ben kervan işindeydim baya aksiyon yaşıyorduk. Hey gidi günler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drofsyaf

Vay be ne güzel zamanlar mış. Ben 2 sene önce oynayabildim. 10-11 sene önce Knight oynardım o dönem efsaneydi. Sonra 7-8 sene önce Metin 2 ye başladım en çok onu oynadım.

SRO'yu çok oynayamadığım için pek bilmem ama çok sağlam çar vermişti arkadaş (nöbetleşe oynuyorduk) ben kervan işindeydim baya aksiyon yaşıyorduk. Hey gidi günler...

Zaten sro'da yapılan ilk hata kervan işini kaldırmaları oldu bi daha herkes soğudu malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bandidas22 kullanıcısına yanıt
    Çok doğru söyledin hocam. Bu gibi oyunlarda beğenilen klasikleşmiş uygulamaları kaldırmak büyük bir yanlış.
    Zaten belli bir müddet sonra oyunun tadı da kaçıyor.

• quote:

Çok doğru söyledin hocam. Bu gibi oyunlarda beğenilen klasikleşmiş uygulamaları kaldırmak büyük bir yanlış.
    Zaten belli bir müddet sonra oyunun tadı da kaçıyor.

Ahh ahh 2009-2010 yıllarında lisede sınıftan tam 6 kişi aynı sw'de oynuyorduk. Hergün okuldan çıkar çıkmaz hepimiz haberleşir çarlara girer hazırlıkları yapardık, hepimizin kolalar cipsler doldurulur ardındanda yükü doldurur kervan konvoyu yapardık, janganın dw'nin en hücra en kuytu köşeleri bizden sorulurdu, birisi gelip yıktığında resmen kahrolurduk, sanki gerçektende varımız yokumuz gitmişçesine
  • Bandidas22 kullanıcısına yanıt
    Zaten en güzeli kendi arkadaşlarınla oynamak biz de 3 kişi falan oynuyorduk ama bizim arkadaşların hevesi çabuk kırılıyordu oyunu erken bıraktılar. SRO gibi online oyunlardaki o mistik havayı, oyunu oynarken gerçekten yaşıyormuş gibi olurdum.(Sinemada fantastik bir film izlerken gerçekte yaşamak hissi gibi) Bence en güzel yanı da o idi.

• quote:

Zaten en güzeli kendi arkadaşlarınla oynamak biz de 3 kişi falan oynuyorduk ama bizim arkadaşların hevesi çabuk kırılıyordu oyunu erken bıraktılar. SRO gibi online oyunlardaki o mistik havayı, oyunu oynarken gerçekten yaşıyormuş gibi olurdum.(Sinemada fantastik bir film izlerken gerçekte yaşamak hissi gibi) Bence en güzel yanı da o idi.

O arkadaşlarımdan biriyle şuan yeni bir pwp sw'ye başladık sro bırakılmıyor ya

• Vay be zamanında ne oynardım. Bunun yüzünden az kalsın lise de iken okulu bırakıyorum. 5 sene oynadım oyunu 118 lvl de tadında bıraktım. Oyunda ele geçirmediğim galibiyetim Rock hariç kesmediğim unique yoktu. Hele ki hem jangan hem hotanı bana ait olan 2 guild de tutup türk guildlere liderlik etmenin zevki başkaydı. Bakıyorum da şuan da oyunun değeri dipler de dolaşıyor. Zamanında 80 lvl Char kasıp 300 tl ye satıyorum şimdi ise 120 lvl charlar 70-80 tl
  • 70 lv ne güzeldi 80 lv kadar 90 geldi bozulma başladı sonrası yok oluş.Evet çok zaman harcadım ama güzeldi.Mutluydum arkadaşlarla takılıyorduk amatörce oynuyor ve çok zevk alıyorduk.Helede o kervan işi yok mu akşam saatleri sözleşir ve çekerdik ne güzel zamanlardı sonra işin içine botlar girdi ve bitti..
  • Şuan 101 wizarda gireyim diyorum satayım kasasında silk itemleri vardı elden çıksın ama yok 2 gündür giremiyorum öyle çok bot var ki malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: rsgt2d

Benim en komik anlarım 2006 yılı olması lazım troyda ilk defa mmorpg oynadığımız için sistemi hiç bilmiyoruz 16lv civarlarına kadar repair nedir bilmediğim için itemler patlayınca satıp baştan npcden alıyodum &#128516; sonraları 70 lvde bot almak istemiştim çok zordu artık elle kasmak anneme dedim bot alıcam derslerime bakıcam artık kendi oynuyacak babama demiş alalım kendi oynuyacak mış diye babamda demişti ulan kendi oynuyosa niye para veriyoz&#128516;ah be ne günlerdi şimdi silkroad bitmiş artık o eski günleri hiçbir zaman gelmicek ne yazıkki

Baba çok güzel demiş Şu bot olayında hiç mantık yok . Oyundan soğuma sebeplerimden birisiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker07 -- 31 Aralık 2016; 2:57:35 >

• Konuyu canlı tutalım unutulmasın eski silkroad
  • birisi janganda köpeğini iyileştirmeyi bilmiyordu ben biliyorum dedim falan 20 dk köpeği vermesi için ikna ettim verdi falan iyileştiriciyide verdi. Sonra ben bi koşuyorum jangan ara sokaklarda adam küfürü basıyo tabi :D neyse bedavaya köpeğim olmuştu bu vesileyle yalnız 2-3 kere adamla karşılaşmıştım adam katil olup beni öldürdü o köpeği aldığımdaki heyecan efsaneydi tabii küçüktük yaptık bi hırsızlık o kişi kimse beni bulsun hakkımız geçmesin helal etsin parasını vereyim
  • Arkadaşlar Silkroad'ta bugün itibariyle bot kullanımı yasaklandı bilginiz olsun şimdi nasıl kasılacak çarlar acaba :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.