Şimdi Ara

silkroad anilarimizi anlatalim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar silkroad oyuncularinin oyunda bircok anisi vardir iyisiyle kotusuyle kimilerinin dolandirilma, car soyulmasi, silah yakma ben sahsen cok oyuna haki degildim ezik kaldim 100 lv leri goremedim ama iyi kide gormemisim cunkuno lvlde binlerce lira yatiriliyor mecburen. 2009 yili 90 cap muhtemelen eu yeni gelmis ben de o zamanlar basladim. 2010 da biraktim zaten. neyse xbow carim vardi leo adida thiefligi cok merak ediyodum ve ozeniyodum o gun rastgele samarda kokorolarin orda gezerken bende 3 lv dusuk trader buldum daldim tabi direk ozamanlar buff falan bilmiyorum direk xbowla daldim. pesinde npclerde vurunca yatti devesi sonra mallar yere tabi ama ben heyecandan mutluluktan deliriyodum onu aciz duruma dusurdum hahahaha diye sonra topladim hepsini attim retunu o da bana kufur ediyor falan direk yengeclerin oraya dogru gittim koselere dogru sonra sattim 300-400 k para geldi gittim pot aldim giysi aldim bu da boyle bir animdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yaşadığım binlerce anıdan sadece bir tanesi. Videodaki char benim videoyu izlerseniz anlarsınız gelip pk olup int bow öldürülmeseydi kesemezdim isyu :D
  • oyuna yeni başladığım dönemlerde tarim basinde kasıyorum ve elite gördüm dedim bu ne lan. aaaa falan dedim kendimi özel hissettim. ve dh ye o zaman açtığım konu şuydu
    https://forum.donanimhaber.com/m_21675550/tm.htm
  • Yıl 2005, server Alps(New). Şekil olsun diye tüm skilleri açmaya çalışıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Yıl 2005, server Alps(New). Şekil olsun diye tüm skilleri açmaya çalışıyordum.

2005'de Alps yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Yıl 2005, server Alps(New). Şekil olsun diye tüm skilleri açmaya çalışıyordum.

2005'de Alps yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Senkei

oyuna yeni başladığım dönemlerde tarim basinde kasıyorum ve elite gördüm dedim bu ne lan. aaaa falan dedim kendimi özel hissettim. ve dh ye o zaman açtığım konu şuydu
    https://forum.donanimhaber.com/m_21675550/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayat Plani Ciziyoruz
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vay be Sro.. İlk Oyun Aşkım. Kuzenim sayesinde(benden büyük) tanıştım. 2008-2009 yılları falan çocuguz işte ozamanlar bi spear hesabı vardı 40lv lerin orda kasılırdı köpeği 40 yapınca büyüyordu ya onun için bota falan bırakırdı tabi biz bilmezdik her geldigimde yanina giderdim en son bi blade hesabi vardi bottaydi hesap taklamanda kasilirken bana demisti kuzen gel otur olmesin pot bas surekli dedi bende tamam abi diyerek gectim basina tabi oda son kez bakiyordu ki bi crit atti ordaki mob 😂 tüh öldü hadi kapatalım dedi en büyük hayal kırıklığı olmuştu bu benim için 😂 Yaz zamanı server doluydu hatırlamıyorum ama serveri neyse artık o siyah ekran gelsin diye ben fareyle login e diger kuzen enter e büyük kuzende diğer entere basardı ozamanlar pre vardı ama para yoktu 😂 neyse bendede bilgisayar yok hatta hiç olmadı nette oynadım bi süre taxilere girdim falan ama hesabı batırdım 😂 sonra Bsro oynamaya başladım ordada pek beceremedik pvp ye giriyoruz adamlar tek atıyo bizde npc itemi bende bilmiyorum tabi oyunu anca kasılmayı biliyoz bi kaç artı basma vs. 😂 Eyy gidi eskiler hala içimde bi Sro özlemi var normale başlayım dedim 25lv falan oldum sonra hesap silinmiş birdaha da oynamadım artık oyun eskisi gibi değil. Ama arada rüyama giriyo o semerkantta pvp zamanları...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O ekranın kararmasi paha bicilemezdi.

• Secret Light kullanıcısına yanıt
    Bunlar benimde anılarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RovaNT -- 2 Ekim 2016; 18:46:47 >
  • RovaNT kullanıcısına yanıt
    Çok güzeldi benim için o günler cidden geçen gün rüyama girdi bazen girer Sropvp videoları izlerim ne çok imrenirim be o adamlar pvp yapıyor bi ben şöyle olamadım diye:(

• Sene 2007
    İlk nuker çarımı yapmaya başlamıştım. 6.sınıfa kadar taktir alan ben 7. Sinıfta silkroadla tanışınca 2 zayıf getirmiştim. Sabahları kalkar kalkmaz okula gidene kadar girip 4 5 xp kasim diye okula her gün hemen hemen geç kalırdım.
    Çarı 47 lv yapınca bi gece taktım kafaya tg kesicem nöbet tutuyorum saat 2iydi babam geldi yat dedi tamam dedim gitti 15 dk sonra babam yine geldi sen daha yatmadın mı dedi tamam baba yatıcam dedim. Tg çıktı arıyorum 3 yol ağzında buldum ama nasıl heyecanlıyım tuşlara kat kut basıyom babam bi geldi klavyeyi tuttu bi çekti kopardı kafama bi taktı klavye iptal ben şoka uğradım baktım tg ölmüş ben kesmişim.
    Hani olur ya böyle acılar içinde zafere ulaşırsın babam belki beni hiç anlamayacak ama cebinden para çalıp silk aldığım günleri de unutmayacak....
    Buda benim böyle bir anım.

sana yemin ederim aynısını bende yapardım ve hala yapıyorum yazın güzel pvp açıldığı zamanda oynuyorum.
  • dw de pvp yapanları izlemek müthişti. guild savaşları daha güzeldi kale olayı yoktu. merchantlarla gezen yüksek level thiefler çok kıyak görünüyordu..
  • RovaNT kullanıcısına yanıt
    Bilmezmiyim hocam. pek çok gruba üyeyim silkroadda ama şuanlarda pek ilgilenemiyorum derslerden dolayı üniye gidersem inşAllah içimde ukte kalan sroya başlayacağım

Bende üniye hazırlanıyorum inşallah kazanırsak yazın

Tesadüfün bukadarı fazla biraz fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RovaNT -- 28 Ekim 2016; 22:21:39 >
  • 50 silke sun sword dusurmustum magic popda
  • Bi 3-4 sene sonra bölüme uğruyayım dedim duygulandım

Ben ilk başladığımda jangan önünde ki mangyang larda yaklaşık 2 hafta filan takılmış orada level almaya çalışmıştım.

İşin kötü tarafı 4 arkadaşta ordaydık, bir gün ne olduysa daha ilerilere gitmeyi denedik, meğersem başka başka moblarda varmış.

Ondan sonra m tuşundan harita açıldığını keşfetmiştik, ne günlerdi be.
  • 2006 yılında başlamıştım o zaman oto pot gelmemişti yere oturup can dolduruyorduk.Bütün skilleri açıp bütün silahları kullanıyorduk.Yüksek lvl char görünce yakınlaştırıp bakıyorduk ilk köpek aldığım zamanki sevincimi şimdiki oyunların hiçbirinden almadım.O zamanlar venice serverinde oynardık mahallecek.Lvl sınırı 70 den 80 e çıkmıştı ve taklamakan haritası geldi fakat bizi etkilemedi çünkü daha 40 lvl ancak olmuştum.Oyunu biraz öğrenmeye başlayınca charımın çöp olduğunu öğrendim ve yeni char açtım.Bu sefer full int spear nuker yaptım çünkü nukerin havası hiçbir charda yoktu.Nuker olmak özel bir şeymiş gibi geliyordu .Bu sırada thief olup guildden arkadaşlarla kervan soyuyorduk .Nuker olduğum için zerkleyip tek nukede vurduğumu indiriyordum.Derken mahalleden bir büyüğümüz parayla silk alıp maymun almıştı biz de nasıl alındığını öğrenip ptt'den para yatırıyorduk.Hatta ilk yatırdığımız para boşa gitmişti makbuzu attığım için.O zamanlar bottürk vardı sanırım goldları oradan alıyorduk.1m 8 liraydı düşünün artık.Sonra silk aldık beyaz kurt aldık dress aldık derken oyuna baya bir para yatırdık.Char da yükselmeye başlayınca unique avına çıkmaya başladık uruchi isyutaru derken arenada lord bekledik.Kale savaşlarına katılmaya başladık bandit fw gelince devil spirit geldi onu da aldık fakat oyun iyice paramızı yemeye başlamıştı.Daha sonra oyuna goldbotlar ve serverı dolduran 1 lvl charlar doluştu oyuna girilemez olmuştu.Joymax herkesi premium almaya zorluyordu bir süre yine pre almaya devam ettik fakat magic pop adında gelen saçmalıktan sonra oyunun zevki kaçtı .Parası olanların artık para vermeyenleri tamamen ezdiği dönemdi.Bu arada +15 sun itemler çıkmaya başlamıştı sonra biz de teker teker bıraktık.2009 olması lazım ecsro adında pvp server açılmıştı sadece ch olması nedeniyle yeniden mahallecek başladık cidden güzel serverdı.Fakat her güzel şeyin bir sonu vardır ecsro da kapandı sonra yeni serverler açıldı ve oyuncu kitlesi dağılınca sro da resmen bitmiş oldu bizim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumblapinta -- 24 Aralık 2016; 11:26:01 >

• Benim en komik anlarım 2006 yılı olması lazım troyda ilk defa mmorpg oynadığımız için sistemi hiç bilmiyoruz 16lv civarlarına kadar repair nedir bilmediğim için itemler patlayınca satıp baştan npcden alıyodum 😄 sonraları 70 lvde bot almak istemiştim çok zordu artık elle kasmak anneme dedim bot alıcam derslerime bakıcam artık kendi oynuyacak babama demiş alalım kendi oynuyacak mış diye babamda demişti ulan kendi oynuyosa niye para veriyoz😄ah be ne günlerdi şimdi silkroad bitmiş artık o eski günleri hiçbir zaman gelmicek ne yazıkki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.