Şimdi Ara

Silkroad ATOM işlemcili PC de.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadşlar merhaba leptop alıcamda ufak bişi 10'' liklerden acap onlarda silkraod ı rahat oynayabilirmiyim sizce ? 1 çar la oynuyorum zaten :D Şimdiden saolsun ona göre bakcam.

• rahatmıAçabilirsen iyidir.Teyzemin var ordan biliyorum anca internete girebilirsin msn e girebilirsin fakat msn de webcam bile açamazsın açınca ömrüm hayatımda görmediğim bir kasılma oluyor
  • -O Zaman alma
  • Sonuçta atom işlemci binevi celeron işlemcili masaustu gibi :)) Oynayamassın kanımca...Anca film izler ,msn de takılırsın.
    Bi laptopta sro oynayabilmen için en aşağı t6400 işlemcili 256 ekran kartlı bi model öneririm(min 2gbram)
  • pekala almıyorum o zmn :D

Pekala sizlerden 1 öneri alayım arkadşlar hangisini alayım dersiniz ?

1.
    http://www.sahibinden.com/hp_pavilion_dv2580et_core_2_duo_2_0_ghz_acil_cok_acil-20WQQaXQQ15694954WQQpXQQdisplayitem

2.http://www.sahibinden.com/asus_marka_dizustu_satiliktir-48WQQaXQQ15525428WQQpXQQdisplayitem

3.http://www.sahibinden.com/lenovo_y530_sahibinden_sifir_satilik_bilgisayarlar_!!!-54WQQaXQQ15799964WQQpXQQdisplayitem

3gün içinde alıcam kararsız kaldım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkem0707 -- 2 Ağustos 2009; 20:33:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _LAZOGLAN_

Sonuçta atom işlemci binevi celeron işlemcili masaustu gibi :)) Oynayamassın kanımca...Anca film izler ,msn de takılırsın.
    Bi laptopta sro oynayabilmen için en aşağı t6400 işlemcili 256 ekran kartlı bi model öneririm(min 2gbram)

film izler mi? :D film izlemek oyle kucumsenecek bir işlem degil bilgisayarı sandıgınızdan fazla kasıyor goruntu işlemek. hatta işlemcinin ömrünü kısaltan tek önemli etken görüntü işlemesidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: closek

quote:

Sonuçta atom işlemci binevi celeron işlemcili masaustu gibi :)) Oynayamassın kanımca...Anca film izler ,msn de takılırsın.

film izler mi? :D film izlemek oyle kucumsenecek bir işlem degil bilgisayarı sandıgınızdan fazla kasıyor goruntu işlemek. hatta işlemcinin ömrünü kısaltan tek önemli etken görüntü işlemesidir..

Filmi normal olarak izler ama ileri sarmak istendiğinde pc işlemcinin yavaş oluşundan dolayı kasılır, hatta kimi zaman pc tıkanabilirde...(film izlerken o kadarda dedıgın gıbı kasılma olcagını sanmam,geçenlerde arkadaşım önümde sabah akşam dizi izliyorduda...)
    @gorkem 0707
    1.pc ıyı gıbı ama ekran kartı 64mb olunca ister istemes aralarda kasar,
    2.pc de hemen hemen 1.ye benzer
    3.pc ? umarım fiyatında bi yanlışlık yoktur. O fiyata böyle notebook
    yerimde durmaz gider alırdım :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mininotebooklarda atom işlemci sorun yaşatmaz ama maliyeti kısmak için onboard ekran kartı ile geliyor, ve o ekran kartları sroyu oynatmaz, sadece ofis amaçlı çalışmak ve ineternette gezinmek için onlar. Sro oynayamazsın.
  • Küçük,güzel,kullanışlı cihazlar ama oyun oynamak için değil
  • 3. laptop gerçekten güzel...

Lakin alttaki dipnotta min. satış 50 adettir. Tek olarak satılmaz yazısı var bilmem dikkat ettin mi...

İnternet kafe açıcaksan orasını bilemem
  • quote:

quote:

quote:

Filmi normal olarak izler ama ileri sarmak istendiğinde pc işlemcinin yavaş oluşundan dolayı kasılır, hatta kimi zaman pc tıkanabilirde...(film izlerken o kadarda dedıgın gıbı kasılma olcagını sanmam,geçenlerde arkadaşım önümde sabah akşam dizi izliyorduda...)
    @gorkem 0707

Ben sadece film izleme işleminin kucumsenmemesi gerektigini soyledim. zaten sorun kasılma degil. ram/işlemci oranına baktıgınız zaman işlemlerde onemli olan o anki uygulamanın kasması degil işlemci kullanımıdr. eger bilgisayarın grafik katının işlemcisi boyle bir işlemi kaldıramayacaksa hiç açmaz, kaldıracaksa rame oranı cok dusuk oldugundan sorunsuz calısır. yani siz ram oranını ekran kartının bellegine oranla artırdıkca işlemler 1-0 gibi ya calısır ya calısmaz. ama su da var. siz boyle bir uygulamada işlemi calıstırırsanız 2. actıgınız uygulamada pc felç olur. yani pc film izlerken hiç kasmayabilir (ileri sararken kasılması zaten hdd hızıyla ilgili cogu zaman) ama baska bi uygulamayı daha actıgınızda pc oyle bir donar ki reset atana kadar duzelmez. :)) bunu anlatmaya calıstım.

•  Silkroad ATOM işlemcili PC de.....
  • o işlemciyle sro oynayabiliceğini pek sanmıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@gorkem 0707

Ben sadece film izleme işleminin kucumsenmemesi gerektigini soyledim. zaten sorun kasılma degil. ram/işlemci oranına baktıgınız zaman işlemlerde onemli olan o anki uygulamanın kasması degil işlemci kullanımıdr. eger bilgisayarın grafik katının işlemcisi boyle bir işlemi kaldıramayacaksa hiç açmaz, kaldıracaksa rame oranı cok dusuk oldugundan sorunsuz calısır. yani siz ram oranını ekran kartının bellegine oranla artırdıkca işlemler 1-0 gibi ya calısır ya calısmaz. ama su da var. siz boyle bir uygulamada işlemi calıstırırsanız 2. actıgınız uygulamada pc felç olur. yani pc film izlerken hiç kasmayabilir (ileri sararken kasılması zaten hdd hızıyla ilgili cogu zaman) ama baska bi uygulamayı daha actıgınızda pc oyle bir donar ki reset atana kadar duzelmez. :)) bunu anlatmaya calıstım.

Tabiki yazdıklarınız doğru. Bu pcler çoklu uygulamarı açmaya gelmez.Zaten oyun için kullanmamak lazım:(
    @Hiro_Nakamura
    Düşünsene 50 tane laptoplu internet cafe :)) (sadece vip müşteriler için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _LAZOGLAN_ -- 3 Ağustos 2009; 20:30:59 >

• masaustu bilgisayarlar bile surekli grafik hatasi aliyor laptopta denemeye bile zahmet etme
  • Arkadaşta Var Bizim Cs 'yi Zor Oynuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.