Şimdi Ara

Silkroad Baslıycam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkaşdalar Su günlerde Sİlkroad a baslamayı düşünüyorum..Ama Hangi Karakter Secicem daha net karak veremedim benim istedigim tarz bir karakter.. su sekilde...

Skill efectleri Görkemli olsun wariror tibi Oynarken kasan bi karakter olmasın savalarda vs büyücü tarzı iyileştirici okcu o tarz hareketli bi karakter olmayı düşünüyorum acaba oyunda hangi karakter olmalıyım...

• Wariror/cleric veya xbow/cleric ol dicem ama o ne diyeceksin?

Bu oyunu anlatması uzun,
    Girmesi sorun o bakımdan hiç başlama.Başlıyacaksan da yukarıda yazdığım buildleri öneririm.Onlar hakkında da üst konulardan yardım alabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aazam -- 16 Kasım 2009; 14:32:40 >
  • Dostum Amerikan Dili ve edebiyatı okuyorum İlk olarak Kelimeler Benim için SOrun Değil ve 3 yildir Guild wars oynuyorum oyuna girmeside sorun degil paralı oynucam... ayrıca oyunca çift profession mi ? yani çift class la oynayama biliyormuyuz warrior/Healer gibi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDA.nightwolf -- 16 Kasım 2009; 14:53:07 >
  • Arkadaşım şuanlık en sağlam char Warrior/Cleric gibi gözüküyor ama sen ilersini düşünüyorum dersen Blader ac derim neden dersen Bladerde batır skillerine 25crit geliyor yatır skillerine ise 60% yatırma şansı ve 2defa vuruyor blader ilerki lvlerde daha sağlam oluyor yani anlayacın
  • presiz oynucaksan başlama boşuna ama pre alıcaksan anlattığına göre eu yan olarak cleric yapman lazım
  • arkadaşlar ben eglence amaçlı oynayacagim dedikleriniz birazcık kasmak isteyen seyler ben söle armor i en güzel skilleri en güzel effectleri olan bir karakter istiyorum...yani wariror kalsin oyunda destekçi char yada okcu felan acmayı düsünüyorum varsa

VE YUKARDA BİR YANLIS warrior tibiANLASILMA OLMUS oynarken kasan yani wr dısında karakterler warrior olmasın ve pvp lerde yenmek yenilmekde cok önemli degil zevk ala bilecegim eglenceli bir karakter arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDA.nightwolf -- 16 Kasım 2009; 17:22:56 >
  • kesinlikle FoRCe-Glavier öneririm şuanda herculeste 95 levele kadar yatıramadığım adam yok . ve yatırabilen de yok 95 levele kdr ... Levelim 95
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SilkRoad Online SS
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben chinese nuker oynuyorum. Gayet de zevkli bi karakter. Öneririm.
  • Psiko MAnak Bİr ÇAr Wizz Öneririm :D
  • kardeşim hayırlı olsun diliyorum ama sana bişey diyim bence hiç bulaşma bu oyuna giremezsen yada sürekli lag olursan kafayı yersin valla çoğu kişi klavyesini kırdığını bilirim full int nuker spear cold lightning aç bence
  • Bence Hiç Başlama Derim AmA
    Rogue Warclok Char Süperdir.
    Accayip Eğlenceli.
  • Dediğine göre tank + healer gibi birşey arıyorsun. Yani dal vur yık ortalığı gibisinden Bunun için warior + cleric iyi bir seçimdir. Charlar konusunda yardımcı olabilirim istersen pm den.
  • Sen hoplamalı Zıplamalı istiyosan sana Blade öneririm.Ama İlla efect diosan Bowmani aç derim.
  • Bene başlangıç için CHN nuker açmalısın,
    Wizard en hızlı kasılan char ama taktik bilmediğin için çok yatacağından sıkılırsın,
    STR açmayı düşünürsende Xbow/bard yine hızlı kasılır oynaması kolaydır, o yüzden daha ilk charında sıkılmamak için zahmetli ve deneyim isteyen yapılandırmalara girme bence
  • arkadaşlar oyunda bütün karakterlerden actim ve oyun bence kötü bir oyun tabi bu bana böle gelmiş ola bilir bir guild wars yada wow oynayan biri bu oyuna bence baslamasi imkansiz gibi cünkü ada atiyorum adamim gec gitti hissediliyor karakter taş hareket etmirmesi gibi oyun kendini hissettirmiyo tabi bu benim görüsüm yani böle bi oyunda nasil pvp oluyo onuda anlamiyorum guild warsda 1 sn bile önemi var bu oyunda adim atiyom adam 1 saniye sonra gidiyo zaten hiç oyunda lag var demeyin vss doluluk oruni felan en az di yani oyun özeti oyu tam bir odun....ama tabi bu oyunla baslayanlar için ayrı bi konu BU sözleri neden söylüyorum çünkü bosuna bu oyuna pre vericeginize gidin guild wars alin 25 30 tl ye kadar düstü onu oynayan ve diyeceksiniz ki dah önce oynadigim neydi... Zevkler ve Renkler karsilastirilmaz ama hiç Mavi görmeyen birinin kirmiziyi sevmeside ayri bir konu herkese kolay gelsin....

• Sanki başından beri bunu söylemek için açmış gibisin konuyu
  • Evet böle demem için belli bir ücre ödediler napalim benim işim güçün yok arada böle dalga geçiyorum yada kendi tecrübelerimden paylaşımda bulunuyorumm sen bu 2 sinden 1 ciyi secmissin senin tercihin

ama sen yok bu dediklerin yalan diyorsan ok sadece onları demek için actim konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDA.nightwolf -- 17 Kasım 2009; 17:46:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDA.nightwolf

arkadaşlar oyunda bütün karakterlerden actim ve oyun bence kötü bir oyun tabi bu bana böle gelmiş ola bilir bir guild wars yada wow oynayan biri bu oyuna bence baslamasi imkansiz gibi cünkü ada atiyorum adamim gec gitti hissediliyor karakter taş hareket etmirmesi gibi oyun kendini hissettirmiyo tabi bu benim görüsüm yani böle bi oyunda nasil pvp oluyo onuda anlamiyorum guild warsda 1 sn bile önemi var bu oyunda adim atiyom adam 1 saniye sonra gidiyo zaten hiç oyunda lag var demeyin vss doluluk oruni felan en az di yani oyun özeti oyu tam bir odun....ama tabi bu oyunla baslayanlar için ayrı bi konu BU sözleri neden söylüyorum çünkü bosuna bu oyuna pre vericeginize gidin guild wars alin 25 30 tl ye kadar düstü onu oynayan ve diyeceksiniz ki dah önce oynadigim neydi... Zevkler ve Renkler karsilastirilmaz ama hiç Mavi görmeyen birinin kirmiziyi sevmeside ayri bir konu herkese kolay gelsin....

konuşman canımı sıktı açıkcası sevmiyosan oynamassın sen hız arıyorsan ol 100 lv swing mrch 3 lv 100% speed bu yüzden oynamayacaksan hiç oynama derim

• ya siz gidin silkroadinizda kosun :D
  • Her istediğin rogue warlockda var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.