Şimdi Ara

Silkroad Baslıycam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • "Basıyorum adam geç gidiyor!" diyorsun. Lag server'ın doluluk oranından kaynaklanmaz; internetteki veri aktarmının hızından dolayı olur. Silkroad'un serverlarının Türkiye'ye hayli uzak bir mesafede olması laga neden olan.

Bir de yazdığın uzunca paragraftaki yorumunun başında "ben böyle düşünüyorum." diyorsun, bir de sonlara doğru boşuna para harcadığımızı söylüyorsun bu oyun için.

Görsellik mi arıyorsun, grafik animasyon kalitesi mi arıyorsun? Sana bir şey diyeyim mi; Silkroad bu piyasadaki en iyi görsellere, en iyi grafik animasyonlara sahip oyun.

Sen beğenmiyorsan, b.k atmayı bırak, git bildiğin oyununa paşa paşa devam et.
  • Silkroada başlaman hayatını karartır.Uğraşma.
  • Arkadaslar biz yandık daha oyunu oynamayanlar yanmasın baslattırmayalım su oyunu sevaptır.
  • shruikan arkadaşim öle bilmiş gibi acıklıyosun lag felan ama sen hatatında grafik nedir biliyomusun ? al ben sana 2 oyunun da grafiklerini gösteren link vereyim yada niye kanıtlama geregi duyuyum ki bi senin için google amcan sana söler

not : BİRDE SANA SAHMET YOUTUBE DEN BI ASSASSINS VİDEO SU İZLE..DE ASSASSİNS GÖR YADA HERHANGİBİ KARAKTERİNİ GÖZÜN GÖNLÜN ACILSIN PVP GÖR GRAFİK GÖR

NOT2: AYRICA GUİLD WARS GAME OF THE YEAR ÖDÜLÜ ALDİ MMORPG LER ARASINDA EN COK OYNANAN 2 MMORG TÜRKLERİN OYNAMAMASINIZ SEBEBİ COGU SENİN GİBİ VELET OLDUGU İÇİN OYUN İYİKİ 100 100 İNGİLİZCE GEREKTİRİYOR VE İYİKİDE GEREKTİRİYOR SENİN GİBİ VELETLER OYUNDA KAYNAMIYOR VE GRAFİK DALİNDA BİR COK ÖDÜL İSBATLARINI YİNE GOOGLE AMCAN DAN BULURSUN AYRICA

NOT3 :d SUAN ONLİNE OYNAYAN 8.6 MİLYON İNSAN VAR BUNUDA GOOGLE ARTIK AMCAN MI OLUYO BABAN MI BİLEMİCEM ORADAN BAKA BİLİRSİN

SİZ DAHA HAYATINIZDA SILKROAD DAN BASKA OYUN OYNAMAMISINIZ GELIP BIRDE SILKROADI SAVUNUYORSUNUZ....DEDIGIM GIBI MAVI YI GÖRMEDEN MORA ASIK OLMAK NEDEMEKTIR ACABA? AZICIK AKILLI YURUTUN OLE OKUYUN BARI

SİZE KALAS OYUNUNUZDAN İYİ KASMALAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDA.nightwolf -- 19 Kasım 2009; 22:32:04 >

• Yanıt yazsak da anlamıyacakŞu mesajlara bak
  • Konuyu uzun uzun inceledim size yardım etmek isteyen üyelere resmen sataşıyorsunuz. Bu provokasyonlarla bir yere varılmaz.

Konu kilitlenmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.