Şimdi Ara

SilkRoad Bilgi Araç Çubuğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar, kendi sitemde kullanmak üzere hazırlamış olduğum fakat belki sizin ilginizi de çeker diye buraya da koymayı düşündüğüm Tarayıcı Araç çubuğunu sizlerle paylaşmak istedim.

http://dikmen.myforumtoolbar.com

Örnek görüntü;

adresine giderek ilgili araç çubuğunu bilgisayarınıza indirebilir ve SilkRoad ile ilgili güncel bilgilere bu araç çubuğu üzerinden erişebilirsiniz. Araç çubuğu otomatik olarak bazı bilgi ve duyuruları bilgisayarınıza gönderecektir. Bunun yanısıra tercüme ve resim arama gibi özellikler de mevcuttur. Zaman zaman yapılan duyurları bu Toolbara göndererek tercümelerini yapacağız.

Fakat çekmeden önce söyleyeceğim bazı şeyleri dikkate almanızı isterim.

1. Bu nedir içinde Trojan vs. varmıdır diye soracak arkadaşlar varsa, olmadığını taahhüt ederim. Seni tanımıyoruz nerden bilelim diyen arkadaşlara da bu durumda yapabileceğim bir bildirim yok, tanıyanlarla idare ederiz artık

2. Toolbar, sadece benim sitemdeki bilgilerden çekip bilgisayarınıza gönderebilir. O nedenlen çektik ama burdan bişi gelmiyor diye söylenmemenizi rica ederim. Önceden söylüyorum, istemiyorsanız çekmeyin ve kullanmayın.

3. Eğer bu konunun kurallara aykırı olduğunu düşünüyorsanız lütfen "Şikaye Et" butonunu kullanınız. Konunun kural dışı olup olmadığına yetkililer karar verirler. Şahsen ben de tam olarak kural dışı olup olmadığını bilmiyorum

4. Eğer olaki toolbar vasıtasıyla sitemizi ziyaret ettiniz, lütfen girişteki ve bölümlerdeki kuralları okuyunuz. Uyulmadığı zaman yaptığımız hareket bellidir.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiKMeN_ -- 9 Eylül 2006; 14:00:34 >

• arkadaşlar bu dosyada trojen varsa yemin ederim lvl 45 charımın şifresini veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet erdal

arkadaşlar bu dosyada trojen varsa yemin ederim lvl 45 charımın şifresini veririm.
    Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xlargest

Teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Bu arada aklıma gelmişken sorayım, Toolbara açılır pencere engelleyici özelliğini eklemedim, sanırım herkesde pop-up engelleyici vardır ?

Eğer pop-up engelleyici özelliği de olması lazım diyorsanız fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

Ekleme : DonanımHaber silkroad bölümünün direk linki ve bazı silkroad sitelerinin linkleri araç çubuğuna eklenmiştir. Faydalı olabilecek site adreslerini bana ulaştırısanız hızlı erişim için araç çubuğuna ekleyebilirim.

Fakat, önerilecek sitelerde warez, hack, hile, hurda v.s. içeriklerin olmaması koşulu olmalıdır. Gerçi burda bol miktarda açılıyor ama en azından kısa süre içerisinde siliniyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiKMeN_ -- 7 Eylül 2006; 19:37:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DiKMeN_

Bu arada aklıma gelmişken sorayım, Toolbara açılır pencere engelleyici özelliğini eklemedim, sanırım herkesde pop-up engelleyici vardır ?

Eğer pop-up engelleyici özelliği de olması lazım diyorsanız fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

Ekleme : DonanımHaber silkroad bölümünün direk linki ve bazı silkroad sitelerinin linkleri araç çubuğuna eklenmiştir. Faydalı olabilecek site adreslerini bana ulaştırısanız hızlı erişim için araç çubuğuna ekleyebilirim.

Fakat, önerilecek sitelerde warez, hack, hile, hurda v.s. içeriklerin olmaması koşulu olmalıdır. Gerçi burda bol miktarda açılıyor ama en azından kısa süre içerisinde siliniyor :)

Alıntıları Göster
    tşk. dikmen çok güzel bi çalışma emeğine sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: _KoBe_

tşk. dikmen çok güzel bi çalışma emeğine sağlık

Alıntıları Göster
    dikmen olayı aşmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: redlion999

dikmen olayı aşmışsın

Alıntıları Göster
    Teşekkürler arkadaşlar, hafta içi vaktim oluyor, daha bişiler ekleyeceğim
  • quote:

Teşekkürler arkadaşlar, hafta içi vaktim oluyor, daha bişiler ekleyeceğim

Alıntıları Göster
    Wall hacım tasarımı falan harika sardı beni özellikle CHAT olayı süpper olabilir bence gireriz makra yaparız bende üsteki butonlara basarken yanlışlıkla tıkladım ama gerçekten güzel bir şeye benzıyor!Paylaşım için teşekkürle r

• quote:

Orijinalden alıntı: _Agwe_

Wall hacım tasarımı falan harika sardı beni özellikle CHAT olayı süpper olabilir bence gireriz makra yaparız bende üsteki butonlara basarken yanlışlıkla tıkladım ama gerçekten güzel bir şeye benzıyor!Paylaşım için teşekkürle r

Alıntıları Göster
    aslında bunun Donanımhaber sitesi icin uyrlamak lazım cunku siz bile buraya yazdıgınza gore daha cok haberler burda :)
    ama gercekten sizin sitenizin de katisi bu yonda buyuk basarilarin devamını dileirm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTeCiK -- 9 Eylül 2006; 13:24:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MeTeCiK

aslında bunun Donanımhaber sitesi icin uyrlamak lazım cunku siz bile buraya yazdıgınza gore daha cok haberler burda :)
    ama gercekten sizin sitenizin de katisi bu yonda buyuk basarilarin devamını dileirm.

Alıntıları Göster
    çok güzel olmuş tebrik ederim

bi sorun var hava durumu yalnızca amerika için mi seçilebiliyor??
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpercem70

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alpercem70

Hayıri ilk kullanımda aşağıya direk olarak "istanbul" yazdığında "istanbul,turkey" olarak buluyor.

hangi şehirdeysen direk ismini küçük harflerle yaz ;)

Not: Yanlış yer seçimi yaparsan, hava durumu simgesinin üzerine tıkla, açılan pencerde "changelocation" seçeneğine tıkla yeniden ayarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiKMeN_ -- 9 Eylül 2006; 13:57:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MeTeCiK

Alıntıları Göster
    DiKMeN Abi Ben Senin Hayranınım Bi İmza Lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlan-ı Aşk

DiKMeN Abi Ben Senin Hayranınım Bi İmza Lütfen

Alıntıları Göster
    Araç Çubuğu üzerindeki arama fonksiyonlarını genişleterek, arama bölümünün yanındaki küçük oka tıklandığı zaman

İki adet çeviri sitesinden İngilizce-Türkçe çeviri yapılması sağlandı. Arama bölümüne çevirmek istediğiniz ingilizce kelimeyi yazıp, açılır menü içerisinden istediğiniz çeviri seçimini yapmanız yeterli olacaktır.

Yenilikler ve değişiklikler eklendikçe burda söyleyeceğim

İmageshack gibi resim yükleme site adreslerini de en kısa zamanda ekleyip bazı gerekli yerlere hızlı erişim sağlanacak :)

• quote:

Araç Çubuğu üzerindeki arama fonksiyonlarını genişleterek, arama bölümünün yanındaki küçük oka tıklandığı zaman

İki adet çeviri sitesinden İngilizce-Türkçe çeviri yapılması sağlandı. Arama bölümüne çevirmek istediğiniz ingilizce kelimeyi yazıp, açılır menü içerisinden istediğiniz çeviri seçimini yapmanız yeterli olacaktır.

Yenilikler ve değişiklikler eklendikçe burda söyleyeceğim

İmageshack gibi resim yükleme site adreslerini de en kısa zamanda ekleyip bazı gerekli yerlere hızlı erişim sağlanacak :)

Alıntıları Göster
    seslisozluk.com bence en basarili cevirici, onu kullani pkullanmadigin bilmiyorum. Yoksa eklemeni tavsiye ederim.
    youtube ve metacafe ye de link atsan guzel olur bence.
    Ayrica donanimhaberi de eklersen bi linke tadindan yenmez walla.

• quote:

Orijinalden alıntı: TQM

seslisozluk.com bence en basarili cevirici, onu kullani pkullanmadigin bilmiyorum. Yoksa eklemeni tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    evet ellerine sağlık gosel çalışma
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TQM

Sadece İngilizce-Türkçe yazan seçenek sesli sözlük zaten, fazla uzamasın diye yazmadıydım.

Donanımhaber SilkRoad bölümü zaten ekli ama yukarıdaki resimde görünmüyor sadece, sağ tarafta SRO Bilgi siteleri diye bir bölüm var orayı tıklayınca açılan seçeneklerde mevcut,

Oraya metacafe ve youtubeyi de bugün eklerim ;)

Eklenen yenilikler için barın yeniden kurulması gerekmiyor, Explorer veya firefox açılıp kapanınca otomatik olarak gözükür

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TQM

Sadece İngilizce-Türkçe yazan seçenek sesli sözlük zaten, fazla uzamasın diye yazmadıydım.

Donanımhaber SilkRoad bölümü zaten ekli ama yukarıdaki resimde görünmüyor sadece, sağ tarafta SRO Bilgi siteleri diye bir bölüm var orayı tıklayınca açılan seçeneklerde mevcut,

Oraya metacafe ve youtubeyi de bugün eklerim ;)

Eklenen yenilikler için barın yeniden kurulması gerekmiyor, Explorer veya firefox açılıp kapanınca otomatik olarak gözükür

Alıntıları Göster
    ya abi çok güzel olmuş ellerine sağlık !!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: PrinceLaCroix

ya abi çok güzel olmuş ellerine sağlık !!!!

Alıntıları Göster
    evet, bende sonunda yukledim, cok basarili, eline saglik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TQM -- 10 Eylül 2006; 18:17:21 >
  • quote:

evet, bende sonunda yukledim, cok basarili, eline saglik.

Alıntıları Göster
    Pop-up Blocker ve Online Antivirüs tarama özelliği eklenmiş durumdadır. Yalnız bar fazla uzadığı için direk olarak görünmeyebilir.

İlgili seçenek ekran çözünürlüğünüze göre direk görünmüyor ise en sağda ">>" gibi bir işaret göreceksiniz. Bu seçeneği tıklayarak ilgili seçenekleri kullanabilirsiniz. Burda Bedava Virüs tarama seçeneği ETrust online virüs tarama sayfasına gider ve bir kereye mahsus tarama eklentisini kurdurduğunuzda arada sırada bilgisayarınızda extra virüs taraması yaptırabilecek duruma gelmiş olursunuz ;)

• quote:

Pop-up Blocker ve Online Antivirüs tarama özelliği eklenmiş durumdadır. Yalnız bar fazla uzadığı için direk olarak görünmeyebilir.

İlgili seçenek ekran çözünürlüğünüze göre direk görünmüyor ise en sağda ">>" gibi bir işaret göreceksiniz. Bu seçeneği tıklayarak ilgili seçenekleri kullanabilirsiniz. Burda Bedava Virüs tarama seçeneği ETrust online virüs tarama sayfasına gider ve bir kereye mahsus tarama eklentisini kurdurduğunuzda arada sırada bilgisayarınızda extra virüs taraması yaptırabilecek duruma gelmiş olursunuz ;)

Alıntıları Göster
    hocam müthişsin böle bişi gerçekten lazımdı snn meslek yazılımcı felanmı???

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.