ben c# uzerinde sro icin bot yazacam fakat bu bot nasıl oluyorda o oyunu her yönüyle kontrol edebiliyor. bunu bilen varsa anlatabilirmi? (c# ogrenme asamasındayım)
quote:
Orjinalden alıntı: emrekaratas
ben c# uzerinde sro icin bot yazacam fakat bu bot nasıl oluyorda o oyunu her yönüyle kontrol edebiliyor. bunu bilen varsa anlatabilirmi? (c# ogrenme asamasındayım)
Öğrenme aşamasında o tarz bir bot yazabileceğini sanmıyorum.. Çünkü karakter, item, pot oyunda ne varsa hakim oluyor.. Üstüne admin (Buna oyunda farklı bişey diyorlardı Sro gibi oyunlar oynamadığımdan tam bilemiyeceğim) gördüğü zaman otomatik olarak meydan'a(bununda bir adı vardı) dönüyor falan. yani zor iş anlayacağın.. İleri derece programlama mantığı ve bilgisi gerektirir diye düşünüyorum
program kendini oyuna attach ediyor ve oyunun hafızada yaptığı değişiklikleri emule ediyo
mesela sen bi canavara attack verdiğinde Client Server a sırayla
0x56EF 0x42 0x34
Paketlerini gönderiyosa
bu Paketleri o program Oyun üzerinden servera otomatik yolluyor.
mantık bu
her hafta botları kontrol ediyorlar para ile satın alınmamış botların bulunduğu accountları banlıyorlar
@sehlor'a katılıyorum
@sehlor öyle bir mantık var bende knight online ile Yapıyorum bot isterseniz birlikte çalışma yapalım deneyelim. ?
@T-icat şu anda bi oyun üzerinde çalıştığımdan bu tür projelere ayıracak vaktim yok üzgünüm
Canın saolsun :) ben knight de yaptım bu tür işi :)
arkadaslar ben yenı uye oldm sro oynuorum evet bu bot yapımında mukemmel para var eger bırlıkte 1 grup halınde bırseyler yapabılırsek herkes yararlı cıkar ılgılenenler msj atsın lutfen beklıorum orhan_polat_273_@hotmail.com---yeninn_01@hotmail.com(lutfen ılgılenenler 2 msnyıde eklesın ıletısıme gecelım...(t-icad)seni beklioruz...fikir olarak aynıyız;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme