Şimdi Ara

Silkroad da 7 sene sonradan devam (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
2
Favori
9.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Clientless mod dan , oyuna geçince , kasma yerinden hotana neden ışınlanıyorum ?

Bunun çözümü varmı?
  • Clientless moddan client'a geçerken, oyunun teleport açığından faydalanıyor phBot. Bunu mecburen yapıyor. Yani bu bir sorun ya da hata değil.
  • ozmn clientless modda kasan charını tutmak biraz zor , sadece kasılan charlar için :)
  • Bulunduğun yerden client'e geçmek istiyorsan, bot'u kapatıp tekrar client ile giriş yapmak gerekiyor. Sizin server'a giriş sıkıntı olduğu için, bunu yapmak anlamsız oluyor. Şehre ışınlanıp, reserve scroll ile bulunduğun yere de dönebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaalar bende uc yil aradan sonra sro ya geri dondum cok degismis cidden 120 lwl wiz ve warrior vardi simdi 4 car daha actim onlari kadiyorum tabi bu carlari bir hafta pt aradiktan sonea actim kimse 120 lerde pt ye almiyor artik herkes kendibpt sini kurmus. Orionda yeni car acan varsa yardimci olurum kasilmasina

• fethiyelii F kullanıcısına yanıt
    Evet, herkes kendi partisini kurdu. Parti bulsan bile, 7/24 düzenli parti olmuyorlar genellikle.

Keşke 6 char açsaymışsın. Wizard ve warrior cepte; 1 bard, 1 cleric, 3 wizard, 1 tane de CH önerebilirim mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Evet, herkes kendi partisini kurdu. Parti bulsan bile, 7/24 düzenli parti olmuyorlar genellikle.

Keşke 6 char açsaymışsın. Wizard ve warrior cepte; 1 bard, 1 cleric, 3 wizard, 1 tane de CH önerebilirim mesela.

Dusunmuyor degilim bugun iki car daha acmayi deneyecem ins pc kaldirir tabi ilerde birde stal car i olacak

phBot.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

phBot.

Pbot bot ile ilgili yazinizi okudum gzl gibi ama kuracak vakit yok vizeler basliyor derse yogunlasmam lazim birde kurmak gozumu korkutor yol cizmek falan i

Clientless özelliği bile tek başına yeterli. sBot'a, mBot'a verdiğim paralara acıyorum inan ki.
  • hey gidi günler. ben oyuna başladığımda troy da new yazısı vardı. oyunda takıldığım sohbet ettiğim iki abim vardı. biri 35, diğeri 42 yaşındaydı.şimdi biri 45 diğeri 52 olmuştur. 60 level sınırdı. 60 olanlara da küfür ederdik botter diye. ne maymun vardı altını toplayan, ne de üstüne bineceğimiz atdan başka birşey. oyuna ilk başladığımda yeni yıla girişti. yaratıklardan noel baba kıyafetleri düşerdi. ks yapmak büyük ayıptı. sun 16 bow demek, kale içinde bitmek tükenmek bilmeyen sp toplama demekti.

bu arada antonyo ismin bana hiç yabanca değil.
  • serkaf S kullanıcısına yanıt
    Bak, o abilerin bile aynı kalmamış. iSRO da aynı kalmadı maalesef. Zaman her şeyi değiştiriyor. Bundan iSRO da nasibini aldı.

• ben 2005 den 2010 a kadar oynadım. ilk karakter hazırlayıp satan bendim. serverlar çok kalabalık olduğunda 30 sn bekleyip login olmayı bulan da bendim. bilgisayarımda her zaman en az 16 char açık olurdu. bladerdan başka bişey kasmamıştım taki wizard çıkana kadar. epey bir anım var silkroadla. burdaki yönetici bir doktor abimle de yıllarca oynadık.
  • ben eskilerdenim serkaf :)

2005 yılında oasiste 52 lvl bowmanım vardı ;)
    red sea - oasis -pasific-saturn serverlarında oynadım , sen neredeydin?
  • mehmetcansel M kullanıcısına yanıt
    tamam pasifikten tanıyorum o zaman. benim nick SURGEON du. ev arkadaşım vardı benimle birlikte oynayan _AvRiL_ diye. bizi tanımıyorsan pasifikte pek oynamamışındır
  • mehmetcansel M kullanıcısına yanıt
    bu arada 2005 de oasis yoktu diye hatırlıyorum. troy da bile new yazıyordu ki 4. serverdi. troydan sonra tibete geçtim. sonra ordan pasifiğe. en şenlikli olan server pasifikti. sürekli hunter thief savaşı yapılırdı.
  • serkaf S kullanıcısına yanıt
    E tamam , siz benim kankilerdiniz , avrili çok yatırırdım , o glavie charı vardı , sen blader din.

benim sizinle pasificte oynadığım char The_eX di.

Hybrid sword-shield chardı..
    cap80 di sizinle oynadığımız zaman.

Bu arada 2005 yılında gelmiş joymax maillerine baktım , 2005 yılında oasise başlamışım ben , tabi çok kısa sürmüştü.

Oradan red sea ya geçmiştim.

Bende üniversitede okuyordum ozamanlar , 2007 de mezun oldum.
  • Hatta ben Eskişehirliydim , sende Eskişehirliydin , görüşememiştik , bişeyler olmuştu.

Bizim guildimiz ( ThePhoenix) idi , union yaptığımız zamanlar bile oldu sizlerle.

http://forum.donanimhaber.com/m_13878058/tm.htm

Türklerin en iyi guildi idik :)

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1548553/9899021f-2b81-4 Silkroad da 7 sene sonradan devam1d2-9378-3d1b8bf38a8e.jpg[/simage]

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetcansel

Hatta ben Eskişehirliydim , sende Eskişehirliydin , görüşememiştik , bişeyler olmuştu.

Bizim guildimiz ( ThePhoenix) idi , union yaptığımız zamanlar bile oldu sizlerle.

http://forum.donanimhaber.com/m_13878058/tm.htm

Türklerin en iyi guildi idik :)

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1548553/9899021f-2b81-4 Silkroad da 7 sene sonradan devam1d2-9378-3d1b8bf38a8e.jpg[/simage]

biz eskişehirde okuyorduk. ayrıca seni sürekli yatarken hatırlıyorum. bir daha hibrit açmayacak olan sen değilmiydin

bu arada bende yeni bir char açtım ama bu kadar lag çok kötü. nerdeyse komutları 2 sn gecikme ile alıyor. oynanmaz yani.

• dostum ben hiç yatmadım , senin yanlışın var , +7 setim vardı , chara herkes hastaydı , karıştırıyorsun :)

hangi serverdasın
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.