Şimdi Ara

Silkroad da 7 sene sonradan devam (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
2
Favori
9.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HOCAM BOTTA SAVE DİYE KISIM YOK DEMİ DİREK KAYIT OLUYOR YAPILAN AYARLAR
    tek sıkıntım bardlardan birinin sureklı olarak kosmayı basması kaldı. sipriti fena yapmıssınız hocam sureklı köşelerden gidiyor
  • opsladio kullanıcısına yanıt
    Evet, direk kaydoluyor.

Bir şeyler denedim ama olmadı. O kadar önemli bir şey değil ya. Warrior'un range'ini fazla tutmazsan, hızlı koşmadan yararlanır her türlü.
  • bu sos itemler 70 ten sonra kaybolacak mı?
  • Hayır, sonsuza kadar durabiliyorlar.
  • ona göre +7 deneyecem. Lütfen doğru cevap verin :) Ti ye almayın beni ^^
  • Bu konuyu görüp okuduktan sonra 4 sene oynayıp 2 yıl önce son verdiğim silkroad'a döneyim dedim kurdum yeni char açtım 5 level yaptım çıktım eskisi gibi zevk alamadım nedense
  • tiger girl le ilişki yaşamadınız yani :)
  • eray1135 kullanıcısına yanıt
    Abi, Hotan'da ışınlanma yerinin etrafında bir dede var. Onunla konuşurken sekizinci sırada item takası var. Sword'ü diğer CH silahlarla değişebilirsin, tekrar sword yapabilirsin. Stat'ler değişiyor, blue'lar değişiyor falan. Artı basman kolaylaşır böylelikle. Kıyafetleri de birbirine dönüştürebilirsin. Account-bound item'lerde olup olmadığını tam bilmiyorum, yine de sen bilmiş ol.

eray1135, büyüdük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 12 Ekim 2014; 22:02:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani lvl 70 oldun silahlarını alıyoruz demez herhalde kimse :))
  • hocam 1 tane speed pot aldırıyorum town da giderken yani sipritte kullan secenegi nerde ?
    Loop > Training Settings > Cast drug speed in script
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetcansel

six yazın için teşekkürler. Oyuna dün gece dahil oldum .
    Benim bıraktığım tarihlerde max lvl 80 olup , Avrupa ırkı ile oyunu sadece 6-7 ay beraber oynamıştık , orada zaten anlamsızlaşmaya başladığını gördükten sonra oyunu bırakma kararı almıştık , haklısın joymax bize harcattığı silklerin hepsinin boşa gittiğini şu an anladım , mahkemeye vermeye bile deyebilir :) oyun bu kadar para tuzağı , lvl atlamak kolay , iyi karakter yapmak tamamen maddi olmuşken oynamak istemiyorum.

Bizim oynadığımız zamanlarki seneryolarda neredeyse bot bile kullanmadan karakterlerimizi tamamlamıştık , bastığımız +7 itemler bizler için inanılmaz mutluluk verirken , yaptığımız guild warlar ve unutulmaz thief-hunter savaşları ,gece yarılarına kadar süren 1v1 pvp takılmalarının hiçbirisinin yer almadığını gördüm.

Önceden lvl 45 olup kırmızı maymun kesip , lvl 60 olup cave girip ölmeden sp point kasmak , lvl 69 garment yeşil seti giyip etrafta boy gösterisi yapmak keyifliydi , herhalde bu keyif verici şeyler artık yok.

ben bu oyuna başladığımda max lvl 70 olup , neredeyse 2,5-3 yıl bu şekilde oyun oynamıştık , o günleri geri yaşamak isterdim.

İlginiz için teşekkür ederim.

Mehmet Cansel COŞKUN

80 sınır yeni geldiğinde, Silkroad'ın o mangyanglı komik ama bir o kadar da güzel sitesine üye olup oyuna girince, Jangan'dan gelen o guguk kuşu sesleri ve 3. seviye olup water ghost kesmeye çalışmak... Geçen yıla kadar özel sunucularda oynuyordum Jangana her gidişimde duygulanırdım, hele ki o guguk sesini duyunca. Nereden nereye gelmiş şimdi. Vay be, yıllar eskitemez derdim, internet kafeye gidince herkesin Silkroad oynadığı KO oynayanların bi köşede durduğu zamanları hatırlıyorum. Şu an o kafelerde Silkroad yerine League of Legends var. Çocukluğumu ve ergenlik dönemimi geri istiyorum açıkçası.

• potion/misc. only use speed drugs in the script
    ben bu sanmıstım bu ısatledıgım ne ıse yarıyor hocam kalsın mı ısaretlı
    O işaretli ise, yalnızca kasma yerine gidince basar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 15 Ekim 2014; 17:59:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetcansel

six yazın için teşekkürler. Oyuna dün gece dahil oldum .
    Benim bıraktığım tarihlerde max lvl 80 olup , Avrupa ırkı ile oyunu sadece 6-7 ay beraber oynamıştık , orada zaten anlamsızlaşmaya başladığını gördükten sonra oyunu bırakma kararı almıştık , haklısın joymax bize harcattığı silklerin hepsinin boşa gittiğini şu an anladım , mahkemeye vermeye bile deyebilir :) oyun bu kadar para tuzağı , lvl atlamak kolay , iyi karakter yapmak tamamen maddi olmuşken oynamak istemiyorum.

Bizim oynadığımız zamanlarki seneryolarda neredeyse bot bile kullanmadan karakterlerimizi tamamlamıştık , bastığımız +7 itemler bizler için inanılmaz mutluluk verirken , yaptığımız guild warlar ve unutulmaz thief-hunter savaşları ,gece yarılarına kadar süren 1v1 pvp takılmalarının hiçbirisinin yer almadığını gördüm.

Önceden lvl 45 olup kırmızı maymun kesip , lvl 60 olup cave girip ölmeden sp point kasmak , lvl 69 garment yeşil seti giyip etrafta boy gösterisi yapmak keyifliydi , herhalde bu keyif verici şeyler artık yok.

ben bu oyuna başladığımda max lvl 70 olup , neredeyse 2,5-3 yıl bu şekilde oyun oynamıştık , o günleri geri yaşamak isterdim.

İlginiz için teşekkür ederim.

Mehmet Cansel COŞKUN

80 sınır yeni geldiğinde, Silkroad'ın o mangyanglı komik ama bir o kadar da güzel sitesine üye olup oyuna girince, Jangan'dan gelen o guguk kuşu sesleri ve 3. seviye olup water ghost kesmeye çalışmak... Geçen yıla kadar özel sunucularda oynuyordum Jangana her gidişimde duygulanırdım, hele ki o guguk sesini duyunca. Nereden nereye gelmiş şimdi. Vay be, yıllar eskitemez derdim, internet kafeye gidince herkesin Silkroad oynadığı KO oynayanların bi köşede durduğu zamanları hatırlıyorum. Şu an o kafelerde Silkroad yerine League of Legends var. Çocukluğumu ve ergenlik dönemimi geri istiyorum açıkçası.

birde lvl 10 mobları vardı , köprüden geçince böyle büyü atıyordu.
    En çok orda kalmıştım :) lvl 8 bow görevi vardı , ne görevdi ya 1 haftada bitirmiştim :)))

• tamam kaldırdım hocam onu
    1 sorum daha olacak benim cleric warriora buff basıyım derken acılıyor bıraz kasma alanından buff basınca bastıgı yerde kalıyor wızz charlara buff basma gelene kadar o yerde beklıyor moblar dalıyor buna sureklı cozum nedır bufu bastıktan sonra kasma alanına donmesı ıcın yapılacak
    bu arada bu ufak tefek ayarlar dısında gayet guzel ve hızlı bir botmuş eyv hocam tekrardan
  • benim konunun genetiğini bozdunuz , düzeltin lütfen :)
    resimler geliyor :)
    "Only use speed drugs in the scripts"i işaretle bence. Şehirden kasma alanına giderken kullanır sadece. Kasma alanında zaten bard char hızlı koşma basar.

Attack > Party Buffing > Walk back to the center after buffing seçeneğini işaretle.

Bot gayet güzel. En azından bilgisayarı yormuyor, diğer işlerini rahatlıkla yapabiliyorsun. Rica ederim tekrardan.
  • hu huuu
     Silkroad da 7 sene sonradan devam
  • mehmetcansel M kullanıcısına yanıt
    server ne hocam sizin aquarisse yardımcı olurum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.