Şimdi Ara

Silkroad da 7 sene sonradan devam (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
2
Favori
9.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada, gap falan yapma sakın. Artık SP sorunu sıfır. Job cave'den haberin yoktur sanırım. 105 olunca thief/hunter cave'de SP görevi yapılıyor. 50-100-250 adet torba toplama, 100 adet yaratık kesme gibi görevler var. Her yaratıktan görev düşüyor. Her görev 700 SP veriyor. 250 torba toplama görevi 800 SP ve 5M experience points veriyor. Diğer görevler 1M experience points veriyor. Yani aynı zamanda exp olarak da kasılabiliyorsun. O cave'e girebilmek için 105 olman, job kıyafeti giymiş olman gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 11 Ekim 2014; 12:59:23 >
  • Aslinda oyuna baslanacak bir zaman, eskiye oranla iSro cok bitik olsa da, darbeyi yemis ama indirilememis bir oyun.Senin istekli yazilarini okudukca ve eski gunleri dusundukce su sinav yilimda ac bir char kas diyorum kendi kendime.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben her zaman söylüyorum. Oyunda eski zevk yok. Oyunda para her zaman ön plandaydı. 2011'den sonra daha da ön planda oldu ve çoğu kişi oyunu bıraktı. MMORPG tarzında devasa oyunlar yapıldı, büyük paralar harcandı. Silkroad'un şu anki durumu bile onlardan kat kat daha iyi durumda. Server'lar yeteri kadar dolu, goldbot sayısı sıfır, aradığın her item'i bulabiliyorsun... Oyun ürünleri satan sitelere gir; "En Popüler Oyunlar", "En Çok Satanlar" gibi kısımlarda hâlâ Silkroad var.

3-4 yıldır oyuna girmeden; oyun hakkında yorum yapanlar var bu forumlarda. Ben 90 cap'in sonunda oyunu bırakmıştım. 2 sene boyunca da hiç girmedim. Oyuna tekrar dahil olduğumda, 110 cap'in sonlarıydı. Şimdi burada 100 cap ile ilgili bir tartışma olsa, ağzımı bile açmam. Çünkü yoktum. Benim tek sinir olduğum konu bu işte.

Sınav yılında uğraşma derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Ben her zaman söylüyorum. Oyunda eski zevk yok. Oyunda para her zaman ön plandaydı. 2011'den sonra daha da ön planda oldu ve çoğu kişi oyunu bıraktı. MMORPG tarzında devasa oyunlar yapıldı, büyük paralar harcandı. Silkroad'un şu anki durumu bile onlardan kat kat daha iyi durumda. Server'lar yeteri kadar dolu, goldbot sayısı sıfır, aradığın her item'i bulabiliyorsun... Oyun ürünleri satan sitelere gir; "En Popüler Oyunlar", "En Çok Satanlar" gibi kısımlarda hâlâ Silkroad var.

3-4 yıldır oyuna girmeden; oyun hakkında yorum yapanlar var bu forumlarda. Ben 90 cap'in sonunda oyunu bırakmıştım. 2 sene boyunca da hiç girmedim. Oyuna tekrar dahil olduğumda, 110 cap'in sonlarıydı. Şimdi burada 100 cap ile ilgili bir tartışma olsa, ağzımı bile açmam. Çünkü yoktum. Benim tek sinir olduğum konu bu işte.

Sınav yılında uğraşma derim.

Istesem de baslayamam, laptop ciddi anlamda sikintili, gerci birkac ay once pvp falan takiliyordum.Baslamam zaten,belki seneye guzel bir universiteden girisimizi yapariz isroya gene, biraz para ile, bot filan iste :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hacı sbot gibi bu phbot için de her char için ayrı kloser acmak mı lazım yoksa bi tane phbot.exe istedigimiz kadar açabiliyormuyuz ?
    botu clıent olarak acıp sonradan clıentless oluyor mu ?
  • opsladio kullanıcısına yanıt
    sBot'tan alışkanlık olduğu için, her char'a ayrı bir klasör yapıyorum. Böylelikle karışıklık olmuyor. phBot'ta klasör yapman şart değil. Yine de klasör yapmak daha iyi oluyor bence.

Char'a client ile girdin diyelim, DC yedikten sonra clientless olarak giriyor ya da sen istediğin zaman clientless'a geçirebiliyorsun.

Silkroad da 7 sene sonradan devam

Açtığın char'lar sBot'ta olduğu gibi görev çubuğunda yer kaplamıyor.

Bilgisayarda hiç oyun açık değilmiş gibi oluyor anlayacağın. Gördüğün üzere 11 char açık; işlemci kullanımı %1.

• DİREK CLİENTLES OLARAK gir seçenegi var mı indirdim direk uptada yaptı kendini 1 dolara alıp denemek istiyorum
  • cpu kısmını bot mu yapıyım silkroad mı ?
    Direkt clientless olarak girebilirsin.

Bu kısmı boş bırak.

• bende kendime phbot arkadaşı arıyorum :) Ortak olunur :)

Lvl 66 , tam gaz devam..
  • Bildiğim kadarıyla 3 farklı bilgisayarda çalışıyor. Yani 3 kişi kullanabilir.
  • aldım hocam botu ayarlarını yapıyorum
    senin ayarlarının resmını cekıp atma gıbı sansımız varmı acaba
  • ks atma seçenegı nerde dalmıyor obur charların daldıklarına
  • buff skıllerı yaratıklara gore seçmek saçma olmuş ben general campıon gıant tek tek mı ekleyecem yaw
  • ORtak olabiliriz :) bende almayı düşünüyordum , pm atabilir misin?
    Atak durumunu resimdeki gibi yaparsan sorun kalmaz.

Buff skill'lerini general kısmına eklemen yeterli.
  • sıprıt ekledım bu hatayı verıyor yaw anlamadım

[23:02:03] No script found, stopping bot
    [23:02:03] Bot stopped. Botting time [0 minutes]
  • mehmetcansel M kullanıcısına yanıt
    hocam 1 botu çözüyüm ortaklıgı düşünürüz :D
  • ya arkadas sımdıde kasma alanında sureklı aynı bufu basıp duruor oldugu yerde
    spear nuker char sureklı elektrık agaç skılını basıyor art arda nıye acaba
  • Tamam kolay gelsin , buralardayım :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.