Şimdi Ara

Silkroad da 7 sene sonradan devam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
2
Favori
9.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Aman abi, ben kimseyi heveslendirmeyeyim. Şimdi yine üşüşürler başıma.

ahaha yok kendi içimden geliyor valla da en son 100 captı benim bıraktıgımda charlarımı satıp bırakmıstım cok değişiklik olmus sanırım hiç bulasmasammı :D
  • Amadeus_M kullanıcısına yanıt
    Çok şey değişti. Zevk alman için daha fazla para ödemen gerekiyor. Item'ine +1 bile basarken 32 silk'lik proof stone alman gerekiyor. 1 item'i +12 yapabilmek için 2K silk harcayan bile gördüm. 10 proof stone ile (320 silk) D13 legend +5 silahıma artı basmayı denedim. Bastım, +6 oldu, +5'e düştü, +4'e düştü... Tüm proof'lar bittiğinde, elimdeki silah +2'ydi. Yani her başarısızlıkta proof stone kayboluyor. Bu alchemy işi bu kadar masraflı olduğundan, item'ler çok uçuk fiyatlara satılıyor. D13 legend +12 silahlar stat'lerine göre 300 liradan başlıyor. Daha bunun kalkanı var, 6 parça kıyafeti var, 4 parça takısı var, job silahı var, 6 parça job kıyafeti var, 4 parça job takısı var, fellow peti var, fellow pete buff alması var, spirit'i her ay uzatması var, bot'u her ay uzatması var... Oyun içi ticaret yapanlar, bunların birçoğunu bedavaya getiriyor diyebilirim. Mirror'da düzenli olarak kasan bir partin varsa, gold kasmak çok zor bir şey değil. D13 str stone'un tanesinin 100M'den su gibi gittiğini düşünürsen, ne demek istediğimi gayet iyi anlarsın. Sonra kastığım bu gold'larla item alıyorum, sitelere gold satıp bakiyeye çeviriyorum, o bakiyeyle bot'umu uzatıyorum... Artık sBot da kullanmıyorum. Hem pahalı hem de clientless özelliğini kullanabilmek için fazladan para vermem lazım. phBot kullanıyorum. 11 liraya uzatıyor siteler. Clientless özelliği de var. Diğer özellikler olarak da sBot'tan kat kat iyi. 11 char'a giriyorum; CPU kullanımı %1. Sonuca gelelim. Oyundan zevk alıyor muyum? Hayır. Mutluyum ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 8 Ekim 2014; 13:27:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Çok şey değişti. Zevk alman için daha fazla para ödemen gerekiyor. Item'ine +1 bile basarken 32 silk'lik proof stone alman gerekiyor. 1 item'i +12 yapabilmek için 2K silk harcayan bile gördüm. 10 proof stone ile (320 silk) D13 legend +5 silahıma artı basmayı denedim. Bastım, +6 oldu, +5'e düştü, +4'e düştü... Tüm proof'lar bittiğinde, elimdeki silah +2'ydi. Yani her başarısızlıkta proof stone kayboluyor. Bu alchemy işi bu kadar masraflı olduğundan, item'ler çok uçuk fiyatlara satılıyor. D13 legend +12 silahlar stat'lerine göre 300 liradan başlıyor. Daha bunun kalkanı var, 6 parça kıyafeti var, 4 parça takısı var, job silahı var, 6 parça job kıyafeti var, 4 parça job takısı var, fellow peti var, fellow pete buff alması var, spirit'i her ay uzatması var, bot'u her ay uzatması var... Oyun içi ticaret yapanlar, bunların birçoğunu bedavaya getiriyor diyebilirim. Mirror'da düzenli olarak kasan bir partin varsa, gold kasmak çok zor bir şey değil. D13 str stone'un tanesinin 100M'den su gibi gittiğini düşünürsen, ne demek istediğimi gayet iyi anlarsın. Sonra kastığım bu gold'larla item alıyorum, sitelere gold satıp bakiyeye çeviriyorum, o bakiyeyle bot'umu uzatıyorum... Artık sBot da kullanmıyorum. Hem pahalı hem de clientless özelliğini kullanabilmek için fazladan para vermem lazım. phBot kullanıyorum. 11 liraya uzatıyor siteler. Clientless özelliği de var. Diğer özellikler olarak da sBot'tan kat kat iyi. 11 char'a giriyorum; CPU kullanımı %1. Sonuca gelelim. Oyundan zevk alıyor muyum? Hayır. Mutluyum ama.

Okuyunca bile bi sıkıntı geldi hiç bulasmamak en iyisi yada 120 level herşeyi tam bir char almak lazım :D

• Amadeus_M kullanıcısına yanıt
    Dört dörtlük bir char istiyorsan, 1500€'ya satıyorlar. D13 legend +12 silah, D13 legend +12 kalkan, D13 legend +12 set, common FB SoSun job set, full buff'lara sahip fellow pet, S grade spirit... Geçen sene böyle bir char satıldı benim server'da. Harbiden 1500€'ya satıldı.
  • ufaktan kasıyorum sro da :)

şu anlattığınız +12 leri fln yaparız artıkın :))
     Silkroad da 7 sene sonradan devam
  • Free Penon.
  • penondan sonra nereye geçmeliyim ? yeti kasan varmıdır free ? gerçi yetiler saldırır.

yol haritasına ihtiyacım var arkadaşlar .) bot yok , gayet doğal takılıyorum ^^.
  • Sırasıyla; Karra, Niya Sniper, Wing taksileriyle ilerle. Wing bulamazsan, camp 9 taksileri de olur. 83 falan olduktan sonra, 101'lerdeki taksilere geç (free yapan çok az). Orada 95 olduktan sonra, Alexandria'nın karşına geç, oralarda da taksi bulabilirsin. 101 olunca da set diz, kendi kendini kasabilir. 120 için ise parti şart diyebilirim.
  • hangi server sizin ?
    sbot la kasıyorum ben8 char var 115 lwl civarları phbot ilgi mi çekti
  • opsladio kullanıcısına yanıt
    Eridanus.

Kesinlikle phBot'u öneririm. Clientless özelliğine hayran kalacaksın. Clientless to client özelliği de var. Oyunun teleport açığından faydalanıyorlar. Return kullanarak client moda geçebiliyor. İşlemciyi ve RAM'i hiç kullanmıyor. 8 char aç, işlemci kullanımı yine de %1-2 civarında olacaktır.

Buradan ücretsiz üyelik açabilir, sitelerden 2-4-6 hafta şeklinde uzatabilirsin. Haftalık ücreti 1$. Siteler 4 haftalığını 11 lira civarına uzatıyorlar. Kredi kartın varsa, kendin halletmek istiyorsan, 9 liraya kullanırsın 1 ay.
  • sbotta benım ayarların hepsı kurulu şımdi mesela bard cleric warrıor kardineli phbotta var demi pt buffları sürekli basılıyor
    ayın 17 bitecek sbotum ama ayarları fılan yenıden uraşmak biraz gözümü korkutuyor
    9 char açıyorum yüzde 80 kullanıyor başta sonra yüzde 30 lara düşüypr ram kullanımı ama cpu kullanımı 60 70 de hep kalıyor clientlesss ozelligi çok iyi en son ibotta kullanmıştım
  • üye oldum paypal üyeliğim var zaten alması kolay onun için
    merak ettiğim sbot kadar seri kasıyor mu pc 7/24 açık ama akşam geçebiliyorum pc nin başına onun için geldiğim zaman hata vermiş olarak beklemesini istemiyorum hata alıyormusunuz ?
    Kasma hızı olarak sBot ile aynı. Diğer özellikler bakımından ise sBot'tan kat kat iyi. Clientless durumdayken bile hemen hemen her şeyi yapabilirsin.

Bu bot yeni bir bot değil, yılların bot'u. Stabil yani. Ben 5 aydır kullanıyorum, herhangi bir sorunla karşılaşmadım diyebilirim. sBot gibi başıboş bir bot da değil. Sürekli güncelleştirme geliyor. Bazı güncelleştirmeler bot'u bozuyor. Bard dance basmıyor, pet toplamıyor, warrior lure yapmıyor ve buna benzer sorunlar. Ancak kısa sürede güncelleme geliyor. Bunlar 1-2 kez başıma geldi 5 ay içerisinde. Haftalık bakımdan sonra ilk versiyonu kullan, herhangi bir sorun olmuyorsa güncellemeden git. Benim bulduğum çözüm bu. Güncelleme demişken, sBot gibi her bakımdan sonra yeni bot indirmiyorsun. Aynı bot kendini update edebiliyor.

Clientless modundayken de yapabileceğin bazı özellikleri sayayım;

- Bot'un arayüzünden direkt olarak oyuna log-in olabiliyorsun. Yani ilk girişte bile client açmana gerek kalmıyor.
    - Otomatik lure özelliği var. Lure ayarları da oldukça ayrıntılı. GP varsa durdurabiliyor, listeye ekleyeceğin char kasma alanında değilse durduruyor, istersen script kullanarak de lure yaptırabiliyorsun.
    - sBot kullanıyorsun, partide toplayıcı pet var, ayarlar ona göre yapılmış diyelim. Toplayıcı pet olmadığı zaman baştan ayar yapman gerekiyor sBot'ta. phBot'a bir tıkla pet kullanıp kullanmadığını ayarlıyorsun, ona göre topluyor.
    - Item'leri guild bankasına bırakabiliyor.
    - Auto form parti özelliği var.
    - Diyelim ki cleric char'ın parti daveti gönderiyor. O char'ı leader listesine ekliyorsun, parti lideri o char değilse, partiden ayrılıyor.
    - Auto union parti yapabiliyorsun.
    - Otomaik olarak akademi daveti gönderebiliyor ya da kabul edebiliyor.
    - Guild üyelerine yetki verebiliyorsun, guild'den atabiliyorsun, grant name yazabiliyorsun.
    - Trace yapabiliyor. PvP alanlarında görmüşsündür. 1 char'ın arkasında 7 char var ve sürekli peşinden gidip buff'lıyorlar.
    - Çantanı, petin çantasını, job petin çantasını görebiliyorsun, bunların kontrolünü yapabiliyorsun.
    - Otomatik olarak artı bastırabiliyorsun, stone bastırabiliyorsun, job craft yapabiliyorsun. Hangi değerde durması gerektiğini sen belirliyorsun. Mesela %61 yazıyorsun, stat'i %61 yaptığında duruyor.
    - Stall açabiliyorsun.
    - Exchange atabiliyorsun.

Bunlar aklıma gelenlerden bazıları. Sürekli yeni yen özellikler ekleniyor. sBot gibi yerinde sayan bir bot değil.

Bu kadar güzel şeyden sonra, kötü şeyleri de söyleyeyim. Script yapman lazım. Bu da güzel bir şey aslında. Char'ların nereden yürüyeceğine sen karar veriyorsun. Zaten char'lardan birisinde script'i ayarlayacaksın, o script dosyasını tüm char'lara ekleyeceksin.

• hocam eyv epey bir yazı yazmışın köşeye kayıt ettim okuyacam
    büyük ihtimal geçecem bu bota senin tecrübenden yararlanırım yapamadıgım kısımları sana sorarım artık
  • kasma alanına giderken şu skilleri kullan seçenegi var mı ?
    silah değiştirirken sorun oluyor mu yoksa gayet iyi sekıllde deiştiriyor mu ?
    türkçe olarak ayarlarının olduğu link istesem bide hocam sizden
    Kolaylıkla ayarlamaları yaparsın. Sonuçta tüm bot'lar aynı dili kullanıyor.

Hem bilgisara hem de cebe dost bir bot. Bugüne kadar sBot'a verdiğim paralara acıyorum inan ki.

Kasma alanında, yolda, acil durumlarda hangi buff'ları kullanacağını ayarlayabiliyorsun.

Silah değirmek için sBot'taki gibi ayarla uğraşmana gerek yok. Çantadaki ilk slot'a koyuyorsun silahı, değiştiriyor.

Bot sürekli yenileniyor, yeni sekmeler ekleniyor. Sitelerde eski versiyonları var. İnan bana, kolaylıkla ayarlayacaksın. Biraz da İngilizcen varsa, hiç sorun yok demektir.

• ayın 17 sinde sbot bitince 1 haftalık alıp deniyecem begenırsem devam ederim
  • Tam gaz free kasılmaya devam : )

5 günde lvl 62 , ne dersiniz ? :( yavaş sanki
     Silkroad da 7 sene sonradan devam
  • Düzenli bir partin olmadığı için normal. Şöyle 110+ bir char olsa, seni 7/24 kassa...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.