Şimdi Ara

Silkroad da 7 sene sonradan devam (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
2
Favori
9.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Silkroad da 7 sene sonradan devam Silkroad da 7 sene sonradan devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcansel -- 11 Ekim 2014; 23:28:44 >

• opsladio kullanıcısına yanıt
    Loop > Script Creator > Load > script'i ekle

Buff'ları sadece general kısmına ekle. "Secondary Buffs" kısmını boş bırak.
  • lood dıyom orda dosya yolu gozukuyor ama not found dıyor anlamadım bi türlü
  • Hala yapamadın mı?
    Script'i eklediğin training area kısmını işaretlemen gerekiyor. Resimde gördüğün gibi, bende training area 1 aktif durumda.

Silkroad da 7 sene sonradan devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 12 Ekim 2014; 12:38:46 >
  • hacı otomatik seçili o zaten niye olmuyor nalamadım
    Script'i doğru hazırlayamamışsındır o halde. Tam olarak nerede kastığını söyle, ben sana script hazırlayayım.
  • X=14258
    Y=-102
    Z=0
    115 lvl uçan kuşlar costantinenın alt tarafından geçiyorsunya charlar orda doğuyor içerde

sana da zahmet olacak ama eyv
    mirror dimensiyonmuş kastıgım yerın adı ordan çıkmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opsladio -- 12 Ekim 2014; 13:39:27 >
  • mehmetcansel M kullanıcısına yanıt
    sbotunda daha 5 günü var 2 char phbottan 6 char sbottan kasıyor örenmeye çalışıyorum botu ben en son bot ayarlarını 2 sene önce yapmıştım sbotun öyle kasıyorlardı
    başta stabil olması için uraşırım epey bot ayarlarında sonra epey gıder bana
  • hocam bardlardan birinin sürekli olarak swing marhı basmasını istiyorum art art da lure charının hızlı kosması için onu nasıl ayarlıyacam
    sbotta atack kısmına swing marhı koyup rangeyi 7 yaptın mı mob gordün mü direk basıyordu bundada öyle bir ayar varmı acaba
    Sorunu şimdi anladım. Kayıt yeri mirror olduğunda, script'te bazı sorunlar ortaya çıkıyor. Char'ların hepsinin kayıt yerini Alexandria güney yap. Script'leri oraya göre hazırladım. "115" diye adlandırdığım script'leri attacker'lara ve warrior'a ekle, "115bard"ı bard char'a, "115cleric"i cleric char'a ekle.

Script'i buradan indirebilirsin.

Hani buff'lar için de general, champion, giant gibi ayrı ayrı listeler var ya, o listelere swing march'ı eklediğinde sürekli basar diye düşünüyorum.
  • hocam çok sağal emeğin için
    Rica ederim.
  • Ortak olacakmıyız ,avukatı arayıp ortaklık sözleşmesini hazırlatayım mı ? :)
  • mehmetcansel M kullanıcısına yanıt
    lvl kaç senin :D
  • hocam char ölünce şu kadar sure res bekledikten sonra şehre dön seçenepi return kısmında
    sağ taraftaki seçeneklerden biri mi oluyor ?
  • npc itemini +5 bastım :) başarıya bak ^^

• shield'ide +5 ledik :)

nolcak bu silahlar acaba :)
    Res bekledikten sonra şehre dönmesi için aşağıdaki dead seçeneğini işaretle.

Ben 15 dakika res bekletiyorum. Sen oraya istediğin değeri girebilirsin.

• Item'ler eskisi kadar zorlamıyor artı basarken. %10 başarıyı oyun veriyor, %5 premium'dan geliyor, %4 avatar veriyor, D12'den düşük olduğu için lucky powder da kullanılabilir, bulunabilirse luck stone da basılabilir...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.