Şimdi Ara

Silkroad da 7 sene sonradan devam (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
2
Favori
9.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Bu bir sorun değil. Oyuna normal olarak girdikten sonra DC olduğunda, bot otomatik olarak clientless moduna geçiyor.

Öncelikle yorumuma cevap verdiğin için teşekkür ederim.. normal dc veriyor oyundan atıyor yanı vüsür koruması vardı onu devre dışı bıraktım biraz düzeldi ama yine arada bir dc veriyor birde clerik uzakta ölen birine gidip res atmıyor cleriğin res uzaklık ayarı en sonda 499 da yani birde oto lamba görevini scripti ayarlıyamadım yapıyorum herşeyi 1 kere alıyor lamba görevini getirip veriyor bi daha lamba görevi açılınca görevi alamıyor
  • dukas D kullanıcısına yanıt
    İnternet bağlantınızla alakalı bir problem vardır.

phBot'ta auto walk özelliği olmadığından, range'i ne yaparsak yapalım uzaktaki parti üyesine res atmaya gitmiyor. Bu sorunu şöyle aşabiliriz; tüm karakterler 15 dakika res beklesin, eğer res gelmezse şehre geri dönsün.

O görevi ben yaptırmıyorum. Script Creator'da şehir içi script hazırlamalısın, lamba görevini veren NPC'nin yanına geldiğinde, "Quest" kısmına tıklamalısın, NPC'nin adını bulmalısın ve görevi script'e eklemelisin diye düşünüyorum. Loop kısmında "Return when a quest has been completed"ı işaretlersen, görev tamamlandığında şehre döner ve görevi verir.
  • Hocam hazır sizi bulmuşken sorayım. Yaz tatilinde kardeşimle oynarken kardeşim tatilin sonuna doğru 65 olmuştu. 64 olduğunda ne giydireceğimize karar verememiştik. Garment mi yapsak armor da mı kalsa diye felan. Sword ve spear arasında da kalmıştık. Sonra degree değişince bedava alınan item kutularından almadık. Şimdi de gidiyoruz oraya kutu mutu yok. Hani alsak çöpe de atamayız satamayız da. Aklıma tek mantıklı cevap bu geliyor yani. Oradaki kutuları almadan 1 level daha atlayınca kayıp mı oluyor acaba?
  • Oradan set almışsınız demek ki. İkinci bir sefer farklı set alamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte sorun da burada. Aldığımızı hatırlamıyorum. Hem, aldıysak nerde bu itemler :D ticker attım. SS ile gönderin dediler. Attım SS destek masamıza sorununuzu ilettik dediler. Türkçe kısma ticket atınca bot veya benzeri program kullandığım için itemlerin çalındığını söylediler. Ne hikmetse bankadaki bütün para ve itemler duruyor. Sadece o kutudan çıkan itemler yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanozden

İşte sorun da burada. Aldığımızı hatırlamıyorum. Hem, aldıysak nerde bu itemler :D ticker attım. SS ile gönderin dediler. Attım SS destek masamıza sorununuzu ilettik dediler. Türkçe kısma ticket atınca bot veya benzeri program kullandığım için itemlerin çalındığını söylediler. Ne hikmetse bankadaki bütün para ve itemler duruyor. Sadece o kutudan çıkan itemler yok.

Ek olarak: Hayatımda bu tur programlara hiç başvurmadım.

• Değerli bir şey değil ya. Umursama bu kadar.

• quote:

İnternet bağlantınızla alakalı bir problem vardır.

phBot'ta auto walk özelliği olmadığından, range'i ne yaparsak yapalım uzaktaki parti üyesine res atmaya gitmiyor. Bu sorunu şöyle aşabiliriz; tüm karakterler 15 dakika res beklesin, eğer res gelmezse şehre geri dönsün.

O görevi ben yaptırmıyorum. Script Creator'da şehir içi script hazırlamalısın, lamba görevini veren NPC'nin yanına geldiğinde, "Quest" kısmına tıklamalısın, NPC'nin adını bulmalısın ve görevi script'e eklemelisin diye düşünüyorum. Loop kısmında "Return when a quest has been completed"ı işaretlersen, görev tamamlandığında şehre döner ve görevi verir.

Hocam Cok teşekkür ederim ilgin ve alakan için lamba ve res olayını çözdük ama şu oyundan atma sorununa bişey bulamadık komple party atmıyor 1 yada 2 charı atıyor ben phbot almadan önce sbot kullanıyordum hiç dc olduğunu hatırlamam 7/24 kasardı sbot çok pahalı oldugu için ben sbot mod da alıyordum çok pahalı oluyordu bu yüzden phbot aldım şuan phbot süper hele oto lamba görevi yapması mükemmel ama belli bi süre sonra dc ediyor bu bazen 1 saat sürüyor bazende 4 veya 5 saatte bir dc ediyor

Şu anda oyuncuların %75'i phBot kullanıyor diyebilirim. Fiyat, performans, özellik bakımından eşi benzeri yok. Sürekli yerinde sayan bir bot da değil. Mayıs ayında başladım phBot kullanmaya, o günden bu yana bile onlarca özellik eklendi.

DC problemi bot yüzünden kaynaklanmıyordur. Böyle bir problem olsa, benim de karşıma çıkardı.

Bu problemi kafana takma. phBot, DC olan karakteri 15 saniye sonra oyuna sokabiliyor.

• Abi ben olaydaki gizemi çözmeye çalışıyorum

• quote:

Şu anda oyuncuların %75'i phBot kullanıyor diyebilirim. Fiyat, performans, özellik bakımından eşi benzeri yok. Sürekli yerinde sayan bir bot da değil. Mayıs ayında başladım phBot kullanmaya, o günden bu yana bile onlarca özellik eklendi.

DC problemi bot yüzünden kaynaklanmıyordur. Böyle bir problem olsa, benim de karşıma çıkardı.

Bu problemi kafana takma. phBot, DC olan karakteri 15 saniye sonra oyuna sokabiliyor.

Eyw Teşekkür ederim Uşenmeden gücenmeden yorumlarıma cevep verdin Allah razı olsun kardeş eyer bi problemle karşılaşırsam sana msj atarım..
    Rica ederim.
  • Premium Plus + % 4 Lucky Avatar Dress ile sırf eğlence amaçlı degree 12 magic stafflara Proof satın almadan artı bastım. 7 adet staffdan elimde 3 adet kaldı. Bunların üçüde +7 oldu. Dikkat edin +7 ... Yetmez ama Evet diyip birini daha +8 denerken o da yok oldu. Elimde şimdi 2 adet degree 12 +7 magic staff var. Bu arada tekrar degree 13 rare magic itemlere birer ikişer artı basmayı ihmal etmedim. Legend staff +2 +3 leri aynı şekilde...
    Aslında durum basit harcanabilecek iteme artı basıp yok ettikden sonra ikinci item % 90 ihtimalle geçiyor. iki adet legend yok edip bir d12 +5 chest yaptım. Proof Allahın emri değil. Fakat yok olma riskine karşı alınan önlem. Simya ile uğraşmayı seviyorsanız benim gibi tatlı bir risk... Çarları bota bağlandıktan sonra zaten elimizde ne kalıyor ? Simya ve PVP
  • Serverlar tekrsr birleşiyor bu arada

• emrahcey E kullanıcısına yanıt
    Bence en iyisi hazır item almak.

• Tüm server'lar birleşmez. Birkaç tane çöp server var, onları birleştirecekler bence. Lyra ve Pavo bunların başında geliyor.
  • kardeşim ben phbot kullanıyorum çar scprit esnasında yolda giderken ölünce şehre dönmesini nasıl ayarlıyacagım ?? lütfen yardım
  • ahmetberk12 A kullanıcısına yanıt
    Ölünce şehre dönmesini için;

Protection > Return > Dead'i işaretlemelisin.

Bu şekilde ayarladığında, kasma yerinde ölünce de direk şehre gider. Bu yüzden 15 dakika res bekleteceğiz, yolda da 15 dakika res bekleyecek mecburen. Bunun için;

Attack > Auto Ressurrect > Return if not res'd within'i işaretle ve altındaki boşluğa 15 yaz.
  • BİRDE CLERİC RESİ ÇOK GEÇ ATIYOR BAZEN ATMADIGI BİLE OLUYOR NEDEN
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.