Şimdi Ara

Silkroad da 7 sene sonradan devam (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
2
Favori
9.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetberk12

BİRDE CLERİC RESİ ÇOK GEÇ ATIYOR BAZEN ATMADIGI BİLE OLUYOR NEDEN

Aynen tecrübeyle sabit , idare ediyoruz. Yerden elixir vs. almadığı zamanlarda cabası, filitrede işretli olduğu halde.
  • ahmetberk12 A kullanıcısına yanıt
    Attack > Auto Ressurrect > Ressurect radius'u 50 yap, aynı yerdeki "Ressurrect delay"a da daha düşük bir değer yazabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetcansel

six yazın için teşekkürler. Oyuna dün gece dahil oldum .
    Benim bıraktığım tarihlerde max lvl 80 olup , Avrupa ırkı ile oyunu sadece 6-7 ay beraber oynamıştık , orada zaten anlamsızlaşmaya başladığını gördükten sonra oyunu bırakma kararı almıştık , haklısın joymax bize harcattığı silklerin hepsinin boşa gittiğini şu an anladım , mahkemeye vermeye bile deyebilir :) oyun bu kadar para tuzağı , lvl atlamak kolay , iyi karakter yapmak tamamen maddi olmuşken oynamak istemiyorum.

Bizim oynadığımız zamanlarki seneryolarda neredeyse bot bile kullanmadan karakterlerimizi tamamlamıştık , bastığımız +7 itemler bizler için inanılmaz mutluluk verirken , yaptığımız guild warlar ve unutulmaz thief-hunter savaşları ,gece yarılarına kadar süren 1v1 pvp takılmalarının hiçbirisinin yer almadığını gördüm.

Önceden lvl 45 olup kırmızı maymun kesip , lvl 60 olup cave girip ölmeden sp point kasmak , lvl 69 garment yeşil seti giyip etrafta boy gösterisi yapmak keyifliydi , herhalde bu keyif verici şeyler artık yok.

ben bu oyuna başladığımda max lvl 70 olup , neredeyse 2,5-3 yıl bu şekilde oyun oynamıştık , o günleri geri yaşamak isterdim.

İlginiz için teşekkür ederim.

Mehmet Cansel COŞKUN

Yazını okudum ağlayacaktım çok özlemişim oyunu 2005 te başlamıştım bende bu meslek muhabbetlerinden bıraktım oyunu charım hala duruyor ama belki 2 sene oldu girmeyeli 120 lv lepus PhoeniX_1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• emrahcey E kullanıcısına yanıt
    phBot'un item filter tarafından ben de şikayetçiyim.
  • SixSixSix kardeşim kusura bakma senide yoruyoruz ama birde ph botta sürekli olarak swim march basmasını nasıl ayarlıyacagız bard da bide slot olmadımı etrafta dolaşmıyor çar dolaşması için napmalıyım
    Bard char'ın tüm attack listesine (general'dan giant party'ye kadar) hızlı koşma skill'ini ekle, yan taraftaki tüm işaretli alanları kaldır, range'i 10 yap.

Loop > Training Settings > Don't walk around'daki işareti kaldır.
  • bide böyle diyor [07:52:11] Connecting to the gateway server [121.128.133.26:15779]
    [07:52:12] Auto Relog: Starting relog process
    [07:52:12] Clientless: Retrying in 15 seconds

BÖYLE SERVERA DENİYOMU YOKSA DENEMİYOMU
    Deniyor.
  • kardeşim ben wizarda görünmezlik ayarlıyorum scprit esnasında ölmesin diye gayet güzel basıyo ama kasılma yerine geliyoo az bişi kalıyo 10 adımlık yer sonra görünmezlik basmaya çalışıyo ve basamıyo exp geldiginden öyle bekliyor onun çözümü varmı
    Buff ekleme listesinde "General, Champion, Giant, Emergency, Script" gibi listeler var ya, o görünmezlik skill'ini yalnızca script listesine ekle.
  • ZATEN SCPRİTTE EKLİ onda sorun yokta kasılma alanına 2 metre kala tekrar görünmezlik basmaya çalışıyo ve basamıyo çünkü exp geliyo exp gelince görünmezlik basılmıyo biliyosundur orda duruyor hareket etmiyo çar
    O halde o skill'i kullanma. Cleric sanırım char. Holy recovery division, holy spell skill'lerini ekle script sekmesine, emergency sekmesine earth fence'i ekle tamamdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam kardeşim sagol 1 parti çar kasıyomda .d 1 çar daha olsa 101 lwl felan 1 partidaha açıp kascam 100 lwl oldular benimki içlerinde 116 lwl nuker var hepsinde 2 tane pre plus var preleri 110 açacagım kaç ayda 120 olur 7/24 online
    Bunun için belirli bir süre veremem. Partide kaç tane int olduğu, silahlarının ne durumda olduğu, kastıkları slot'un ne durumda olduğu gibi şeyler önemli. Ben 3 ayda 1'den 118'e kastım, 1 ayda 120 yaparım diye düşünüyorum. 1'den 120'ye 4 ayda yani.

• face versene kardeşim ordan konuşalım .d forumdan olmuyo sürekli
    Hiçbir sosyal ağda üyeliğim bulunmuyor. Bana yalnızca Forum Donanım Haber'den ulaşabilirsin.

• TAMAM ANLADIM UCUZ GOL SATAN SİTE VARMI BİLDİGİN ÇOK UCUZ
  • Server?

• Aquarius bide ucuz ph bot satan normal fiyatından ucuz
    gamebayi.com.tr'yi öneriyorum. 1B 5.80 TL, phBot 4 hafta süre uzatma 11.41 TL.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.