Şimdi Ara

Silkroad da 7 sene sonradan devam (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
2
Favori
9.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mütercüman

quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

quote:

Orijinalden alıntı: Mütercüman

quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

Olm kasmak kolaylaştı mı la atiyorum 1 haftada premium ile kac olurum gunde 4-5 saat oynayarak

herkes çarları fullemiş jangan,downhang önü,hotan vs hep bomboş.hiç oynamaya değmez.bul bir tane sana uyan psro başla.

Psro sarmiyor ki

valla sen bilirsin ama çok ölü geldi isro bana.sanki emuda oynuyormuşum gibi

Gw2 ve WoW var sarmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• PvP alanı Downhang'tan Samarkand'a taşınalı bayağı oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

PvP alanı Downhang'tan Samarkand'a taşınalı bayağı oluyor.

en son ecsrodaydım
  • Old school.

• phbotta hizli saldiri ayari varmi bulamadim
  • phBot gayet seri, gerek yok.
  • lag var nasil cozeceksek
  • Maalesef böyle bir sorun var. Server birleşiminden sonra biraz daha arttı.
  • servere tam karar veremedik en aktif olan bir tane lazim dionysus iyimidir ki.
  • Nasıl bari kendini oynatıyor mu?
  • Hepsi full.
  • mehmetcansel M kullanıcısına yanıt
    Şimdi bir çok private server var hocam yine eski o zamanları aratmayacak tadlarda serverler varmıdır bilmem ama ben kurulumlar yapıyorum yazdıklarınız benide derinden etkiledi açıkcası şuanda 70 cap only ch server açmayı bile düşünüyorum :) Pvp serverimde oynarsanız hemen başlayayım çalışmalarıma :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetberk12

Ya arkadaşlar ben gamealışveriş e 10 tl yatırdım aquarius sw de gold alcam adedi felan yazıyom çharın ismini felan bir hatayla karşılaşıldı diyo olmuyo gold stok var gözüküyo orda yardım

:) eskiler güzeldi , beklerim , Athena serverında oynuyorum..
  • oyuna 4 senenin ardından tekrar başlıycam , joymax 2sene önceki hesapların itemlerini silmiş sanırım , tekrar başlarsak 2 sene girmessek bunlardamı silinicek ? yokmu silinmesinin önlemenin bir yolu?
  • fnmn34 F kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla 2 senedir online olmayan char'lar komple silindi. Malum, server'lar birleştirildi, nick sorunu var her şeyden önce.
  • anladım sağolun , silkroad ile silkroad r xp rate aynımı? oyuna 0dan başlayıp 7/24 bota bıraksam ne kadar sürede son seviyeye ulaşabilirim acaba?
  • fnmn34 F kullanıcısına yanıt
    Silkroad ile Silkroad-R'nin exp oranları aynı, Silkroad-R'de günün bazı zaman aralığında exp rate düşüyor.

Ben sıfırdan parti açtım, 120 level spear nuker char'ımla 101 yaptım, 101'de setlerini giydirdim ve 7/24 bot'a bıraktım. Toplamda 5 ayda 120 yaptım, FF yaptım. Hiçbir görevi yapmadım. Jupiter görevleriyle falan uğraşırsan, bu süreyi daha da kısaltabilirsin.
  • Ulan konu neler gormuste gecirmis yurtta kaliyorum ben suan bir kac saat sonra oyuna basliyorum ben de zmaan oldurmek icin baslamayi planliyorum simdi ama bakalim belki sarar oyun silkroad r ye basliyorum bu arada.

• Merv başla bende oynuycam haftaya

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanefe1

Merv başla bende oynuycam haftaya

Tamamdır hocam thebes e başlayacaktım ama vazgeçtim merv'de başlıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.