Şimdi Ara

Silkroad da 7 sene sonradan devam (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
2
Favori
9.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben seni bu donanım haberde nasıl eklicem isminin üstüne tıklıyom profil gözükmüyo dio
  • ahmetberk12 A kullanıcısına yanıt
     Silkroad da 7 sene sonradan devam
    aquariste nick ney sizin benimde charlar kasıyor 7/24
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Bence en iyisi hazır item almak.

Selam nasılsınız görüşmeyeli ?

Ben 103 lvl olmak üzereyim , tam gaz kasmaya devam :)

Legend 13 degre swordumu buldum aldım , ancak serverda legend 13 degre shield biraz sıkıntılı ..Çok kişide yok ve bulunmuyor.

DÜn bir item buldum , 13d Legend +7 shield , değerleri %80 üstünde.

Türk lirası olarak 300 tl istiyor , birazdan alacağım , yorumunuz ne şekildedir ? pahalımı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: opsladio

aquariste nick ney sizin benimde charlar kasıyor 7/24

opsi aynı serverda kasıyoruz , 3 cümle muhabbet etmedik , 2 -3 defa sana pm attım , sürekli afk sın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetcansel

quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Bence en iyisi hazır item almak.

Selam nasılsınız görüşmeyeli ?

Ben 103 lvl olmak üzereyim , tam gaz kasmaya devam :)

Legend 13 degre swordumu buldum aldım , ancak serverda legend 13 degre shield biraz sıkıntılı ..Çok kişide yok ve bulunmuyor.

DÜn bir item buldum , 13d Legend +7 shield , değerleri %80 üstünde.

Türk lirası olarak 300 tl istiyor , birazdan alacağım , yorumunuz ne şekildedir ? pahalımı ??

Shield tüm server'larda sıkıntılı. Özellikle EU shield bulunamıyor gibi bir şey.

Bu oyunun bu haline para verilmez diye düşünüyorum. Yeni başladığınız için hevesiniz var, anlıyorum. Ancak bu oyunda zevk falan yok, bu oyun paraya hiçbir zaman doymuyor.

Fiyatlar server'dan server'a farklılık gösterebiliyor. 300 lira bana pahalı gibi geldi.

• biraz pahalı oldu ama aldım :)
  • opsladio kullanıcısına yanıt
    Death_Stroke
    attım pm
  • mehmetcansel M kullanıcısına yanıt
    300 lira mı oha :D verme o kadar parayı ne yapacan bi kalkan için bende legend 12 dg var satam istersen sana
  • abi sana burda denk geleceğim aklıma gelmezdi. 7 yıl önce silkroadonline.us'ta takılırdık güzel günlerdi. cronoslar swordfishler havada uçuşuyordu tabi eski tadı kalmadı hiçbir şeyin. stres atmak için ben de aranıza dahil olabilirim.
  • Ya arkadaşlar ben gamealışveriş e 10 tl yatırdım aquarius sw de gold alcam adedi felan yazıyom çharın ismini felan bir hatayla karşılaşıldı diyo olmuyo gold stok var gözüküyo orda yardım
    Siteye 10 lira yüklemişsin, Aquarius'ta 1B'yi 8.1 TL'ye satıyorlar. Sen o kısma maksimum 12 yazabilirsin, yani 1.2B.
  • zaten öyle yazıyorum 12 yazıyorum yine olmuyo
    Canlı destekle irtibata geç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olm kasmak kolaylaştı mı la atiyorum 1 haftada premium ile kac olurum gunde 4-5 saat oynayarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 olursun 65 felan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

Olm kasmak kolaylaştı mı la atiyorum 1 haftada premium ile kac olurum gunde 4-5 saat oynayarak

herkes çarları fullemiş jangan,downhang önü,hotan vs hep bomboş.hiç oynamaya değmez.bul bir tane sana uyan psro başla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mütercüman

quote:

Olm kasmak kolaylaştı mı la atiyorum 1 haftada premium ile kac olurum gunde 4-5 saat oynayarak

herkes çarları fullemiş jangan,downhang önü,hotan vs hep bomboş.hiç oynamaya değmez.bul bir tane sana uyan psro başla.

Psro sarmiyor ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mütercüman

quote:

Psro sarmiyor ki

valla sen bilirsin ama çok ölü geldi isro bana.sanki emuda oynuyormuşum gibi

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.