Şimdi Ara

SİLKROAD'DA HİLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SONRA KERVANI YANLIŞ YERE KİMSENİN OLMADIĞI Bİ YERE GÖTÜRCEZ VE ARKADAŞIN THİEF CHARLA KERVANI SOYUCAZ BÖYLECE KISA YOLDAN TRANSPORT OLARAK PARAYI GANİMETE YOLLUCAZ ACABA BUNU ENGELLEYEBİLİYORLARMI

YAPMADIM DENEMEDİM AMA OYUNU ESKİ OYUNCULARI BİLİYORDUR. ACABA BÖYLE BİŞİ OLUYORMU. . .

YANİ CEZASI VARMI =?

• dejavu arkadasın dedigi cok onemili hakkatten bilen yokmu

fakat aklıma sun soru geldi trader oldugu icin xp kaybetmezmi
    mecbur 1 deve veya at kaybedecek
    sonra thief 1 thief scroll 1 at veya deve yaklasık 10 dakka kaybedecek

sonra thief sattıgı mallaradan nekadar oranda bir kar alıp nekadarını tradere verecek bence kurtarmaz
    hatta kesinlikle kurtarmması lazım
  • Thief'ler npclerden alış fiyatına geri satıyor.Bi kâr elde etmezsiniz yani.
  • Türk'sün dimi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: M3T1N

Türk'sün dimi ?

Böyle bir fıkra vardı.
  • adam 50 binlik mal alırsa bide at 1200 trader id var sayalım thiefin de id var sayalım thief de bi at 1200 bi scroll 1000 yani thiefe 50000 para ver daha ii toplam 3400 bin zarar ediliyo minimum

• Bu dediğini bizde düşünmüştük biraralar oyuna ilk başladığımızda.sonra arkadaşların dediği gibi mantıksız olduğuna karar verdik.Tek mantıklı olabilecek yanı thief level kasabilirsin böyle.onun haricinde zaman+para kaybı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL ve Drop Hack
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Dej4vu_

ŞİMDİ Bİ TRADER CHAR YAPACAZ

SONRA KERVANI YANLIŞ YERE KİMSENİN OLMADIĞI Bİ YERE GÖTÜRCEZ VE ARKADAŞIN THİEF CHARLA KERVANI SOYUCAZ BÖYLECE KISA YOLDAN TRANSPORT OLARAK PARAYI GANİMETE YOLLUCAZ ACABA BUNU ENGELLEYEBİLİYORLARMI

YAPMADIM DENEMEDİM AMA OYUNU ESKİ OYUNCULARI BİLİYORDUR. ACABA BÖYLE BİŞİ OLUYORMU. . .

YANİ CEZASI VARMI =?

şimdi arkadaş thief leveli yapmak biraz gösteriş işi yani birine tıkladığında üzerinde thief level3 yazıyorsa babadır. bildiğin godfather yani. şimdi thief level 2 yapmak kolay. level 3 yapmak için bu senin söylediğin yöntemle thief olacak arkadaş yaklaşık 5 milyon gold değerinde malı thief köyüne ışınlaması gerekiyor. bu yöntern çalışıyor ama zarar var bide zaman kaybı. hunter yakalaması da bi ihtimal. Downhangde şehrin içnde biz yapıyoruz bunu. thief olacaksan git gerçekten soy felan baya heyecan oluyor. :)

• peki thief lvl i yükseltmek için kaybedilen ne kadar mesela lvl 3 olmaak için ne kadar kaybımız olacak ?
  • İLK BAŞTAKİ YÖNTEMLE KAYBIN OLUR DOĞRU AMA NORMAL YOLLARDAN YAPASAN SANA VERECEĞİ KAYIP SCROOL VE BİR ATTAN İBARET.TABİ YAŞAYACAĞIN HEYECAN VE ADRENALİNİDE UNUTMAMAK LAZIM.
  • ABİCİM BN BABELDE PK OLUP DEWELERE DALIODUM DEWEYİ YIKIYODUM
    SAHİBİNE DOKUNMUODUM BİKAÇ SN SORA GEÇİODU PKLIK (PEMBE OLUO RENGİ) SORA HEMEN TİF OLUP TOPLUODUM BÜTÜN YÜKLERİ SORA ANNAŞILDIMI NOLDU BİLMİOM BABELDEN SLİNDİ CHARIM VE ARTIK DEWELERİDE YIKINCA DİREK PK OLUYON

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.