Bildirim
__ Silkroad Duvarkağıtları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hiç kimse bir tane de olsa ss almıyor mu oyundan yahu? Warrior-blade nasıl olur desem günlerce tartışırsınız! Birkaç ss rica ettim sizden; lütfen insanı konu açtığına pişman etmeyin! -
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Maveran
Açtığın bir konu illa da tutacak değil ya..İsteyen istediği konuya mesaj atar.Kimse herhangi bir konuya mesaj atma mecburiyetinde değil..
Konuya gelince güzel resimler paylaşmışsın,teşekkürler.
Ben başta da belirttim, konunun tutulması değil benim isteğim. Güzel ss istedim ilgili arkadaşlardan. Damarıma dokunan tarafı, saçma-sapan konulara bir ton ileti yağarken, işe yarayacak bir konunun unutulup gitmesi... -
quote:
Orijinalden alıntı: shruikan
quote:
Açtığın bir konu illa da tutacak değil ya..İsteyen istediği konuya mesaj atar.Kimse herhangi bir konuya mesaj atma mecburiyetinde değil..
Ben başta da belirttim, konunun tutulması değil benim isteğim. Güzel ss istedim ilgili arkadaşlardan. Damarıma dokunan tarafı, saçma-sapan konulara bir ton ileti yağarken, işe yarayacak bir konunun unutulup gitmesi...
Hocam kimse mesaj atmassa konu tutulmaz,unutulur gider zaten.Mesaj atılmadan konu tutmaz yani.Kimin hangi konulara ne kadar mesaj atacağı bizim elimizde olan birşey değil kardeş.Herkes ister hep güzel konular,güzel paylaşımlar yapılsın ve bu konular hep üstte kalsın,tutulsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Maveranquote:
Orijinalden alıntı: shruikan
quote:
Ben başta da belirttim, konunun tutulması değil benim isteğim. Güzel ss istedim ilgili arkadaşlardan. Damarıma dokunan tarafı, saçma-sapan konulara bir ton ileti yağarken, işe yarayacak bir konunun unutulup gitmesi...
Hocam kimse mesaj atmassa konu tutulmaz,unutulur gider zaten.Mesaj atılmadan konu tutmaz yani.Kimin hangi konulara ne kadar mesaj atacağı bizim elimizde olan birşey değil kardeş.Herkes ister hep güzel konular,güzel paylaşımlar yapılsın ve bu konular hep üstte kalsın,tutulsun.
Alıntıları Göster
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: WarriorAngel
ss mi.. ss denince ben. Ben denince ss.. buyrun bakalm.
Bide nostalji olsun :
çok güzeller
-
@WarriorAngelquote:
Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D
Bide nostalji olsun :
Alıntıları Göster
Süpersin hocam . . .
-
@WarriorAngelquote:
Orijinalden alıntı: CallRock
@WarriorAngel
Süpersin hocam . . .
Alıntıları Göster
Bu konuyu ilk gördüğümde aklıma ilk sen geldin Bu arada 2. resmini çok beğendim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Trapped Under Ice
@WarriorAngel
Bu konuyu ilk gördüğümde aklıma ilk sen geldin Bu arada 2. resmini çok beğendim
Alıntıları Göster
-
@darkwane
persiadamısın ben BirZamanlar guildeyim ama seni göremedim -
istediğin ss olsun :)quote:
Orijinalden alıntı: eXtraVaido
@darkwane
persiadamısın ben BirZamanlar guildeyim ama seni göremedim
bomba resim :)
benden bu kadar daha 1000 i aşkın ss var ama üşeniom koymaya ii akşamlar (: (:
-
Bide nostalji olsun :quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D
Bide nostalji olsun :
Alıntıları Göster
Tey tey 1 yıl önce kolbastıyı senin char bulmuş ilhan abi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sneaky Step -- 14 Ağustos 2009; 2:19:39 >
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Önder AYDIN
İlhan ve ben. . .
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkán -- 14 Ağustos 2009; 11:58:00 >
-
Benzer içerikler
- silkroad baronet görevi
- japonca nickler
- joy sro
- silkroad thief olma
- an unknown error occured while checking for a mbot update
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X