Şimdi Ara

Silkroad hakkında bazı sorularım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SixSixSix

E'den parti listesine bakacaksın, level'ına uygun taxi'lere gireceksin. Oyundaki taxi'ler şöyle;

Ong taxi: 33-34 level yaratıklar
    Penon taxi: 54 level yaratıklar
    Sharam-Edimmu taxi: 61-63 level yaratıklar
    Karra taxi: 65-67 level yaratıklar
    Niya taxi: 74 level yaratıklar
    Wing taxi: 78-80 level yaratıklar
    Wing taxi: 85-87 level yaratıklar
    Jangan cave'de yapılan taxi'ler, genellikle 89 level yaratıklarda yapılıyor
    Uneg taxi: 100 level yaratıklar
    Weneg taxi: 101 level yaratıklar
    107-110 level yaratıklarda da taxi yapanlar var.

Taxi'ler genellikle bu yaratıklarda yapılıyor. Karakterinin level'ı ile, taxi yapılan yaratıkların level'ları arasında çok fark olmamalı. Mesela 1 level'ken Ong taxi'ye gidersen, hiç kasılamazsın. Taxi yapılan yaratıklarla aranda en fazla 13-14 level fark olsun.

Archer karakterler, garment ya da protector giyebilir. Garment giyerse daha çok damage verir, büyü savunması yüksek olur. Protector giyerse damage'i biraz azalır, fiziksel defansı artar.

sen ne önerirsin garment mi protectormu? bi soru daha sormuştum tokenle nerden sox item alıyon diye

@SixSixSix

• Cryaotic kullanıcısına yanıt
    Benim düşünceme göre, str karakterler için en iyisi garment. Token'ler ile nasıl item alındığını, bir önceki mesajımda düzenleme yaparak belirttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 26 Haziran 2013; 17:55:50 >
  • quote:

Benim düşünceme göre, str karakterler için en iyisi garment. Token'ler ile nasıl item alındığı, bir önceki mesajımda düzenleme yaparak belirttim.

tamam gördüm son bir soru hangi serverda oynamamı önerirsin? bi tane söyle şunlarda oynamanı öneririm deme

@SixSixSix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryaotic -- 26 Haziran 2013; 17:57:00 >
    Aquarius, Centaurus, Eridanus, Lepus ve Orion'dan herhangi birisinde oynayabilirsin.
  • tamamdır başlıyorum bu arada sen hangi serverdasın?
    Eridanus.
  • quote:

Eridanus.

bende centaurustayım eridanus a geçeyimmi? zaten 6 lwl dim 1 lwl dan gittim yehovalarda kastım

@SixSixSix
    Centaurus daha aktif gözüküyor.
  • quote:

Centaurus daha aktif gözüküyor.

aa yani daha mı çok kişi var? zaten jangan da 10 kişi vardır hotan dolu diyorlar oraya nasıl gidiliyor? ve daha taxiye girmedim hangi lwl da gireyim?

Edit: e ya basınca parti arama çıkıyo orda taxi yazanlar var onların free olup olmadığını nerden anlayacam?? ve partiye girince noluyo sana taa adamların olduğu yerden exp mi geliyo?

@SixSixSix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryaotic -- 26 Haziran 2013; 19:17:53 >
    Jangan'da bunun üzerine tıklayıp Downhang'ı seçeceksin.

Silkroad hakkında bazı sorularım

Downhang'ta bunun üzerine tıklayıp Hotan'ı seçeceksin.

Silkroad hakkında bazı sorularım

15-20 level falan yaparsın kendi kendine. Ondan sonra Ong taxi ile başla.

Taxi free ise; "Free Ong taxi", "Free Penon taxi" diye yazarlar.

Parti neredeyse oraya gitmen gerekiyor. Aksi takdirde experience gelmez.

• valla bi tane buldum oda avrupa ben eridanus a gelsem sen yapsan taxi?

@SixSixSix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryaotic -- 26 Haziran 2013; 20:02:01 >
    Taxi yapacak char'ım yok. Üzgünüm.
  • quote:

Taxi yapacak char'ım yok. Üzgünüm.

tamam oof off nası kasacam ben bu çarı yaw 8 lwlyim gidiyorum 13 lwl tiger kesiyorum 10 tane yine lwl atlamıyo nası bi oyundur arkadaş
    Silkroad zordur. Metin2, Knight gibi atari oyunlarıyla karıştırmamak gerek.
  • quote:

Silkroad zordur. Metin2, Knight gibi atari oyunlarıyla karıştırmamak gerek.

vallaha bu gidişle oyunu bırakacam gidecem adam gibi oyun bulacam yaw. f2p oyun oynayacağınıza p2p oyun oynayın diyenlere hak vermeye başladım çünkü wow a aylık 20 lira veriyorsun bir ay oynuyorsun silkroad gibi bir oyunun botu için 15 lira veriyorsun saçmalık yani oyun elle değilde botla kasılmak için üretilmiş arkadaş
  • Aynen öyle. Bot olmazsa yüksek level olunmaz. Bot'u ayda 7,5 TL'ye de kullanabilirsin. Aynı bot hesabı 2 farklı bilgisayarda aktif olabiliyor. Kendine ortak bulman lazım ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aynen öyle. Bot olmazsa yüksek level olunmaz. Bot'u ayda 7,5 TL'ye de kullanabilirsin. Aynı bot hesabı 2 farklı bilgisayarda aktif olabiliyor. Kendine ortak bulman lazım ama.

kardeş ben karar verdim böyle bir oyuna para veremem oyunu bırakıyorum ve bu oynadığım bilmem kaçıncı online oyun (kaç tane oynadıysam ) kardeş bana şöyle saracak bi mmorpg önerebilirmisin?

@SixSixSix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryaotic -- 26 Haziran 2013; 21:24:46 >

Silkroad sadece para ile oynanan bir oyun değil. Her şey ayrıntılı ve her ayrıntı önemli. Grafikleri 2005 yılına ve öncesine ait; ama hâlâ çok çok iyi. MMORPG'de Silkroad Online'dan başka önereceğim bir oyun yok. Çünkü hiçbiri yanına yaklaşamaz...
  • quote:

Silkroad sadece para ile oynanan bir oyun değil. Her şey ayrıntılı ve her ayrıntı önemli. Grafikleri 2005 yılına ve öncesine ait; ama hâlâ çok çok iyi. MMORPG'de Silkroad Online'dan başka önereceğim bir oyun yok. Çünkü hiçbiri yanına yaklaşamaz...

hiçbiri yanına yaklaşamazmı? WoW,Tera,Guild Wars 2,Rift??

@SixSixSix
    Evet.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.