Şimdi Ara

Silkroad hakkında bazı sorularım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Evet.

biglisayarının özellikleri kötü galiba. Benim sistemim kötü olmasa asla bunu oynamazdım

@SixSixSix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryaotic -- 27 Haziran 2013; 14:32:09 >
  • Cryaotic kullanıcısına yanıt
    Peki.
  • gw2 hariç tüm saydıklarını oynadım eğer 2008-2009 civarlarındaki sro ortamını bilmiyorsan hater olman normal
  • yunoxyuno kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunoxyuno

gw2 hariç tüm saydıklarını oynadım eğer 2008-2009 civarlarındaki sro ortamını bilmiyorsan hater olman normal

yalnız sen beni çok yanlış anladın ben silkoradın eski zamanlarını kötülemiyorum son zamanlarını kötülüyorum eski zamanlarda gold varmış sadece wolf varmış pet olarak sos som ve sosun yaratıklardan düşüyomuş falan filan. şimdi gidiyon 50-60 görev yap 100-200 monks token kas hoop al sosun u bide bot çıktı botsuz kasılmıyor tamamen paraya dayalı neymiş yok 14 lira vercem ben sana para vereceğime wow oynarım yani mantıksız. Ayrıca ortam derken tasarım bakımından mı arkadaşlık felan bakımındanmı? tasarım bakımındanmı? tasarımsa tera ezer geçer. wow için bir sürü ek paket alman lazım ama oyun güzel ortam olsun hikaye olsun ırklar sınıflar felan süper grafiklerde fena değil yani oyuna para verdiğine değiyor. bu arada gw2 ve neverwinter denemeni öneririm güzel oyunlar

Not: Sadece grafiğe önem verenlerden değilim

@SixSixSix @yunoxyuno

SRO'nun arkadaşlık ortamı çok iyiydi.

SRO 2005 yılında başladı. Yani yapımı 2005 yılından öncesine dayanıyor. Tera Online kaç yıl öncenin oyunu? Taş çatlasa 4-5 yıllık. Hâlâ çok iyi grafiklere sahip. Silkroad 2 çalışmaları var sanırım. Silkroad 1 böyle ise, 2'yi sen düşün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

SRO'nun arkadaşlık ortamı çok iyiydi.

SRO 2005 yılında başladı. Yani yapımı 2005 yılından öncesine dayanıyor. Tera Online kaç yıl öncenin oyunu? Taş çatlasa 4-5 yıllık. Hâlâ çok iyi grafiklere sahip. Silkroad 2 çalışmaları var sanırım. Silkroad 1 böyle ise, 2'yi sen düşün...

silkroad 2 çıkmayacak çıkarsalardı şimdiye kadar çıkarırlardı böyle bir haberde gelmedi. hem çıksa bile cabal 2 nin karşısında durabileceğini hiç sanmıyorum. joymax artık bitmiştir geçenlerde gdmo oynuyordum yine joymax tan. oyunda başarılı olmak için gerçek para yatırman lazım yatırdın kral olursun yatırmadın ezilirsin yani Pay To Win. işte tera,gw2 böyle değil. lwl atlamak için bot almak nedir yaw. Adam gibi kasacaksın el emeğiyle. Ne eğlencesi kalıyor oyunun. Alıyon 5 aylık bot kasıyo seni hoop 100 lwl al sosunu git pvp ye bu nedir kardeşim

@SixSixSix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryaotic -- 28 Haziran 2013; 11:32:10 >

Kabul, Silkroad Online paraya dayalı. Ama bu oyundaki zevki hiçbir yerde bulamazsın...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.