Şimdi Ara

Silkroad hakkında bazı sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar foruma yeni katıldım Ve silkroad hakkında bazı sorularımı cevaplamanızı istiyorum. Oyunu bir süre oynadım ve oldukça beğendim (hatta rehberinde 3 saat gibi bir süre geçirmiştim ) neyse ben sorularıma geçeyim

1-öncelikle avrupalı bir karakter yaratacağım. Çünkü çinlilerin olayı biraz karışık . Neyse ben soruma geçeyim şimdi araştırmalarıma göre en kolay lwl kasan class 1-wizard 2-warlock
    ben bu ikisi arasında takıldım 1ses1 arkadaşımızın warlock olmak isteyen arkadaşlara attığı gönderileri okudum(kendisine saygılar burdan ) warlock'u oynamak için oyunu iyi bilmek lazımmış. Wizardda ya tekte gidecek ya tekte alacak mantığıyla çalışıyor bana bu ikisinden hangisinin bana uygun olduğunu belirtirmisiniz?

2-Arkadaşlar şimdi herkes diyor yok Wizard/Cleric yok Warlock/Rogue yok bilmemne ya arkadaşlar şu 2. class olayı nedir? hiç çözemedim bunu bana anlatırsanız sevinirim

3-Silkroad şu an iniyor bende silkroad r de var şimdi bunların arasındaki farkı biliyorum ama hangisini daha çok oyuncu oynuyo çözemedim. Yani giriyorum Silkroad r ye 3 5 kişi jangan öyle takılıyo yada avrupa da yine 3-5 kişi town da öyle takılıyo vei girdiğim serverda kişi sayısı yoğun olarak gösteriliyo .Yani oyunda çok kişi olmayınca zevki çıkmıyo.Silkroad nasıl fazla kişi varmı

4-Şu taxi,sos,som,sosun olayları nedir? araştırdım ama pek anlamadım.sos som ve sosun silah olduklarını biliyom tek ve şansa çıkıyomuş bazılarına mangyanglardan çıkmış

5-Aranızda silkroad oynayan varmı yaw europe de varsa gelin oynayak kasılırız felan

6-nasıl pvp yapılır,nasıl partiden çıkılır?

7-ya townda dolaşıyom silkroad r de (tabi şimdi normal silkroad a geççem o ayrı mesele) adam almış eline parlayan kılıcı full giymiş parlayan zırhı felan hayvan gibi lwl kasmış böle 110 lwl yahu bunu nasıl yapıyolar ya? bot var diyolarda o işlerden ben pek anlamamyani millet elle mi kasıyo yoksa botlamı?

8-Ve son soru (nihayet ) arkadaşlar ben char kasmaya bayılırım,bide item düşecek böle parlayan parlayan off coşarım takla atarım filan evde ya ama ben görevle kasıyom da görevler çok uğraştırıyo bea hayır yani görevden zevk alıyom git mezarlığa yok soul bilmemne kes filan hoşuma gidiyo ama vermek çok zor iş bana kalsa sabaha kadar kasacam orda görev bitmese gidip vermek zorundayım bu beni her zaman sinir etmiştir. yani sorum şu:illaha görev yaparak mı lwl kasçaz yoksa yaratık keserek de lwl atlayabilirmiyiz seri şekilde?

Bunları cevaplarsanız sevinirim

Not:Sizde class önerebilirsiniz illa warlock ve wizard olmak zorunda değil ben eğlenmek istiyorum en eğlenceli kolay lwl kasılan charlar bunlar diyorlar

Edit:sabit konuları okudum merak etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSenpai -- 20 Haziran 2013; 19:31:11 >

• Hosgeldin oncelikle, heyacanin cok hosuma gitti o yuzden yazmak istedim. İlk zamanlar bende silkroada basladigim zaman boyle hissederdim. Neyse gelelim senin sorularina bana sorarsan oyunu ogrenmek adina wizard/cleric buildinden basla hem kasmasi hemde kullanmasi kolay bir builddir. Simdilik rogue/warlock falan bulasma. Silkroad R degilde Silkroad'ta kalabalik serverlarin birinde oynamani tavsiye ederim daha cok zevk alabilicegine inaniyorum iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim sen oyundan anlamiyosun belli :) wizard ve warlock sana gore carlar degil cunku wizardin ve int olan warlock un saglam olabilmesi icin itemlerinin cok cok saglam olmasi lazim. Tabiki warclok cleric de harika bir cardir wizard da oyle . Ben pvp ye yonelik car yaparim cinler de str blade olursan zor yatarsin ama zor kasilir benim favorim warrior dagger aksiyonlu bi yapilandirma her karakter cok guclu birbirlerine gore artilari eksileri var sen hangi yalilandirmadan memnun olucaksan onunla ugras ama str car yapmani her zaman tavsiye edebilirim .

• quote:

Orijinalden alıntı: legolas4121

Kardesim sen oyundan anlamiyosun belli :) wizard ve warlock sana gore carlar degil cunku wizardin ve int olan warlock un saglam olabilmesi icin itemlerinin cok cok saglam olmasi lazim. Tabiki warclok cleric de harika bir cardir wizard da oyle . Ben pvp ye yonelik car yaparim cinler de str blade olursan zor yatarsin ama zor kasilir benim favorim warrior dagger aksiyonlu bi yapilandirma her karakter cok guclu birbirlerine gore artilari eksileri var sen hangi yalilandirmadan memnun olucaksan onunla ugras ama str car yapmani her zaman tavsiye edebilirim .
    öncelikle çok teşekkür ederim ancak sadece 1. sorumu cevaplamışsınız

He bu arada bu kim? konuyu açan MrSenpai sen kimsin diyenlere cevabım: yeni hesap açtım çünkü şifremi kabul etmiyordu diğer hesapta

Diğer sorularımı da cevaplarsanız sevinirim.

Not: çok oyuncusu olan bi server bulamadım ben bugün girdim oyuna öylesine şehirde sadece 1 kişi vardı önerirseniz sevinirim. ha karakter de önermeyi unutmayın

• quote:

Kardesim sen oyundan anlamiyosun belli :) wizard ve warlock sana gore carlar degil cunku wizardin ve int olan warlock un saglam olabilmesi icin itemlerinin cok cok saglam olmasi lazim. Tabiki warclok cleric de harika bir cardir wizard da oyle . Ben pvp ye yonelik car yaparim cinler de str blade olursan zor yatarsin ama zor kasilir benim favorim warrior dagger aksiyonlu bi yapilandirma her karakter cok guclu birbirlerine gore artilari eksileri var sen hangi yalilandirmadan memnun olucaksan onunla ugras ama str car yapmani her zaman tavsiye edebilirim .

yeni yeni başladık bi sakin ol önyargılı olma peki evet wizard ve warlock bana göre değil diyorsun tamam onları almam. benim istediğim karakter hem sağlam olacak hep pvp de iyi olacak hep pve de iyi olcak ve skilleri güzel olcak böyle bir karakter yok biliyorum ama buna yakın bi karakter varsa onu önerin

Not:çinli olmak istemiyorumçünkü silahlarını hiç beğenmiyorum ama avrupa ortamından kesinlikle ve kesinlikle daha güzel. Mesela ben bi char açmıştım çinde bi giriyorum huzur buluyorum bi oh çekiyorum avrupadan zerre zevk almıyorum aksine çok sıkılıyorum ama en sağlam karakterler de avrupa da

• quote:

Orijinalden alıntı: Cryaotic

quote:

yeni yeni başladık bi sakin ol önyargılı olma peki evet wizard ve warlock bana göre değil diyorsun tamam onları almam. benim istediğim karakter hem sağlam olacak hep pvp de iyi olacak hep pve de iyi olcak ve skilleri güzel olcak böyle bir karakter yok biliyorum ama buna yakın bi karakter varsa onu önerin

Not:çinli olmak istemiyorumçünkü silahlarını hiç beğenmiyorum ama avrupa ortamından kesinlikle ve kesinlikle daha güzel. Mesela ben bi char açmıştım çinde bi giriyorum huzur buluyorum bi oh çekiyorum avrupadan zerre zevk almıyorum aksine çok sıkılıyorum ama en sağlam karakterler de avrupa da

Pvp de benim tercihim warrior rogue sikilleri bana gore harika avrupali karakter acsam vazgecmem bu karakterden sikillerini begeniyorum ve cok saglam bir yapilandirma bence.
    Silkroadda en onemli seyler pvp de carin iyi olmasi 2.kale savasinda ise yaramasi 3.partide ise yaramasi
    Bu yapilandirma da hepsi var .

• quote:

quote:

quote:

Pvp de benim tercihim warrior rogue sikilleri bana gore harika avrupali karakter acsam vazgecmem bu karakterden sikillerini begeniyorum ve cok saglam bir yapilandirma bence.
    Silkroadda en onemli seyler pvp de carin iyi olmasi 2.kale savasinda ise yaramasi 3.partide ise yaramasi
    Bu yapilandirma da hepsi var .

Alıntıları Göster
    legolas warrior/rogue olabilirim ama ondan önce bazı sorularım var. Nasıl 2. class seçilir? warrior kolay kasılırmı? warrior hangi silahları alır? ve damage ı yüksekmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight online Hakkında herşey
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

legolas warrior/rogue olabilirim ama ondan önce bazı sorularım var. Nasıl 2. class seçilir? warrior kolay kasılırmı? warrior hangi silahları alır? ve damage ı yüksekmi

Alıntıları Göster
    1- Bence Çinli karakter açmalısın. Avrupa karakter açacaksan, wizard ya da warrior açmanı tavsiye ederim.

2- İkinci class olarak, diğerleri gibi fantazi yapmanı önermem. Zira, warrior-rogue, warlock-rogue falan mantıklı gelmiyor bana. Yan class olarak bard ya da cleric tercih etmelisin.

3- Şehirler, özellikle de düşük level yaratıkların olduğu şehirler her zaman boştu zaten. 111+ yaratıkların olduğu mirror'a git ve kalabalığı gör. Silkroad-R'de Thebes server'ı oldukça aktif. Normal SRO'da ise; Centaurus, Aquarius, Lepus, Orion, Eridanus gibi server'lar oldukça aktif durumda.

4- Taxi, yüksek seviye karakterin, düşük seviye karakterleri hızlı bir şekilde level yükseltme durumudur. SoS (seal of star), SoM (seal of moon), SoSun (seal of sun). Bunlar mühürlü item ve özel item'ler. 10 derece item'lere kadar, adlandırmaları böyle. 11 derece item'lerde SoS, SoM, SoSun yok; SoN (seal of nova) var. 12 derece ve 13 derece item'lerde SoS, SoM, SoSun var, ama isimleri değiştirilmiş. SoS (magic), SoM (rare), SoSun (legend). Seal of sun, yaklaşık olarak +5 değerinde. Yani 64 level SoS +0 silah, 69 gücünde. Seal of moon, yaklaşık olarak +10 değerinde. Seal of sun, yaklaşık olarak +15 değerinde. Seal of nova'nın yaklaşık değeri +7 gibi bir şey.

5- Eridanus server'ında oynuyorum.

6- Oyundayken "A"ya bas, "Karakter kontrolü"nün aldındaki "Ücretsiz PvP modunu açar." yazan yere sağ tıkla, ondan sonra renk renk kılıç şekilleri çıkacak, onlardan herhangi birisini seç. PvP yapacağın karakterle aynı rengi seçmemelisin. Aksi taktide PvP yapamazsın. PvP modundan çıkmak için ise, yine o rengarenk kılıçların altındaki "İptal" butonuna tıkla.

7- Elle kasmak imkansız. Herkes bot ile yüksek level oluyor.

8- Görev yapma şartı yok tabii. Görev yaptığın takdirde, daha hızlı kasılmış olursun. Sana tavsiyem; görevlerle falan uğraşma, free taxi'lerle daha hızlı level atlarsın. Oyuna girdikten sonra "E"ye bas ve free taxi'lere gir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 24 Haziran 2013; 10:59:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

1- Bence Çinli karakter açmalısın. Avrupa karakter açacaksan, wizard ya da warrior açmanı tavsiye ederim.

2- İkinci class olarak, diğerleri gibi fantazi yapmanı önermem. Zira, warrior-rogue, warlock-rogue falan mantıklı gelmiyor bana. Yan class olarak bard ya da cleric tercih etmelisin.

3- Şehirler, özellikle de düşük level yaratıkların olduğu şehirler her zaman boştu zaten. 111+ yaratıkların olduğu mirror'a git ve kalabalığı gör. Silkroad-R'de Thebes server'ı oldukça aktif. Normal SRO'da ise; Centaurus, Aquarius, Lepus, Orion, Eridanus gibi server'lar oldukça aktif durumda.

4- Taxi, yüksek seviye karakterin, düşük seviye karakterleri hızlı bir şekilde level yükseltme durumudur. SoS (seal of star), SoM (seal of moon), SoSun (seal of sun). Bunlar mühürlü item ve özel item'ler. 10 derece item'lere kadar, adlandırmaları böyle. 11 derece item'lerde SoS, SoM, SoSun yok; SoN (seal of nova) var. 12 derece ve 13 derece item'lerde SoS, SoM, SoSun var, ama isimleri değiştirilmiş. SoS (magic), SoM (rare), SoSun (legend). Seal of sun, yaklaşık olarak +5 değerinde. Yani 64 level SoS +0 silah, 69 gücünde. Seal of moon, yaklaşık olarak +10 değerinde. Seal of sun, yaklaşık olarak +15 değerinde. Seal of nova'nın yaklaşık değeri +7 gibi bir şey.

5- Eridanus server'ında oynuyorum.

6- Oyundayken "A"ya bas, "Karakter kontrolü"nün aldındaki "Ücretsiz PvP modunu açar." yazan yere sağ tıkla, ondan sonra renk renk kılıç şekilleri çıkacak, onlardan herhangi birisini seç. PvP yapacağın karakterle aynı rengi seçmemelisin. Aksi taktide PvP yapamazsın. PvP modundan çıkmak için ise, yine o rengarenk kılıçların altındaki "İptal" butonuna tıkla.

7- Elle kasmak imkansız. Herkes bot ile yüksek level oluyor.

8- Görev yapma şartı yok tabii. Görev yaptığın takdirde, daha hızlı kasılmış olursun. Sana tavsiyem; görevlerle falan uğraşma, free taxi'lerle daha hızlı level atlarsın. Oyuna girdikten sonra "E"ye bas ve free taxi'lere gir.

öncelikle çok teşekkür ederim ancak 2. sorumda bir yanlışlık yapmışsın ben 2. class nasıl seçiliyor diye sormuştum. bu arada çinli karakterler pek ilgimi çekmiyor açıkçası. birkeresinde çinli spear nuker açmıştım daha 10 lwl dim tamam skilleri güzel ancak hemen ölüyor.Şöyle hemen ölmeyen iyi damage veren bişey yokmu?

Not:2 handed denedim ancak skilleri çok geç açılıyor 12 lwl dım ve skillerimde sadece 1 tane pasif ve canavarı kendine çekmeye yarayan bir skill vardı

@ SixSixSix

• Cryaotic kullanıcısına yanıt
    Hem iyi hasar veren hem de dayanıklı bir karakter istiyorsun. Full str Chinese bow aç o halde. Pişman olmazsın.
  • quote:

Hem iyi hasar veren hem de dayanıklı bir karakter istiyorsun. Full str Chinese bow aç o halde. Pişman olmazsın.

açabilirim ancak bazı sorularım pvp de iyimi? pve de iyimi? eğlencelimi? Kolay kasıldığını biliyorum

Avrupa da önerebilirsin yada yakından vuran bişey

@SixSixSix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryaotic -- 24 Haziran 2013; 19:22:35 >
  • quote:

quote:

açabilirim ancak bazı sorularım pvp de iyimi? pve de iyimi? eğlencelimi? Kolay kasıldığını biliyorum

Avrupa da önerebilirsin yada yakından vuran bişey

@SixSixSix
    HP'si yüksek, damage miktarı yüksek. PvP'de oldukça iyi. Critical'ı yüksek bir silah kullanırsan, şov yaparsın. Avrupa karakterleri 2007'de eklendi oyuna. Geldiği günden beri hiç sevmedim. Koşuşları olsun, skill'leri olsun; hiç ilgimi çekmedi. Zaten beş para etmiyor artık Avrupalı char'lar. Dikkat edersen herkes Çinli char arıyor.

• quote:

HP'si yüksek, damage miktarı yüksek. PvP'de oldukça iyi. Critical'ı yüksek bir silah kullanırsan, şov yaparsın. Avrupa karakterleri 2007'de eklendi oyuna. Geldiği günden beri hiç sevmedim. Koşuşları olsun, skill'leri olsun; hiç ilgimi çekmedi. Zaten beş para etmiyor artık Avrupalı char'lar. Dikkat edersen herkes Çinli char arıyor.

haklısın eridanus ta oynarken constantinople 1 kişi bile yoktu ancak jangan da baya kişi vardı orası öyleyse 100 lwl lar ohoo . Birde Silkroad oynarken çok sinirlendiğim bi problem var. Lag problemi bir yere tıklıyorum 1-1.30-2 saniyede gidiyor yada yazı yazınca yada skill basınca (özellikle çinde) bundan nasıl kurtulabilirim?

Not:botsuz kasma yöntemi yokmu? yada ücretsiz bir bot? böyle bir oyunun botuna para vermek istemiyorum
    @SixSixSix

Lag problemi oyundan çok, internet sağlayıcısı ile alakalı bir durum. Ping değerlerin düşükse, öyle olması normal. Ücretsiz bot'lar tehlikeli. Ücretli bot'ların da ücreti çok fazla değil. Aylık 14-15 TL falan, bu da günde 0,50 TL demek.
  • quote:

Lag problemi oyundan çok, internet sağlayıcısı ile alakalı bir durum. Ping değerlerin düşükse, öyle olması normal. Ücretsiz bot'lar tehlikeli. Ücretli bot'ların da ücreti çok fazla değil. Aylık 14-15 TL falan, bu da günde 0,50 TL demek.

internet gitmişti geri geldim pingim 119 oyundayken neden lag oluyor? internetim de 25 megabit ve illaha bowman mi açayım yoksa önerin varmı

@SixSixSix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryaotic -- 26 Haziran 2013; 16:48:21 >
    Online oyunlar için internet hızının yüksek olmasının bir önemi yok. Senin internet hızın güzel; ama ping değerin çok yüksek. Ping değerinin düşük olması gerekiyor. Benim bilgisayarda 4 char açık, interneti 3 bilgisayar birden kullanıyor; lag denen bir şey olmuyor. Ölçüm yapıp upload ediyorum;

Diğer konuya gelelim. Ben sana full str archer öneriyorum. Gerisi sana kalmış bir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

Online oyunlar için internet hızının yüksek olmasının bir önemi yok. Senin internet hızın güzel; ama ping değerin çok yüksek. Ping değerinin düşük olması gerekiyor. Benim bilgisayarda 4 char açık, interneti 3 bilgisayar birden kullanıyor; lag denen bir şey olmuyor. Ölçüm yapıp upload ediyorum;

Diğer konuya gelelim. Ben sana full str archer öneriyorum. Gerisi sana kalmış bir şey.
    spear diyenlerde var arada kaldım bowman sanki biraz karışık gibi geldi sence hangisi?

@SixSixSix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryaotic -- 26 Haziran 2013; 17:27:56 >

Ben de yaklaşık 3 ay önce tekrar başladım oyuna. Full int spear nuker açtım. 76'ya kadar free taxi'lerle kastım. 76'da sun silah aldım ve 88 yapana kadar canım çıktı. Çünkü sürekli yatıyordu (item'leri güzel olmasına rağmen). 15 gündür taxi'lerle level yükseltmeye çalışıyorum. Bugün 100 oldu ve full str'ye çevirdim. Ben şahsen önermiyorum. Level 120 olan, iyi item'lere sahip nuker'ler PvP'de oldukça iyi. Çok para harcamak gerekir ama. Nuker char'ın kullanması gereken skill sayısı daha fazla. Yani daha fazla skill point'e ihtiyacı oluyor. Bence yine bir adım önce olan full str archer. Hem çok vuruyor, hem critical özelliği var, hem de HP'si yüksek.
  • quote:

Ben de yaklaşık 3 ay önce tekrar başladım oyuna. Full int spear nuker açtım. 76'ya kadar free taxi'lerle kastım. 76'da sun silah aldım ve 88 yapana kadar canım çıktı. Çünkü sürekli yatıyordu (item'leri güzel olmasına rağmen). 15 gündür taxi'lerle level yükseltmeye çalışıyorum. Bugün 100 oldu ve full str'ye çevirdim. Ben şahsen önermiyorum. Level 120 olan, iyi item'lere sahip nuker'ler PvP'de oldukça iyi. Çok para harcamak gerekir ama. Nuker char'ın kullanması gereken skill sayısı daha fazla. Yani daha fazla skill point'e ihtiyacı oluyor. Bence yine bir adım önce olan full str archer. Hem çok vuruyor, hem critical özelliği var, hem de HP'si yüksek.

iyi ozaman hayırlısıyla başlayacam şimdi ancak sadece 4 sorum var 1-taxiyi nasıl yapıyoruz? 2-oyuna başladığımda direkman e ye basıp free taxiye mi gireyim? 3-bowman ne giymeli? 5- taxide 1lwl bir çarı ne kadar hızlı lwl atlattırabilirim?

@SixSixSix

Edit: nasıl tokenle sox item alıyon?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryaotic -- 26 Haziran 2013; 17:44:48 >

E'den parti listesine bakacaksın, level'ına uygun taxi'lere gireceksin. Oyundaki taxi'ler şöyle;

Ong taxi: 33-34 level yaratıklar
    Penon taxi: 54 level yaratıklar
    Sharam-Edimmu taxi: 61-63 level yaratıklar
    Karra taxi: 65-67 level yaratıklar
    Niya taxi: 74 level yaratıklar
    Wing taxi: 78-80 level yaratıklar
    Wing taxi: 85-87 level yaratıklar
    Jangan cave'de yapılan taxi'ler, genellikle 89 level yaratıklarda yapılıyor
    Uneg taxi: 100 level yaratıklar
    Weneg taxi: 101 level yaratıklar
    107-110 level yaratıklarda da taxi yapanlar var.

Taxi'ler genellikle bu yaratıklarda yapılıyor. Karakterinin level'ı ile, taxi yapılan yaratıkların level'ları arasında çok fark olmamalı. Mesela 1 level'ken Ong taxi'ye gidersen, hiç kasılamazsın. Taxi yapılan yaratıklarla aranda en fazla 13-14 level fark olsun.

Archer karakterler, garment ya da protector giyebilir. Garment giyerse daha çok damage verir, büyü savunması yüksek olur. Protector giyerse damage'i biraz azalır, fiziksel defansı artar.

Şehirlerde bulunan "Çin Eşya Tedarikçisi" falan yazan NPC'lere gideceksin, hangi item'in kaç adet token ile alındığı üzerine yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 26 Haziran 2013; 17:53:59 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.