Şimdi Ara

Silkroad Hatalarından Anlayan Varsa İçeri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baya bir aradan sonra silkroada girim dedim silkroadı açıyorum start diyorum ondan sonra olduğu gibi kalıyor, hiç bişi olmuyor. Sorunun Ne olduğunu bilen varsa yardımcı olabilirmi

fotoyu atmayı unuttum aynen böyle kalıyor http://yfrog.com/muadszhkj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WlcmToMyWrld -- 6 Ağustos 2010; 12:36:34 >

• pc özellikleri nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X_TaSaRıMCı_X

pc özellikleri nedir acaba?

intel core 2 dou 2.20 ghz işlemci

2 gb ddr2 ram

250 gb harddisk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WlcmToMyWrld -- 6 Ağustos 2010; 13:39:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X_TaSaRıMCı_X

pc özellikleri nedir acaba?

Bide Bizim Diğer Bilgisayardada Denedim Yine Aynı Sorunla Karşılaştım. Herhalde Sorun Arkadaştan Aldığım Silkroadtan Olabilir. Silkroadın Sayfasından indiriyorum inşallah yine aynı sorunla karşılaşmam. Bide arkadaştan aldığımda arkadaşımın bilgisayarında silkroad açılıyodu niye bende öyle oldu onu anlayamadım
  • Pc özelliklerinde sorun yok sen oyunu baştan indir kur ok? Bu arada Bot lazımsa Söyle
  • TAsarımcı Bana Bot Yollarmısın?
  • Kullanmayın öyle bilmediğiniz botları sokarlar 100 yıl ı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fotoğrafı açtım herhangi bir hata göremedim . Sadece Start yazısı görünmüyodu . Böyle problemlerde setup dosyası yerine kurulu biçimdeki halini alın problem çözülür.
  • Bende uzun suredır gırmıyodum aynı hata bendede var ole beklıyo tık yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T@FİLİ_28 -- 10 Ağustos 2010; 17:38:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.