Şimdi Ara

Silkroad’ın Veliahtı Olacak Oyun Knights of Silkroad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Silkroad’ın Veliahtı Olacak Oyun Knights of Silkroad

Wemade firması Unreal Engine 3 kullanarak oluşturduğu “Knights Of Silkroad” adlı oyunun videosunu paylaştı.Bilgisayar oyunu olan “Silkroad Online’nin” veliahtı diye tanıtılan bu oyunun videosunu buyrun izleyin izleyin :)

Oyundan kareler

Oyun oldukça güzel görünüyor fakat ne yazıkki bu oyun silkroad 2 değildir.Wemade’in telefonlar için yapmış olduğu bu oyun 2013 tarihinde kullanıcı ile buluşacaktır.İos ve Android destekli olacak bu oyun mobile için tasarlanmış en iyi MMORPG oyun kategorisine şimdiden girecek gibi gözüküyor .

Kaynak :www.silkroadplay.com

• Berbat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 para etmez bunu oynayacagına eski atari oyunlarını oynasan daha çok eğlenirsin
  • bundan çok daha iyileri varken tutmaz bence
  • Bu oyun telefon için beyler altta yazanı okuduysanız . Ha bundan daha iyisi var diyorsanız yazın da bizde oynayalım telefonumuzda , tabletimizde . benim bildiğim adam akıllı bi tane böyle oyun var ücretsiz olan oda Eternity Warriors . Ücretli olarak da Chaos Rings var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: aXi1o

Bu oyun telefon için beyler altta yazanı okuduysanız . Ha bundan daha iyisi var diyorsanız yazın da bizde oynayalım telefonumuzda , tabletimizde . benim bildiğim adam akıllı bi tane böyle oyun var ücretsiz olan oda Eternity Warriors . Ücretli olarak da Chaos Rings var .

Order&chaos a bir bak derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haroeris

quote:

Orijinalden alıntı: aXi1o

Bu oyun telefon için beyler altta yazanı okuduysanız . Ha bundan daha iyisi var diyorsanız yazın da bizde oynayalım telefonumuzda , tabletimizde . benim bildiğim adam akıllı bi tane böyle oyun var ücretsiz olan oda Eternity Warriors . Ücretli olarak da Chaos Rings var .

Order&chaos a bir bak derim

Ücretli uygulama oda biliyorum. Hepsini denemek ve oynamak ister gönül ama ücretler kısıtlıyor işte.
  • note 2 imle zevkli olur bu oyun :)
  • kötü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.