kıbrısta 3 sene kaldım ULUKIŞLA diye bir yer ;) aşağıda aslanköy ilersinde paşaköy var
quote:
Orjinalden alıntı: PuniSTR
Kıbrıs Lefkoşada da Silkroad Oynayan war mı =)
saydıklarımın hepsi askeri tabur girne limanında acaip kızlar var ya
bilmemmi en süper mekan girne geri kalan yerler okadar güzel deil
hangi serverdasın best27=) ben eldorado ve rome =)
Arkadaşlar Güney Osetya'dan olan varmı ?
quote:
Orjinalden alıntı: ThE_DoCToR
quote:
Orjinalden alıntı: PuniSTR
hangi serverdasın best27=) ben eldorado ve rome =)
bende babel ve sparta
quote:
bu soruyu sormandaki amaç nedir ? amaçsızsan bulaşacak başka yer ara adam merak etmiş sromuş bizde yazmışız.. çokmu enteresan yani yoksa sendemi var bi acayiplik?
quote:
Orjinalden alıntı: best27
quote:
bu soruyu sormandaki amaç nedir ? amaçsızsan bulaşacak başka yer ara adam merak etmiş sromuş bizde yazmışız.. çokmu enteresan yani yoksa sendemi var bi acayiplik?
Ya işte böyle hacım Forumun geldigi Son durum bu :) Yemin ediyorum ben Soru sormaya korkuyorum o yüzden pek topicte açmam çünkü kimin nerde ne yazacagı Belli degil. Sen düzgünce bir soru sorarsın , cvp bulmak yada bilmedigin bir şeyi ögrenmek için ama Adama öyle bir yanıt verirlerki Daha ne oldugunu anlamadan hevesini Kursagında bırakırlar. Onlara göre Bu tür konular eglence , dalga geçme yeri gibi sallarlar Artık akıllarına ne gelirse ün Sahibi olacaklarya
ELDORADO : UNDEAD_GiRL Ve New CharacTer Serverde Tek oLacak oLan full BARD(HARB) Char kasıyorum ismi UNDEAD_GiRL1
quote:
Orjinalden alıntı: UnDeRBooY
quote:
Orjinalden alıntı: best27
quote:
Ya işte böyle hacım Forumun geldigi Son durum bu :) Yemin ediyorum ben Soru sormaya korkuyorum o yüzden pek topicte açmam çünkü kimin nerde ne yazacagı Belli degil. Sen düzgünce bir soru sorarsın , cvp bulmak yada bilmedigin bir şeyi ögrenmek için ama Adama öyle bir yanıt verirlerki Daha ne oldugunu anlamadan hevesini Kursagında bırakırlar. Onlara göre Bu tür konular eglence , dalga geçme yeri gibi sallarlar Artık akıllarına ne gelirse ün Sahibi olacaklarya
cok haklısın yapabilecek bir şeyde yok malesef neyse olan olmuş artık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme