Şimdi Ara

Silkroad Mı? Metin2 Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce SRO mu Metin2 mi eskiden net cafelerde herkes SRO oynuyordu şimdi metin2 gerçi çoğu 7-15 yaş arası ama :D sizden cevap bekliyorum...

• bence kiyaslanamaz tabiki sro gorsellik olsun sistem olsun daha iyi
  • Beyler burda daha çok sayfa vardıda silinmiş.
    Metin2 berbat değilde idare eder.Ama silkroad daha iyi diye duydum.
  • sro daha iyidir
  • parasız oynama konusunda metin2 de daha ileri gidebilirsin ama sro da parasız fazla bir şey yapamazsın paran varsa sro yoksa metin2
  • metin2 kendini hiç geliştirmedi çok yavaş ilerliyor
    tr de triton yokken usa serverinde gördük fotosunu tr forumuna attık yöneticiler kaldırdı abd serverini 3 4 yıl geriden takip ediyoruz
  • Zevk meselesi... (Metin2)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Metin 2 Nin kalitesi çok düştü o yüzden Silkroad bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnferno3737 -- 28 Temmuz 2011; 21:47:49 >
  • ben metın2 oynuyorum ama silkroad daha güzel metın2 bebe doldu çoluk çocukla uğraşıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Algos34

ben metın2 oynuyorum ama silkroad daha güzel metın2 bebe doldu çoluk çocukla uğraşıyoruz.

Hangi server'da oynuyorsun.
  • bebelerin size ne zararı var bırakın oynasınlar
  • neyse bişey yazıcaktımda oraya çoluk çocuk doluşur diye yazmıyorum
    ikisinide oynadım görsellik bakımından sro önde
    kolaylık bakımından metin2(türkçe olmasıda bizim çocuklara cazip geliyor ondan dolanıyorlar birde türk yapımı oyun zannediyorlar)
  • metin2 de hile cok. Bu konuda bir email attım metin2 ye. 2 ay oldu hala cevap gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TiqeR-

metin2 de hile cok. Bu konuda bir email attım metin2 ye. 2 ay oldu hala cevap gelmedi.

Botlar dışında hileli olan oyuncuları bir ben mi görmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memymulio

quote:

metin2 de hile cok. Bu konuda bir email attım metin2 ye. 2 ay oldu hala cevap gelmedi.

hile olarak botlarından bahsetmıstım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Memymulio

quote:

hile olarak botlarından bahsetmıstım.

Oyun hakkında e-mail yerine ticket atsaydın.

• Hangisini arkadaşınla kasarsan o zevklidir.
    Ben 4 yıldır metin2 oynuyorum zevkli ama PvP kavramı pek geliştirilmedi.
    Sro'yu bilmiyorum.
    Sorunun üzerinden aylar geçtiğinin farkındayım. Bu soru kafasına takılan başka insanlara da cevap olsun diye yazdım.
  • ya 1 kere metin 2 de 4 tane skill var ne işe yarar silkroadın bi blader kombosunda bile bir vuruş metin 2 yi katlar skill bolluğu bakımından.blader demiyorum METİN 2 =BLADER 1 COMBO.GRAFİK OALRAK SÖYLENCEKTE FAZLA BİRŞEY YOK SİLKROAD KENDİNİ KANITLAMIŞ Bİ OYUN METİN 2 GİBİ DOLANDIRILARIN ÇOCUKLARIN YOBAZLARIN dolaştığı bir oyun deil.varda o kadar deil.cocuklar silkroad oynayamaz.cafede kasıcakları en fazla 15 lvl server kapasitesi dolduruyolar akk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

Metin2 guzeldi ama bozdu gelistirmedi kendini ve 5yasındaki cocuklar bile oynuyo bu da basit oldugunu gosteriyor bir nevi, sro bence guzel Pek oynamadım ama xd

Aynen 5-6 yaşlarındaki çocuklar yüzünden bıraktım oyunu
  • Silkroad i pek oynamadım ama daha iyi gibi.
    Fakat sor cok boş eskiden server lara girmek atmadığımız takla kalmazdı. Bir de duyduğuma göre kervan sistemini kaldırmışlar.
    O yüzden metin 2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.