Şimdi Ara

Silkroad mı yoksa Silkroad-R mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
14.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar Silkroad Online'ye dönücem ama ben bırakırken bu Silkroad-R falan yoktu 1-2 sene oldu bırakalı.O yüzden Online olanlar daha iyi bilir bu saatten sonra Silkroad Online'de mi yoksa Silkroad-R'de mi başlamak daha mantıklı ? Amacım benim zaten ortam ve pvp yoksa öyle 7/24 kasacak biri değilim Görüşlerinizi bekliyorum

• Full kasmıcaksan R yi öneririm. Max 8 saat exp gelebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadlyTouch.

Full kasmıcaksan R yi öneririm. Max 8 saat exp gelebiliyor.

nasıl yani ? 8 saat olayını açarmısın biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Annalyze

quote:

Orijinalden alıntı: DeadlyTouch.

Full kasmıcaksan R yi öneririm. Max 8 saat exp gelebiliyor.

nasıl yani ? 8 saat olayını açarmısın biraz

Biraz geç oldu açıklayayım. Hem botlara karşın hemde bağımlılık açısından şarj sistemi getirildi. Günde 8 saatten sonra exp gelmiyor. Fakat 2 haftadır kaldıracaklarını söylüyorlar.
  • Silkroad R
  • Yaaa şimdi bu Silkroad - R'yi oynadım ama ne gold düşüyor ne bişey öyle kasıyorum sadece.Ne zaman Trader'lik yapıcam ? Ne zaman pvp yapıcam anlamış değilim çok garipleşmiş oyun

Bu konu hakkında da bilgi verebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeiT@

Yaaa şimdi bu Silkroad - R'yi oynadım ama ne gold düşüyor ne bişey öyle kasıyorum sadece.Ne zaman Trader'lik yapıcam ? Ne zaman pvp yapıcam anlamış değilim çok garipleşmiş oyun

Bu konu hakkında da bilgi verebilir misiniz ?

Oyunda 70 levele kadar gold düşmüyor goldbotlar serveri doldurmasın diye onun yerine monks falan bişey çıkıyordu dostum şimdi adını hatırladım onlarla sos alabiliyorsun zaten 70 levele kadar npc ücretsiz sos silah silah aksesuar veriyor pot arrow bolt da ücretsiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • silkroad-r normaline göre süper özellikle 70lvle kadar item ve gold düşmemesi gold botlara karşı çok iyi bişey keşke normalini bu hale getirselerde sro-r yerine adım başı bot var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddili -- 21 Mart 2012; 23:17:24 >
  • 72 levelin altındaki moblardan gold,pot,equipment düşmüyor. Sadece material (72 levelin altındakilerden düşenler npc ye 0 golda satılır) , stone ve token düşüyor. 8dgye kadar bütün soslar bedava. Tokenlerle drug,return scroll,at gibi itemler ve som,sun alabilirsin. Tokenler moblardan düşer ve çadır questlerinden elde edilir.
    72 levelin altındaki mobların questleri çadırlardan verilir. (Eastern europe,jangan,donwhang,asia minor,central asia,hotan,donwhang dungeon,karra,shakram,devil-demon eye)
    72 levelin altındaki çadırdan verilmeyen questlerde reward kısmında gold yazsa da gold vermez.
    Daha da var cazip geldiyse her zaman gobiye beklerim her türlü yardımcı olurum DH lilere.
    Dipnot: 8saatten sonra alınan exp yarı yarıya düşmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baronet

72 levelin altındaki moblardan gold,pot,equipment düşmüyor. Sadece material (72 levelin altındakilerden düşenler npc ye 0 golda satılır) , stone ve token düşüyor. 8dgye kadar bütün soslar bedava. Tokenlerle drug,return scroll,at gibi itemler ve som,sun alabilirsin. Tokenler moblardan düşer ve çadır questlerinden elde edilir.
    72 levelin altındaki mobların questleri çadırlardan verilir. (Eastern europe,jangan,donwhang,asia minor,central asia,hotan,donwhang dungeon,karra,shakram,devil-demon eye)
    72 levelin altındaki çadırdan verilmeyen questlerde reward kısmında gold yazsa da gold vermez.
    Daha da var cazip geldiyse her zaman gobiye beklerim her türlü yardımcı olurum DH lilere.

Level sınırı orda kaç ve isro ya göre kaç x fazladan xp veriyor? 72den sonra exp item gold sistemi nasıl işliyor onlarıda anlatırmısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: MERTKN

quote:

Orijinalden alıntı: Baronet

72 levelin altındaki moblardan gold,pot,equipment düşmüyor. Sadece material (72 levelin altındakilerden düşenler npc ye 0 golda satılır) , stone ve token düşüyor. 8dgye kadar bütün soslar bedava. Tokenlerle drug,return scroll,at gibi itemler ve som,sun alabilirsin. Tokenler moblardan düşer ve çadır questlerinden elde edilir.

Level sınırı orda kaç ve isro ya göre kaç x fazladan xp veriyor? 72den sonra exp item gold sistemi nasıl işliyor onlarıda anlatırmısın?

120
    Level atlamak için gereken exp azaltılmış
    Up için gereken sp azaltılmış
    72 den sonra isronun aynısı herşey sistemler falan.

• bu silkroad-R tam benlikmiş ya.. 8 saat olayını çok tuttum.. bende günde ortalama 4-5 saat online oluyorum.. görev varsa onu yapıyorum falan.. isrodan taşıma olursa geçicem kesin.. char yüksek değil ama baştan başlayasım gelmiyor hiç :S
  • Silkroad-R bana da çok cazip geliyor.

Botsuz mu tamamen? Yani hep mi elle kasıyorsunuz? Zor olmuyor mu? iSRO'ya göre rate'ler nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Silkroad-R bana da çok cazip geliyor.

Botsuz mu tamamen? Yani hep mi elle kasıyorsunuz? Zor olmuyor mu? iSRO'ya göre rate'ler nasıl?

Belli bir levelden sonra elle kasmak çok zor.
    Elbette botlar var
    gbot da var ama gmler gbotları banlıyor

• bu 8 saat olayıda account için, aynı accounttaki baska bir karakterle girince gene exp gelmiyor :)
  • kardesim zaten ara vermişsin bosver hiç bulaşma bence
  • Bende yanlışlıkla royal olanını indirmişim diyorum ulan neden gold düşmüyor. Peki şu monk's tokenleri alchemyde nasıl kullanabilirim mesela simyacıyı pek bilmiyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Bende yanlışlıkla royal olanını indirmişim diyorum ulan neden gold düşmüyor. Peki şu monk's tokenleri alchemyde nasıl kullanabilirim mesela simyacıyı pek bilmiyorum da.

+1 .nasıl oluyor .token'ı nasıl kullanıyoruz ?
  • yani şimdi biz 72lvl a kadar meslek yapamicakmıyız?sonuçta kıyafet almamız gerekiyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.