Arkadaşlar Bende bir net var almaz olaydım Aynı şekilde bir pc im var... p4 2.2ghz işlemci 1 gb ddr1 ram 256 geforce fx5500 ekran kartı...tüm güncel sürümler yüklü pc nin tüm donanım yazılım vs mevcut..
Netim 4 gb kotalı...
Normal nette dolaşırken yavaşlaması dışında bir sorunu yok fakat gel gelelim silkroadta starta tıkladığım gibi net gidiyor...
Sorunun Kaynağını bilen Mesaj atarsa sevinirim 1 saat kadar AFK olmam lazım siz yazın ben gelince okurum
Şimdiden Teşekkürler
İyi Forumlar!!!
Slm,Pc^nin Özellikleri Benimkiyle aynı ve ben 2 char açabiliyorum, beinm kotamda 4gb ama hiç bir sorunum olmadı şimdiye kadar, start tıklayınca net düşüyor diyorsun ; düşünmek lazım ama bne öcne sorayım eset mı kullanıyorsun anti virus pgrmı ?
quote:
Orjinalden alıntı: Ali KIRAN
Slm,Pc^nin Özellikleri Benimkiyle aynı ve ben 2 char açabiliyorum, beinm kotamda 4gb ama hiç bir sorunum olmadı şimdiye kadar, start tıklayınca net düşüyor diyorsun ; düşünmek lazım ama bne öcne sorayım eset mı kullanıyorsun anti virus pgrmı ?
evt Eset(nod32)
Normal dolaşırkende gidiyor fakat 1 saatte bir bende 2 char açabiliyorm fakat dediğim gibi silkroada starta tıkladığım gibi net gidiyor haftasonu sınırsıza çevirecem inş sorun yaşanmaz yine
quote:
Orjinalden alıntı: MegaLeader
quote:
evt Eset(nod32)
Normal dolaşırkende gidiyor fakat 1 saatte bir bende 2 char açabiliyorm fakat dediğim gibi silkroada starta tıkladığım gibi net gidiyor haftasonu sınırsıza çevirecem inş sorun yaşanmaz yine
İlgisi olup olmadığını bilmiyorum ama birde tüm güvenlik duvarlarını ve nod32 yi kapatıp girmeyi denyebilrisin.
quote:
Slm,Pc^nin Özellikleri Benimkiyle aynı ve ben 2 char açabiliyorum, beinm kotamda 4gb ama hiç bir sorunum olmadı şimdiye kadar,
arkadaşım benım pc pD cift cekirdekli 2 gb ram var 160 gb harddısk 512 mb ekran kartı war ama 1 tane char acınca bıle donuyor anakart eskı modelmıs dedıler dogru olabılırmı?_??
quote:
Orjinalden alıntı: boywonder
quote:
Slm,Pc^nin Özellikleri Benimkiyle aynı ve ben 2 char açabiliyorum, beinm kotamda 4gb ama hiç bir sorunum olmadı şimdiye kadar,
arkadaşım benım pc pD cift cekirdekli 2 gb ram var 160 gb harddısk 512 mb ekran kartı war ama 1 tane char acınca bıle donuyor anakart eskı modelmıs dedıler dogru olabılırmı?_??
anakart eski ise olur her şey ramla bitmiyor
quote:
Orjinalden alıntı: boywonder
quote:
ben tam aldım pcı anakartlar cıktı özellikler aynı cift cekirdek 2 gb ram 160 gb hdd 512 ekran kartı ben 6 tane acıyorum+msn bazen takılıyor arada hotandayken kasıyor baska birşey olmuyor.
Arkadaşlar Bende bir net var almaz olaydım Aynı şekilde bir pc im var... p4 2.2ghz işlemci 1 gb ddr1 ram 256 geforce fx5500 ekran kartı...tüm güncel sürümler yüklü pc nin tüm donanım yazılım vs mevcut..
Netim 4 gb kotalı...
Normal nette dolaşırken yavaşlaması dışında bir sorunu yok fakat gel gelelim silkroadta starta tıkladığım gibi net gidiyor...
Sorunun Kaynağını bilen Mesaj atarsa sevinirim 1 saat kadar AFK olmam lazım siz yazın ben gelince okurum
Şimdiden Teşekkürler
İyi Forumlar!!!
Pc'de sorun olgunu sanmıyorum, internet bağlantılarınıı kontrol et.. Muhtemelen ttnet kullanıyosun, telefon hattını Splitera kadar direk getir, dağıtımı spliter üzerinden yap... modem-telefon olarak... Bol şans
bilgisayarcıya git olmad telefoncu TEKNIK BAKIMDAN burdan arızayı bulmak konu dakı elemanlarınamı kalmıs bıraderım sen onundekı pc yı bılmıyorsan burdan nasıl bılelım ha dersın ??? isaretı derler su parca su guncelleme yanı sonuc boyle :)
:D Sen bi rüşvet at ttnetcilere 50 katına cıkarırlar neti
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme