Şimdi Ara

Silkroad neti Koparıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünden beri silkroad'a girerken auto login ekranı 30dk sonra kapanıyor ve net kopuyor.Modemin fişini çekip takınca net tekrar geliyor.Böyle bi sorunla karşılaşan yada çözümünü bilen varmı ?

• Bende premium olmasına ragmen net gittiğin içi oyundan atılıyorum.
  • Bu sorunu yaşayan yokmu başka
  • Bende bir sorun yok, smile adsl'e geçtim çok mutluyum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak

Bende bir sorun yok, smile adsl'e geçtim çok mutluyum .

Smile fiyatları hakkında pek bilgim yok.Nasıl öğrenebilirim
  • smıle de zaten ttnet almıyormu
  • aynı sorun bendede var die bilriim ama 30 dkda bir olmuyo kafasına göre gel git yapıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Upload yaparken wifi kopuyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bendede yaptı bi kere bilgisayara res atınca düzeldi. bilgisayardan kaynaklanıyo
  • [Deleted by Admins]
  • TTnet den kaynaklı bir sorun olmalı net gidincede tabi oyundan atıyor
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkaKafKef

Dünden beri silkroad'a girerken auto login ekranı 30dk sonra kapanıyor ve net kopuyor.Modemin fişini çekip takınca net tekrar geliyor.Böyle bi sorunla karşılaşan yada çözümünü bilen varmı ?

-Telefon hattını kontrol et,
    -Splitere kadar olan kısımda başka paralel bağlı bir telefon bulunmasın.
    -Modem, telefon, line jaklarını kontrol et,
    Sanırım bunlar yardımcı olur sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak

Bende bir sorun yok, smile adsl'e geçtim çok mutluyum .

Smile fiyatları hakkında pek bilgim yok.Nasıl öğrenebilirim

Fiyatlar sanırım aynı. Fakat sınırsız kullanmanı öneririm öteki türlü adamı feci yoluyorlarmış kota aşılırsa. Bildiğim kadarıyla smile TT Net serverlarını kullanıyor fakat TT nette sıkça karşılaştığım sorunlardan hiçbirisiyle karşılaşmadım. Ayrıca hız konusundada fark var. Serverlara az kişi yüklendiği için net hızım 110 Kb'nin altına inmiyor .

• TTnet sorunlu diolarda daha sorunla karşılaşmadım 116kb aşa download hızımda olmadı..arada hat bakımlarındn ötürü keserler aradğımda bakımdan derler 5dk sorna gelir..adsl için telefon zımbırtısı her türlü ttnetten ayrı kablo çekmioalr nede olsa :D...

her neyse oyuna girerken bir sorunum yok ama jangan caveye girince sro ile bağlantı hep kopuyo o yüzden 91 zor oldum oyuna ara verdim yeni harita olayları olana kadar...çok araştırdım fakat bi çözümü yok..
  • bende de oluyor boyle denerken internet gidiyor tık oto loginden atıyor atar atmaz internet geliyor nası iştir 1 türlü anlayamadım.

edit:imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaSiLi_ZaiTSev -- 15 Eylül 2009; 10:11:36 >
  • Neti Bağlattırdığın Yere Danış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rayzx -- 15 Eylül 2009; 10:16:08 >
  • quote:

-Telefon hattını kontrol et,
    -Splitere kadar olan kısımda başka paralel bağlı bir telefon bulunmasın.
    -Modem, telefon, line jaklarını kontrol et,

Hepsini yaptım sorun yok ama silkroada girince kafasına gore bı zamanda dc verıor net gıdıor 10 15 sn sonra geri geliyor
  • burada isminin anılması yasak olan en meşhur yardımcı programın sitesinde dc ile ilgili bir açıklama vardı,,sorununuz yardımcı !!! program kaynaklı olabilirmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.