Bildirim
Silkroad Nostalji
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
Chakjilerde sürünürdük, Earth Toaistler 500 vurunca burada nasıl kasıcaz diye günlerce düşünürdük :D -
Best MMORPG game of all time! -
quote:
Orijinalden alıntı: yqtcn
Chakjilerde sürünürdük, Earth Toaistler 500 vurunca burada nasıl kasıcaz diye günlerce düşünürdük :D
ağlıcam lan yapma -
Lord yarkani anca butun sunucu toplanir onlarca kez yatip oldurebilirdi. Ah o ilk zamanlar..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekranı kapatıp 30 kadar sayıp enter yapardık girmek için.Hele o karakter ekranı gelmezmi yok öle bi sevinç. -
Hyungno Ghost'larda kastığım sırada Downhang şehrini çok merak etmeye başlamıştım. Ama Earth Ghost'lardan korktuğum için gidemiyordum. Hyungno Ghost'lardan tab'a basarak giderdim Downhang'a. Downhang'ı ilk gördüğümdeki heyecanı anlatamam... -
quote:
Orijinalden alıntı: SixSixSix
Hyungno Ghost'larda kastığım sırada Downhang şehrini çok merak etmeye başlamıştım. Ama Earth Ghost'lardan korktuğum için gidemiyordum. Hyungno Ghost'lardan tab'a basarak giderdim Downhang'a. Downhang'ı ilk gördüğümdeki heyecanı anlatamam...
hocam jangandan ışınlansaydınya direk niye okadar kastın kendini -
5K o zaman çok büyük paraydı, kıyamıyordum. -
ilk başladıgımda 2007 idi. babeldeydim. işte adamın biri kascaktı. ptye aldı. dwye daha önce hiç gitmemiştim bile. adam aldı bizi. chakiler arılar earth ghostlar ben yer geçtikçe vay be biz ne zmn gelebilcez böyle yerlere diyordum taş adamlar falan derken kanyon var koskocoman , scorpionlar ile taş adamlar arasında orayı gördüm ağzım ve gözüm açık şaşa kaldım vaaaaaaay beee şuraya bak diye söylendım. hiç unutamam o anı :) -
quote:
Orijinalden alıntı: inFiniTyDark
ilk başladıgımda 2007 idi. babeldeydim. işte adamın biri kascaktı. ptye aldı. dwye daha önce hiç gitmemiştim bile. adam aldı bizi. chakiler arılar earth ghostlar ben yer geçtikçe vay be biz ne zmn gelebilcez böyle yerlere diyordum taş adamlar falan derken kanyon var koskocoman , scorpionlar ile taş adamlar arasında orayı gördüm ağzım ve gözüm açık şaşa kaldım vaaaaaaay beee şuraya bak diye söylendım. hiç unutamam o anı :)
Liseden arkadaşım, benden 1 sene önce başladı SRO'ya. O arkadaşım level 70 olduktan sonra, ben de başladım. White Tiger-Chakji Worker'larda sürünüyordum. Ve o bölgede inanılmaz sayıda kervan geçiyordu. Bizi de kesiyorlardı sürekli. Sonra da "RESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS..." diye bağırıyorduk etrafa. Sonra o bahsettiğim arkadaşım bir gün bize geldi. Yeşil garment'leri çekmişti, 72+5 glaive'si falan... Ağzım açık izliyordum. "Uruchi" adında bir yaratığın olduğunu ve 3-4 saatte bir çıktığını söyledi. Saatlerce bekledik. Sonunda Uruchi çıktı ve aramaya başladık. Aradık-taradık yok. Dead ravine bölgesinde bulmuştuk sonunda. O yaratığı görünce bir kez daha aşık olmuştum SRO'ya. Hotan'a falan gittik sonra. Büyülenmiştim Hotan'ı görünce. Sonra Edimmu-Shakram dolaylarına gittik. Köprüden Taklamakan'a geçiyorduk ki, Lord Yarkan belirdi. "Aha lan aha, Lord Yarkan buralarda çıkıyor!" dedi arkadaşım. Ben de heyecanlandım tabii. "Kaç level la o canavar?" dedim, "80 level" dedi. Ben iyice heyecanlanmıştım. Çünkü benim karakterim 80/2 level bile değildi. Neyse, aradık bulduk. Zaten kimse yanaşamıyordu yanına. İki saat uğraştı millet. Lord Yarkan'ın etrafında elite canavarlar falan belirdiği an, "İşte bu oyun, dünyanın en iyi oyunu..." dedim ve büyük bir zevkle oynamaya başladım SRO'yu. 2007-2009, 2011-2012, 2013-... şeklinde oynamaya devam ediyorum... O günleri hiçbir zaman unutmayacağım ama. 70 yaşında bir dede olduğumda bile, "Ya torunum, deden Demon Shaitan kesiyordu..." diyeceğim.
-
sro en zevkli dönemi 80 dönemiydi sonra cıvımaya başladı zahten 80 donemınde lord kesmek pahabiçilmezdi yorum yazan bı arkadaşın dedıgı gıbı butun sunucu bırleşıp anca kesıyorduk -
quote:
Orijinalden alıntı: Unpredictable72
Ekranı kapatıp 30 kadar sayıp enter yapardık girmek için.Hele o karakter ekranı gelmezmi yok öle bi sevinç.
+1
Oğlum yapmayın lan müziği duyunca o zamanlara gittim -
Bu oyun, yeni job sistemi ve 12D-13D item'lerin alchemy sistemi yüzünden bu hale geldi. Joymax her şeyi eskisi gibi yaparsa, oyun tekrar şahlanır. 14D ile sürpriz bekliyorum Joymax'ten.
quote:
Orijinalden alıntı: SixSixSix
Bu oyun, yeni job sistemi ve 12D-13D item'lerin alchemy sistemi yüzünden bu hale geldi. Joymax her şeyi eskisi gibi yaparsa, oyun tekrar şahlanır. 14D ile sürpriz bekliyorum Joymax'ten.
ben sanmıyorm hocm öyle birşey olacağını. gecen sw birleşmiş mensaya girdim samara çıktım 2 tane adam pvp yapcak ama gel görki 2 adamında kendi ptleri var . bufcuları bilmem nesi sabaha kdr dalsalar kesemezler. ve onlardan başka kmse yktu pvp alanında. 1.5 sene sonra girdm ancak tanıdıgım adamlar hala 114-112 -116 lv. iyikide bırakmısım diyorm en çok darbeyide artı basma saçmalaması vurdu. -
Eskiden PvP alanları çok doluydu. 1 level'dan maksimum level'a kadar herkes oradaydı. Oyunda her şey para olduktan sonra, orta gelir seviyeli oyuncuların, öğrencilerin hepsi bırakmak zorunda kaldı. Şu anda oyun iş-güç sahibi, 30+ yaşlarındaki kişilerin eline geçti. Geçenlerde bir abi ile konuşuyorum, 13D bir item'i +12 yapabilmek için 2K silk harcamış. Eskiden liseli ergenler bile 10 numara karakter yapabiliyorlardı; şu anda bayram harçlıklarıyla bile legend silah alamazlar.
joymax oyunu silsin arşivlerden 2005 clientini getirsin bak noluyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Rapid Step
joymax oyunu silsin arşivlerden 2005 clientini getirsin bak noluyor
Joymax öyle bir şey yaparsa; oyuna bir ton para harcayan kişiler haklı olarak isyan ederler. Düşünsene; 120 level olmuşsun, 13D +12 legend set dizmiştin ve bir sabah kalktığında karakterin 60 level.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X