Şimdi Ara

SİLKROAD ONLİNE dan mesaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana böle bir mesaj geldi nediyor burda çözebilen varmı ?
    sizede geldimi böle bişi

yardım ederseniz sevinirim ing-turk cevirmeye calıştım ama anşlamsız bişi cıkıyor

Dear valued Silkroad Online member:

Due to concerns, for the safety and integrity of the Silkroad Online
    account we have issued this warning message.

It has come to our attention that your Silkroad Online® account information needs to be
    updated as part of our continuing commitment to protect your account and to
    reduce the instance of fraud on our website. If you could please take 5-10 minutes
    out of your online experience and update your personal records you will not run into
    any future problems with the online service.

However, failure to update your records will result in account suspension.
    Please update your records on or before July 10, 2007.

Once you have updated your account records your Silkroad Online account
    service will not be interrupted and will continue as normal.

To update your Silkroad Online® records click on the following link:
    http://www.silkroadonline.net/

Thank You.
    Silkroad Online® Joymax Entertainment

Accounts Management As outlined in our User Agreement, Silkroad Online® will
    periodically send you information about site changes and enhancements.

Visit our Privacy Policy and User Agreement if you have any questions.

• Ya çıldırcam ya şimdi bu oyun 10undamı 18indemi update oluyor

Bu arada msjın başını çözdüm galiba
    Sevgili Silkroad Online Üyesi
    :D
  • bir bilsem keşke
  • evet aynısı benim bir arkadaşıma da gelmiş bii bunu çevirebilir mi
  • accountunu guncelleştir ve bilgileri dogrula diyor bunu 10 temmuzdan once yapman gerekiyormus accountunu korumak istiyorsan vs vs mail adresini gecer bi adres yap yani bu arada guncelleme 10undan sonra gelcek demekki :)
  • Arkadaşım bu mesaj SRO'nun resmi sitesinde yok. Burada sana diyorlar ki lütfen bilgilerinizi güncelleyiniz, aksi takdirde 10 Temmuzda hesabınız kapanır!

Fakat... Joymax bu konuda açıklama yapmıştı, bir çok sahte mailler geliyor; inanmayın demişti... Şimdi mailindeyken "http://www.silkroadonline.net/ " yazan yer var ya, oraya tıklayınca açılan sayfa neresi acep?
  • quote:

Orjinalden alıntı: devil_IowU_aka.B7B

Arkadaşım bu mesaj SRO'nun resmi sitesinde yok. Burada sana diyorlar ki lütfen bilgilerinizi güncelleyiniz, aksi takdirde 10 Temmuzda hesabınız kapanır!

Fakat... Joymax bu konuda açıklama yapmıştı, bir çok sahte mailler geliyor; inanmayın demişti... Şimdi mailindeyken "http://www.silkroadonline.net/ " yazan yer var ya, oraya tıklayınca açılan sayfa neresi acep?

Dogru diolarki sizinle iplerimizi koparmamak için 10temmuza kadar hesap bilgilerinizi güncelleyiniz.Yohsa Bye Bye
  • ilginiz için teşekkürler
  • saolun beyler yardımınız için de güncelleme derken pw değiştirme falan mı yoksa ney yapıcaz anlamadım
  • bikere mail <joymax@silkroadonline.net> den geliyor

ama aşşağıda linke tıkladığım zaman şöle bişi geldi sayfada hata oluştu felan var sanki bu bizim accontu hacklemek için felan

linke basınca bu geliyor

member.historymaker.ws/SR_Login.asp4dGhdxx4=8sslpath=httpAFFwwwEsilkroadonlineEnetFSilkroadOnlineEasp3Fe5FView3D1www2Ewescgiline2Enet2FSilkroadOnline2Easp3Fe5Fview3D1/

sanki burda bir gariplik var

evet şifremi değiştiricez güncelleme yapıcak bir yer yokki avatar felan var isim soyad okadar biişi yok bende avatar koyyup güncelledim işallah bu kadardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniacbarbarian -- 30 Haziran 2007; 11:26:19 >
  • hocam aynısı banada geldide. Simdi Ad soyad Doğum tarihi felan bunları ilk açtıgımız zamanki bilgilermi olcak
    ?
  • bilmiyorum bana gelmiyor giriş ekranı geliyor ama girmek de istemiyorum şifrelerimiz accountlarımız gider diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniacbarbarian -- 30 Haziran 2007; 11:51:49 >
  • Ne olur ne olmaz siz yinede E maille gelen linke tıklamayın. Profilinizi güncelleyecekseniz sro resmi sitesine kendiniz girin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.