< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Silkroad Online Resmen Türkiye'de (6 Kasım 20:00) (8. sayfa)

-
-
Unique için build önerebilecek var mı ? :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Bekleme kısmından kastım serverlerin eskisi gibi dolu olduğunu belirtmekti. Beklemek bence de sıkıcı ama oyundaki atılan globaller her oyunda var oyuncu kitlesi büyükte olsa değişmiyor demek ki bazı şeyler
-
quote:
Orijinalden alıntı: night4114Bekleme kısmından kastım serverlerin eskisi gibi dolu olduğunu belirtmekti. Beklemek bence de sıkıcı ama oyundaki atılan globaller her oyunda var oyuncu kitlesi büyükte olsa değişmiyor demek ki bazı şeyler
Tahminimce 2-3 hafta sonra azalmalar başlar açıkçası oynayanların çoğunun oldschool olacağını düşünmüştüm ama baya yeni oynayanlarda var.
Malesef kafa değişmedikten sonra haklısın değişmiyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: heredot_tTahminimce 2-3 hafta sonra azalmalar başlar açıkçası oynayanların çoğunun oldschool olacağını düşünmüştüm ama baya yeni oynayanlarda var.
Malesef kafa değişmedikten sonra haklısın değişmiyor
Alıntıları GösterAynen bırakanlar olacak pwp serverlere dönenler olacak ama benim gibi buradan devam edenlerin sayısı daha fazla olacak gibi. İnşallah kalıcı olur. Dediğin gibi ilk kez oyuna başlayanların sayısı da çok ve bu beni çok şaşırttı hele ki twitch yayınlarında çok fazla izlemeler gördüm.
-
Nasıl dayanıyorsunuz şu oyunu oynamaya hala aklım almıyor gerçekten
-
Magic poptan 12. Denemede sun spear düştü
quote:
Orijinalden alıntı: heredot_tBu saat itibari ile bekleme süresini 58 dk veren oyun tamam nostalji dedikte bu biraz ağır olmuş. Oyun da oynayan kitle maalesef kötü sürekli global üzerinden küfürleşmeler oluyor
Alıntıları GösterTroya'dan kaçın :) Diğer serverlarda böyle sıkıntılar yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: IOTroya'dan kaçın :) Diğer serverlarda böyle sıkıntılar yok.
Alıntıları GösterVar dostum ben efes'teyim ve dün akşam girmeye çalıştığımda tam 1 saat 58 dk bekleme süresi dedi şaka gibi değil mi ?
-
Pot almak çok sıkıntı, gold kasma taktiği verebilecek var mı ? :)
-
Buna neden kimse yorum yapmamış ya :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Goldbot sorunu var. Myrada 39 40 scorpionlari gezseler en az 50 char banlarlar.
quote:
Orijinalden alıntı: heredot_tVar dostum ben efes'teyim ve dün akşam girmeye çalıştığımda tam 1 saat 58 dk bekleme süresi dedi şaka gibi değil mi ?
Alıntıları Göstervalla myra için 5dktan fazla beklemiyorum hiç dc sorunu da yaşamadım
-
Nasıl dayanıyorsun bu forumda takılmaya? Tarzı bir soru gibi sorduğunuz şey ki bu site gibisi yok. Bazı şeyler alışkanlıktır. Bazıları ise zevkler ve renklerdir. Eski bir oyuncuysan ta başından beridir anlayacaksın ne demek istediğimi.
Eski bir oyuncuyum, 2006 yılında başladım ve 2011 yılında silkroadın gidişatından hoşlanmadığım için bıraktım. Sonra pek çok private server üzerinde eğlenebildiğim kadarıyla oynadım, hiç para harcamadan. 2006-2011 arası ise para harcayıp, oyunun devamının nereye varacağını az çok kestirince bıraktım zaten (şu an 140 cap ve ne halde olduğunu hepimiz biliyoruz).
Kısacası görünen köy kılavuz istemiyor.
Forumda takılmakla alakası yok. Forumun şartları, getirisi belli; silkroadın şartları, getirisi belli. Aynı kategoride bile değiller.
Zevkler ve renkler olduğunun farkındayım zaten bilerek sordum "yılların" oyununu 2020 yılı bitmek üzereyken pay2win'in kralı olarak dönmesine katlanacak kadar çok mu seviyorsunuz onu merak etmiştim ve anladım şu an neyin ne olduğunu.
Bazı şeyler hiç değişmiyor demek ki, nasıl devam etmek istiyorsanız öyle devam edebilirsiniz elbette.
-
Eee kasan var mı ? Aspendosta 41 lv tek başıma kasıyorum. Sağlam güvenebileceğim bir pt bulabilsem keşke de hızlıca kassak.
-
oyunda botun bu kadar normal olması sıkıntı. bir grup buldum, 2 gün beraber botta kastık. az job yapayım dedim 4 saat ayrıldım adamlar beni bir daha party ye almadılar. 90 a kadar hiç birşey yapmadan sadece bot ile kasıyor. yıllardır oynuyorlar ama job kasmayı item yapmayı bilmeyen çok adam var. ben en son 2008 de oynamıştım. aslında yeni job sistemi güzel ve aşırı fark yaratıyor. knight ı ayakta tutan her ne kadar önleyemeselerde botun yasak olması ve ihbarda banlatılması. insanlar 4 5 saat elle kasıp aktivite yapıyorlar. buda yetiyor, silkroadda adam 7/24 botla oynuyor. aslında oynamıyor oyunu bot oynuyor. son lvl e gelincede yapacak birşey bulamıyor. gamegami güzel birşey yaptı ama bot politikası ömrünü kısa tutacak. serverin 10. günü 70 e dayandılar. hemde exp rate 1/3 olduğu halde.
-
Botsuz olmuyor. Ortak bota girecek var mı ? 0 dan başlayım diyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X