Şimdi Ara

Silkroad Online vs Cabal Online

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar silkroad online ve cabal online'ı sadece grafik bazlı değerlendirecek olursak, sizce hangi oyun daha iyidir. *sadece grafik, görüntü kalitesi.

• Detay olarak cabal ama cabalın mapları dardır silkroadın mapları geniş benzerler birbirlerine.
  • Yıl oldu 2015 hala bu 2 oyun konusuluyor ha silkroad bence. cabalda iyi güzeldi de silkroad bir başka kalmış aklımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatX -- 1 Ocak 2015; 22:20:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatX

Yıl oldu 2014 hala bu 2 oyun konusuluyor ha silkroad bence. cabalda iyi güzeldi de silkroad bir başka kalmış aklımda.

Yıl olmuş 2015 hacı alışmak gerek (=
  • deadlords kullanıcısına yanıt
    ahahaha doğru diyorsun . ben gelemedim 2015 e demekki hala .
  • 2 oyunuda uzun yıllar oynadım cabalda 170lv Force bladerım vardı Mars serverında
    Silkroadda ise Eldorado da 90lv SS Nukerim vardı.

Grafik acısından Cabal daha göze hoş gelebilir özellikle Solo b1f b2f falan ama haritalar cok dardır veskill kasma olayı cidden cok sıkcııydı.
    Silkroadda Grind olayı biraz sinir bozucu özellikle exp yerine SP kasardık 2m filan olucna exp kasmaya baslardık.

Pvp acısından Silkroad cok daha iyi her 2 oyunda tab target adama tıklayp doğabilecek olasılıklara göre Skillerini Öncelikli şekilde kullanmaya calısıyorsun.

Ama eğer sağlam bir sistemin var ise full efektleri acık ve yüksek Çözünürlükte oynanan bir silkroad Grafik acısından Cabal'ı ezer.

Bu arada Cabal 2 cıkıcak yakında 2015in ilk ceyregi dıe tahmın edıyorum cıktıgı an baslamayı dusnuyorm.

Tabiki Force blader^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SilkRoad Online SS
    19 yıl önce açıldı
    --> Silkroad Online Soundtrack <--
    17 yıl önce açıldı
    Ultima Online Server Listesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.