Şimdi Ara

Silkroad Para Kasma Sadece Biraz Özen ! (Kesinleştirildi!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
10.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar foruma bu üye ile yeni başladim diger üyeliklerim filan banlanmişdi D: neyse ilk konumu paylaşayim.

İlk önce chinese bir çar açin(eğer varsa ondanda yapabilirsiniz) sonra charinizi yükseltin leveliniz daha yüksek olursa daha seri kazanabilirsiniz , leveliniz bir black tigeri kesecek şekilde yükselmeli.Neyse birakalim lewel işini leveli halletdikten sonra direk olarak black tigerlere gidiyoruz oraya kendimizi hapsediyoruz.Sürekli kesmelisiniz.Ben 10Dk da 2 tane elixir protector düşürdüm.Gerçekden sürekli elixir protector düşüyor ! Hatta şans eseri 16 lvl bow sos düşmüşdü ! Denemelisiniz 10dk da 200k civarinda para yapdim

İyi kasmalar bol paralar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D4RKM4R3 -- 30 Ocak 2008; 12:34:51 >

• bence senin şansına gelmış ben hunlarda 2 tane 20dk içinde elixir weapon düşürdüm şimdi herkes oraya mı gıtsın ? sacma senın dedıgın
  • alakası yok ben 2 ayri chardan düşürdüm ilk önce dene lütfen.
  • saçma
  • quote:

Orjinalden alıntı: D4RKM4R3

alakası yok ben 2 ayri chardan düşürdüm ilk önce dene lütfen.

denemeye gidiomişe yararsa sölerim
  • bakalim adam deneyeme gidio :D içimden şu cümle gecmiyoda deil:D : inşallah cikarda rezil olmam foruma
  • bendende bir öneri 30lvlde chakilere gittim söylentilere göre çok elixir düşüomuş ben inanmıodum gittim 20-25tane öldürdüm inanmıycaksınız 3weapon elixir 2shield elixir ve 1tanede accessroy elixir düştü

sizce bu balmı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İçine şeker katılmış gıda boyalı bir bal
    quote:

Orjinalden alıntı: gsburak5b

bendende bir öneri 30lvlde chakilere gittim söylentilere göre çok elixir düşüomuş ben inanmıodum gittim 20-25tane öldürdüm inanmıycaksınız 3weapon elixir 2shield elixir ve 1tanede accessroy elixir düştü

sizce bu balmı..
  • kaanalpar elixir işi noldu düşdümü :D
  • kardeş sen olmayacak duaya amin diosun ne belli sürekli düşecegi
  • GERÇEKTEN BİR TANA PROCTER ÇIKTI!!!
    ama sattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanalpar33 -- 30 Ocak 2008; 12:23:08 >

• Oyuna girip ss çekcem şimdi.Tabi alexandera girebilirsem.
  • evet arkadaşlar benim dediğim gibi alin işte cikmis

edit: kağan msnmi ekle girmede sıkıntı yaşıyorsan sadece taktik vericem , dosya filan atmicam %50 girio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D4RKM4R3 -- 30 Ocak 2008; 12:36:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: D4RKM4R3

evet arkadaşlar benim dediğim gibi alin işte cikmis

edit: kağan msnmi ekle girmede sıkıntı yaşıyorsan sadece taktik vericem , dosya filan atmicam %50 girio

bizde sölede o taktiği bizde %50 girek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRvEr_SrO -- 30 Ocak 2008; 12:43:46 >
  • tamam ayip ettin birazdan acarim konuyu
  • yok tıger lara gıt elıxır dusuo falan bunlar sans ısı
  • bende chakji den düşüyor
  • Sa INt midir ne dir :D dene gör
  • heryerden cıkar o lwl lerde smdı gıdıp tıger mı kesım alla alla ya.
  • Öff, ne yöntem be desene zengin olduk
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.