Şimdi Ara

silkroad real item gerçek item

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • silkroad da bütün itemlerin en önemlisi polearm glavienin gerçegini arıyorum metal yada çelik denyapılmış yada ne bilim bi t- shirt bardak ya bunun gibi atkıı böle şeyşleri nerde bulabilirimm bursa ve istanbula yakın olaması gerekiyor özellikle bursa yardım edicek arkdaaşlar varsa eykee7@hotmail.com msn add me

• Ne yalan söyliyim ben arkadaşımla 2 senedir bunu konuşuyorum.Kendiside bu forumda üyedir asmorias.Aynen senin dediğin gibi silkroad ile ilgili t- shirt,bardak,karakterlerin maketleri,vs,... olacak bizde bunları satıcaz.

Hatta ismi bile hazırdı:Silkroad Center.Düşünsene gm ler ziyarete geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL

Ne yalan söyliyim ben arkadaşımla 2 senedir bunu konuşuyorum.Kendiside bu forumda üyedir asmorias.Aynen senin dediğin gibi silkroad ile ilgili t- shirt,bardak,karakterlerin maketleri,vs,... olacak bizde bunları satıcaz.

Hatta ismi bile hazırdı:Silkroad Center.Düşünsene gm ler ziyarete geliyor.
    Ben Silkroad ile ilgili bir takım şeyler ve Swet Shirt yaptırdım kendime :) Akşam Fotoğrafını şeker koyarım . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Messerschmitt BF109

Ben Silkroad ile ilgili bir takım şeyler ve Swet Shirt yaptırdım kendime :) Akşam Fotoğrafını şeker koyarım . . .

Alıntıları Göster
    ben bi ara sword buldumm uzerinde degişlikler yapılarak silkroad itemine benzeyebilirdii ama ben glavie ile ilgileniyorumm bunu yaptıracak sponsor olcak birini bulmam lazımm
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordeykee

ben bi ara sword buldumm uzerinde degişlikler yapılarak silkroad itemine benzeyebilirdii ama ben glavie ile ilgileniyorumm bunu yaptıracak sponsor olcak birini bulmam lazımm

Alıntıları Göster
    hatta merak ediyorum baya araştırdımm silkroad online shop neden yokk neden yapılmazki bole şeylerr
  • quote:

hatta merak ediyorum baya araştırdımm silkroad online shop neden yokk neden yapılmazki bole şeylerr

Alıntıları Göster
    Ekonomik Kriz desem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: neith34

Ekonomik Kriz desem...

Alıntıları Göster
    ya yok bence eger bulursam kriz demiycem alıcamm valla ama bulamıyorumm
  • SEN OYUNA KENDINI FAZLA KAPTIRMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danger_mys -- 18 Mart 2009; 17:48:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Messerschmitt BF109

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Müco bende orjinali var biliyorsun, hatta ikimizin birlikte çekilmiş resimlerimizde onu giyiyorum

Sen her ne yaptırdı isen bana koli yap yolla cnm

• quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

Müco bende orjinali var biliyorsun, hatta ikimizin birlikte çekilmiş resimlerimizde onu giyiyorum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

Onlar hala duruyor mu, eh ne diyeyim sana ilhan . . .

Edit : Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Messerschmitt BF109 -- 18 Mart 2009; 18:04:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

Alıntıları Göster
    benbıraktım zaten oyunu sanki kaptıranlarr cok kaptırıyodaa biz fanatigizz aga oyuna heyacan aktıyoruzz sizler gibii olesine oynamıyozz bu oyunuu

• quote:

benbıraktım zaten oyunu sanki kaptıranlarr cok kaptırıyodaa biz fanatigizz aga oyuna heyacan aktıyoruzz sizler gibii olesine oynamıyozz bu oyunuu

Alıntıları Göster
    evet benzer ıtem bulmak ıcın bır uzakdogu seyahati sart:) fakat bazı filmlerde bu ıtemlerın gerceklerini acık secık görebılırsınız..gecenlerde gözüme takılan bır film gercekten de guzel bır örnek..sarı çiçeğin laneti idi sanırım adı..eger gercekten merk eden varsa arasın bulsun mutlaka seytretsın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Last__ -- 18 Mart 2009; 19:24:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Last__

evet benzer ıtem bulmak ıcın bır uzakdogu seyahati sart:) fakat bazı filmlerde bu ıtemlerın gerceklerini acık secık görebılırsınız..gecenlerde gözüme takılan bır film gercekten de guzel bır örnek..sarı çiçeğin laneti idi sanırım adı..eger gercekten merk eden varsa arasın bulsun mutlaka seytretsın....

Alıntıları Göster
    ben de bow istiyodum hep..aslında güzel bi ss bulunca tişörte bastırmak kolay..
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: __Last__

eeet ben izledim filim izleyen kesinlikle bir glavie çar açar
    zaten oyundaki her şey bileek ve düşünülerek yapılmış ticaret yolalrı ve şehir isimleri de gerçek

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F0188DFF7

quote:

Orjinalden alıntı: __Last__

eeet ben izledim filim izleyen kesinlikle bir glavie çar açar
    zaten oyundaki her şey bileek ve düşünülerek yapılmış ticaret yolalrı ve şehir isimleri de gerçek

Alıntıları Göster
    :)

• quote:

:)

Alıntıları Göster
    Geçen sene Tarih kitabında Samarkandın resmi vardı. Arkadaş potçu, silahcı vs. çizmiş. Bakıp bakıp gülüyorduk.
    Edit: Düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasurenai -- 18 Mart 2009; 21:44:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wasurenai

Geçen sene Tarih kitabında Samarkandın resmi vardı. Arkadaş potçu, silahcı vs. çizmiş. Bakıp bakıp gülüyorduk.
    Edit: Düzeltme.

Alıntıları Göster
    sarı çiçegin lanetimiydi filimin adıı bir sürü film cıkar ya onun adında başka bi bilgisi yokmuu

• quote:

sarı çiçegin lanetimiydi filimin adıı bir sürü film cıkar ya onun adında başka bi bilgisi yokmuu

Alıntıları Göster
    süper oluryaa google earth dan haritaya bakarızz taklmakan jangan falan nasıl olurr
  • quote:

süper oluryaa google earth dan haritaya bakarızz taklmakan jangan falan nasıl olurr

Alıntıları Göster
    Altın Çiçeğin Laneti filmin adı.Ne zamandır aklımda bi türlü izlemeye fırsat bulamadım.
  • O filmi geçenlerde izlemiştim, HERO gibi savaş sahneleri mükemmel. Tavsiye ederim herkese :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.