Şimdi Ara

Silkroad Updateden sonra Again Later hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evt arkadaslar her salı oyuna girmeye calıstıgımda silkroad uptaden sonra again later hatası veriyor bunun çözüm yolu yokmudur
    Varsa Söylerseniz simdiden teşekkürler

• hadi arkadaslar lütfen bilen varsa söylerse sevinirim
    Yarın yine update var :S
  • bunun cozumu olsaydı ki bu konu paylasılır ve herkez bu cozumu kullanırdı kardeş!!
  • sorun bendemi diye endişeleniyorum :(
    ama update bittikten sonra rev6ya bakıyorum tıkır tıkır serverlar doluyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Number_One_Wizard

evt arkadaslar her salı oyuna girmeye calıstıgımda silkroad uptaden sonra again later hatası veriyor bunun çözüm yolu yokmudur
    Varsa Söylerseniz simdiden teşekkürler

Merhaba.O hatayı senin kadar birçok kişide alıyor...Örnek ben o hatayı düzeltebilmek için again later hatasını TAMAM diyip daha sonra EVET'i seçmelisin...1.de olacagını sanmıyorum 5-6 kere üst üste yaparsan düzeliyor...Aynı işlemi her salı günü yapıyorum...
  • Bu konu her salı acılıyor

Ardarda deneyin ozaman update ediyor
  • Ardarda Deneyin Ben Öle Yasptım Şuan Uptage Oluyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Discord Update Failed Hatası
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar hata geldikten sonra exita basın sürekli o uptade yapacktır 2-3 denemeden sonra
  • o bir hata degil zaten serverlara herkez dolustugu icin sikinti oluyor yogunluk nedeniyle birazini bekletiyor.serverlar acildiktan sonra o hatayi alinca surekli yes diyip tekrar neyeceksin pacth yukleyene kadar (bazen yukleyene kadar serverlarin yarisi dolabilir ama sen vaz gecme dene :)) )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.