Şimdi Ara

SİLKROAD VE ADSL KOTA İLİŞKİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKDASLAR ACBA BU SİLKROADLA ADSL KOTANIN Bİ İLİŞ KİSİ VARMI MESELA BU UPDATELERLE KOTAYI GECME İMKANIMIZ VARMI

• hayır yok.günde 15-16 saat oynuyorum müzik falan indiriyorum.geçmiyo kotayı.genelde 2.2 gb falan doluyo.geçmez yani.zaten yapılan update ler 10-15 mb bişidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imzakuraldışı

hayır yok.günde 15-16 saat oynuyorum müzik falan indiriyorum.geçmiyo kotayı.genelde 2.2 gb falan doluyo.geçmez yani.zaten yapılan update ler 10-15 mb bişidir.
    şubat, mart , nisan silkroada devam ettiğim aylar.mayısın başında bıraktım oynamayı bakın neler oldu. telekomun kanını emdim.bu işin şakası.

silkroadı istersen 1 ay günde 24 saat oyna kota aşımı yaşamazsın merak etme.uptadelerinde bi etkisi olmaz.rahat ol istediğin başka şeyleride indirebilirsin.ama benim gibi sınırsıza geçmen çok daha iyi.kafan rahat olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

şubat, mart , nisan silkroada devam ettiğim aylar.mayısın başında bıraktım oynamayı bakın neler oldu. telekomun kanını emdim.bu işin şakası.

silkroadı istersen 1 ay günde 24 saat oyna kota aşımı yaşamazsın merak etme.uptadelerinde bi etkisi olmaz.rahat ol istediğin başka şeyleride indirebilirsin.ama benim gibi sınırsıza geçmen çok daha iyi.kafan rahat olur.

Alıntıları Göster
    Sınırsız hiçte iyi değil niye her ay 89 ytl ödicemki indirdiğim kadar öderim daha iyi.Ben zaten 3gb kotalıya 35ytl veriyorum 4gb aşsam 75ytl veriyomrum ama 3gb kota + 4gb indirim = 7gb indirim yapmış oluyorum.E senin hiç bi ayın 7gb tutmamışki.Ve benden 14ytl fazla veriyosun.İşin mantığına gidin biraz konuşmadan önce.Beni senin fiyatına ulaşmam için 8.4gb indirim yapmam gerekiyo ayda.Hangisi daha iyiymiş bakalım?

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLscream2*

Sınırsız hiçte iyi değil niye her ay 89 ytl ödicemki indirdiğim kadar öderim daha iyi.Ben zaten 3gb kotalıya 35ytl veriyorum 4gb aşsam 75ytl veriyomrum ama 3gb kota + 4gb indirim = 7gb indirim yapmış oluyorum.E senin hiç bi ayın 7gb tutmamışki.Ve benden 14ytl fazla veriyosun.İşin mantığına gidin biraz konuşmadan önce.Beni senin fiyatına ulaşmam için 8.4gb indirim yapmam gerekiyo ayda.Hangisi daha iyiymiş bakalım?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: HeLLscream2*

7 gb mı.???sen tablonun neresine bakıyorsun sorması ayıp.

sadece temmuzda 51 gb indirdim.hangi 7 gb dan bahsediyorsun onu anlayamadım.şaka yapıyorsun yada tabloyu tam anlayamadın galiba.sağ taraftaki verilere bakacaksın.

ayrıca ben 256 sınırsız kullanıyorum buda 49 ytl.

• quote:

quote:

7 gb mı.???sen tablonun neresine bakıyorsun sorması ayıp.

sadece temmuzda 51 gb indirdim.hangi 7 gb dan bahsediyorsun onu anlayamadım.şaka yapıyorsun yada tabloyu tam anlayamadın galiba.sağ taraftaki verilere bakacaksın.

ayrıca ben 256 sınırsız kullanıyorum buda 49 ytl.

Alıntıları Göster
    5 gb download yaptığını sanmış arkadaş

5gb arkadaşın netten karışıya gönderdiği veri miktarı yani upload

256 bağlantıyla anasını ağlatmış netin

kotalıya geçsen fatura kaçyüz milyon olurdu adama kotalıyı öneriyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: wasteme

5 gb download yaptığını sanmış arkadaş

5gb arkadaşın netten karışıya gönderdiği veri miktarı yani upload

256 bağlantıyla anasını ağlatmış netin

kotalıya geçsen fatura kaçyüz milyon olurdu adama kotalıyı öneriyosun

Alıntıları Göster
    bak buda bugünkü

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

.İşin mantığına gidin biraz konuşmadan önce.Beni senin fiyatına ulaşmam için 8.4gb indirim yapmam gerekiyo ayda.Hangisi daha iyiymiş bakalım?

bu lafı çok bomba ya.en çok buna güldüm.

• quote:

quote:

.İşin mantığına gidin biraz konuşmadan önce.Beni senin fiyatına ulaşmam için 8.4gb indirim yapmam gerekiyo ayda.Hangisi daha iyiymiş bakalım?

bu lafı çok bomba ya.en çok buna güldüm.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: wasteme

Alıntıları Göster
    Adam foruma bidaha gelmez bunun etkisiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Internal Bleeding

Adam foruma bidaha gelmez bunun etkisiyle

Alıntıları Göster
    bu topici acma nedenim bi arkdasımın nasıl morardıgını görmekti cok teşkkürler ben ewe interneti martta aldım o zaman port yktu bende yan komsudan cekme ihtiyacı duydum ilk ayda normal geldi 14 5 14.5 oduoduk fakat 2 .3.4. aylarda hep 25 er milyon ödedik o arkdas ta deoki bu silkroad yüzünden oluo updateden dolayı oluo .....
    cvplar için çok tesekkurler
    ve ayrıca LORD_WESTSIDE arkdasımıza resimli anlattımı için ayrı bir teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: evıl

bu topici acma nedenim bi arkdasımın nasıl morardıgını görmekti cok teşkkürler ben ewe interneti martta aldım o zaman port yktu bende yan komsudan cekme ihtiyacı duydum ilk ayda normal geldi 14 5 14.5 oduoduk fakat 2 .3.4. aylarda hep 25 er milyon ödedik o arkdas ta deoki bu silkroad yüzünden oluo updateden dolayı oluo .....

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: evıl

evil kardeşim ben teşekkür ederim. bide sana son bişey söliyim.o arkadaşın iyice morarsın.koyduğum resimlerde
    şubatta 7 gb, martta 10 gb download gözüküyor.ben o aylarda silkroad oynuyordum ama boş kaldığım zamanlarda gene download (film,klip,mp3) yapıyordum.yani onları indirmemiş olsaydım o kadar olmayacaktı.

download konusunda baya bi tecrübeliyim ve diyorumki eğer 1 ay boyunca günde 24 saat sadece silkroad oynayan birinin kotası -updateler dahil- ay sonu 500 mb belki biraz geçer.aksini iddia eden varsa gelsin tartışalım.elimde veriler var çünkü oyunun saniyede kaç kb yediği gibi.updateler zaten taş çatlasın 5 mb bile değil.

neyse aslında ağustosta 60gb indirmeye çalışacaktım buda 256 sınırsız rekoru olacaktı ama oyuna tekrar başlamam lazım.ayın 1 ini bekliyorum.ağustos sonu 70 olmam lazım.aşağısı kurtarmaz.saygılar herkese.

• quote:

Orijinalden alıntı: evıl

Alıntıları Göster
    Arkadaş pardon özür dilerim vallaha yazmaya yüzüm kalmadı bu mesajı ama bilgisayardan/netten anlamayan biri olduğumu sanmayın diye yazıyorum bu mesajı.Tekrar özür.Yukarıdaki upload ve download yazılarını görmemişim.
    Çoğu arkadaşım hep sınırsız taraftarıdır ama indirdikleri veri genelde 3-5gb arasıdır ondan böyle sana patladım.Kusura bakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLscream2* -- 30 Temmuz 2006; 12:22:27 >

• quote:

Arkadaş pardon özür dilerim vallaha yazmaya yüzüm kalmadı bu mesajı ama bilgisayardan/netten anlamayan biri olduğumu sanmayın diye yazıyorum bu mesajı.Tekrar özür.Yukarıdaki upload ve download yazılarını görmemişim.
    Çoğu arkadaşım hep sınırsız taraftarıdır ama indirdikleri veri genelde 3-5gb arasıdır ondan böyle sana patladım.Kusura bakma.

Alıntıları Göster
    quote:

eyw kardeşim sıkma canının biz anladık zaten senin uploadı sandığını.ben hatta şaşırdım öyle bilimsel anlatmışsınki heralde dedim bi bildiği var neyse hadi kal sağlıcakla.

• quote:

quote:

eyw kardeşim sıkma canının biz anladık zaten senin uploadı sandığını.ben hatta şaşırdım öyle bilimsel anlatmışsınki heralde dedim bi bildiği var neyse hadi kal sağlıcakla.

Alıntıları Göster
    saka gibi ya:D

• quote:

Orijinalden alıntı: Toron Alp

Alıntıları Göster
    Benim adls kota yaklısık her ay 5.0 g gelıo yanı 2 katı para oduo
  • quote:

Orijinalden alıntı: emboree

Alıntıları Göster
    hortttttt
    yaw hangi konu hortlamış yawww

• quote:

Orijinalden alıntı: Toron Alp

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PeLONi

• quote:

Orijinalden alıntı: emboree

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emboree

Bunun SRO yla bi alakası olmaz...Öncelikle sorunun kaynağını öğrenmelisin...Benim bir iki fikrim olabilir..

Ya sen farkında olmadan yaptığın downloadlarla aştın...ya evden başka biri senden habersiz download yapıyor..ya wireless sisteme sahipsen yakınlardan biri seni söğüşlüyor...ve son ihtimal telekom kendine yeni bir kurban bulmuş o da sensin.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emboree

Bunun SRO yla bi alakası olmaz...Öncelikle sorunun kaynağını öğrenmelisin...Benim bir iki fikrim olabilir..

Ya sen farkında olmadan yaptığın downloadlarla aştın...ya evden başka biri senden habersiz download yapıyor..ya wireless sisteme sahipsen yakınlardan biri seni söğüşlüyor...ve son ihtimal telekom kendine yeni bir kurban bulmuş o da sensin.

Alıntıları Göster
    bu ne lan musAKka soykırım yapmış hacım konudakilerin yarısı forever ban yemiş helal olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.