Şimdi Ara

Smile ADSL AKK Hizmetine dahil oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8bit internet kullanmaktayım.Bugün netimin gittiğini fark ettim ve içime doğdu birazda arayüzden bir bakayım dedim.Sürekli gördüğüm 7999download rate olmuş 1024
    Müşteri hizmetlerini aradığımda "AKK geçtiğinizden hızınız 1mbite düşmüştür.Takip eden ay başı içerisinde düzelecektir gibi bir uyarı yaptı.Sanırım bu sistemde tamamen oturmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ

8bit internet kullanmaktayım.Bugün netimin gittiğini fark ettim ve içime doğdu birazda arayüzden bir bakayım dedim.Sürekli gördüğüm 7999download rate olmuş 1024
    Müşteri hizmetlerini aradığımda "AKK geçtiğinizden hızınız 1mbite düşmüştür.Takip eden ay başı içerisinde düzelecektir gibi bir uyarı yaptı.Sanırım bu sistemde tamamen oturmuş.

modemdeki değermi 1024 oldu?
  • modem değerine baktım 24mbit olan hız 1mbit e düşmüş oha yaa şaka gibi.
  • Geçmiş olsun diyelim.Müşteri hizmetleri bile telesekreter yardımıyla söylüyor yani..
    quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

modem değerine baktım 24mbit olan hız 1mbit e düşmüş oha yaa şaka gibi.

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

8bit internet kullanmaktayım.Bugün netimin gittiğini fark ettim ve içime doğdu birazda arayüzden bir bakayım dedim.Sürekli gördüğüm 7999download rate olmuş 1024

Evet.
    Down:1024
    Up:256

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat ÖZDAĞ -- 28 Nisan 2012; 0:03:48 >

• quote:

quote:

quote:

Evet.

durum vahim ozaman.
    akn bu şekilde uygulanırsa pingler ve upload çok kötüolur

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet.

durum vahim ozaman.
    akn bu şekilde uygulanırsa pingler ve upload çok kötüolur

Ama işin garibi ben 86gb yapmışım 28nisan itibariyle yani 36gb geçmiş.Eğer ayın 28nde 1mbit olacaksa razıyım 3gün 1mbitle takılmaya.

• 1 mbit download
    0,67 mbit upload...

ne iş anlamadım...24mbitten düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 28 Nisan 2012; 0:26:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

1 mbit download
    0,67 mbit upload...

ne iş anlamadım...24mbitten düştü

24mbitten 1mbite.

• aynen. namussuzlar ya düşürmüyorlar diye güvenerek gidip webtv aldım digiden, maçı nasıl izleyeceğiz şimdi 1mbit net ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

aynen. namussuzlar ya düşürmüyorlar diye güvenerek gidip webtv aldım digiden, maçı nasıl izleyeceğiz şimdi 1mbit net ile.

Ay sonu kesseler idare ederizde ucu ucuna keserlerse kötü.Netin tadı kalmaz ya 2gündür şöyle istediğim gibi işlerimi yapamadım.
  • aynen berbat olmuş :(
  • kota bilgisine ulaşabilen var mı arkadaşlar bende hata veriyor
  • Geçen ay bende de akk uygulanmıştı bu ay 90 gb a kadar kullandım ama uygulanmamıştı. Önceki akşamki internet kesintisinden sonra maalesef bu ay da akk vurdu.
  • iyi de ttnet yaptıktan sonra zaten bütün iss'ler aynı şeyi yapıcak. uydunet bile yapar yakında. akk'siz iss kalmıycak. başka başka iss'lere geçmek yerine bu akk'yi engellemenin bi yolunu bulmaya çalışmak lazım
  • demekki sistem çoğunlukla oturmuş çünkü bende de ilk defa nisan ayında 1 mb düştüm ondan önceki yaklaşık 10 ayda hiç düşüş yaşamamıştım .Her zaman akk aşıyordum ancak ilk kez bu ay düştü .
  • benimkini 211 gb olduktan sonra düşürdüler
    1.5 gb lık bir dizi indirecem sabahtan beri bir hat kottu bir sunucu derken dah inmedi bu ne ya daha 2 gün öncesinde işlen 30 dk halloluyordu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JEyüp01

demekki sistem çoğunlukla oturmuş çünkü bende de ilk defa nisan ayında 1 mb düştüm ondan önceki yaklaşık 10 ayda hiç düşüş yaşamamıştım .Her zaman akk aşıyordum ancak ilk kez bu ay düştü .

Aynen.
  •  Smile ADSL AKK Hizmetine dahil oldu

Kota sorgulamaya çalıştığımda böyle bir hata veriyor.
    Sizlerdede oluyormu?
  • BU ay 3 gün hız düştü geçen ay 8-9 gün düşmüştü böyle olacaksa fena değil ama gerçekten kotayı uygularlarsa işte o zaman sorun son üç ay ortalama 230 gb download yaptım sadece dizi indirsem 1 ay dolmadan kota dolar .
  • Anlamadığım şey biz burda geçen aydan beri hız düştü derken bu başlık neden sanki smile adsl ilk kez hız düşürüyormuş gibi açıldı ki? Smile bizi geçen ay zaten rezil etti edeceği kadar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.