Şimdi Ara

Silkroad windows 7 64bit sorunu Yardım pls:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
9.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar işletim sistemim windows 7 ultimate 64 bit Sorunum oyunu actıktan bir sure sonra pc kilitleniyor arastırdım ama bir cozum bulamadım bu soruna pc de bir sorun yok cunku dirt 2 cabal online batman aa gibi oyunların hepsini full ayarlarında donma veya kilitlenme yapmadan oynaya biliyorum

benim gibi 64 bit işletim sistemi kullanıp sorun yasıyanlar varmı ?

32 bit windows 7 ile laptop ta oynıyabiliyorum oyunu ama masa ustunde oyunu acıp oynamaya basladıktan bir sure sonra kilitleniyor pc

pc özellikleri

işlemci c2d e6750 2,66ghz

kingston 4 gb ddr2 800 mhz ram

ekran kartı hd 4870 512 mb

anakart msi p35 platinum

güç kaynagı high power 650 w

bir ara bu mavi ekran hatasını vermisti onuda ekliyorum buruya

Sorun imzası:
    Sorunlu Olay Adı: BlueScreen
    OS Sürümü: 6.1.7600.2.0.0.256.1
    Yerel Kimlik: 1055

Sorun hakkında ek bilgiler:
    BCCode: 124
    BCP1: 0000000000000000
    BCP2: FFFFFA80039588F8
    BCP3: 0000000000000000
    BCP4: 0000000000000000
    OS Version: 6_1_7600
    Service Pack: 0_0
    Product: 256_1

Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar:
    C:\Windows\Minidump\020310-18312-01.dmp
    C:\Users\Matix\AppData\Local\Temp\WER-43515-0.sysdata.xml

Çevrimiçi gizlilik bildirimimizi okuyun:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x041f

Çevrimiçi gizlilik bildirimi yoksa, lütfen çevrimdışı gizlilik bildirimimizi okuyun:
    C:\Windows\system32\tr-TR\erofflps.txt

• Tam bi yardımı olurmu bilmem ama windows care yi kur bilgisayarına bende windows 7 kullanıyorum ilk oyunu kuramamıstım windows 7 de.
  • önerin icin sağol ama denedim sonuc vermedi yine aynı sekilde oyun oynamaya basladıktan bir kac dk sonra kilitlyor sistemi bir tek sro da yaptıgı icin buyuk ihtimal ya atinin 64 bit driver i sorun cıkartıyor sroda yada oyunun win 7 64 bit destegi yok benim gibi 64 bit win 7 ve ati ekran kartı kullanan arkadaslar varsa ve sro oynayabiliyorlarsa msj yazsınlar hangi driver i kullandıklarını bilmek istiyorum.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_36251847/tm.htm

seninkine benzer bir sorunu daha öncede tartışmışlar ama bi sonuç alınamamış oradaki yönergeleri uygulayıp buraya ayrıntılı bir ss koyarsan daha kolay çözüm bulunacağına eminim...
  • S.a Kolay gele
    bende bir kac kere aynı sorunu yasadim....Ki bendede 4gb Ram bulunmakta
    Mavi ekran daki hatayi hic okudun mu bilmiyorum cıkarsa bir daha aynı hata dikkatlice gozden gecir
    Ram yetmiyor..Örnegini vereyim 12-13 tane char aciyorum belli bir vakit hatta birkac gun herhangi bir sorun la karsilasmiyorum bir an geliyor 2-3 chari ayni anda acmaya kalktigimda yada msn mozilla açip ram gerektiren islemler yaptigimda Mavi ekran hatasi ile karşilaştim..toplasan 3 u gecmemistir Tabi ki bu kendime gore bir yorum yaptim durum sende farklimidir baska bir hata veriyormudur bilemiyorum...dedigim bir daha cıkarsa cabuk geciyor ama mavi ekran da hatanin niye oldugu geciyor onu yakalayip bakmaya caliş...
  • hard disk doluluk oranı nedir hocam mavi ekran mı geliyor karşına ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.chucky -- 4 Şubat 2010; 13:33:14 >
  • C: 146 gb ve 36 gb bos yer var aslında blue screen i henuz gorebilmis degilim oyundayken kilitlenip kalıyor pc grafiklerde kare kare sekillenmeler oluyor. ondan sonra daha uzun bekledigim zaman gri yada krem rengi oluyor ekran reset attıgım zaman blue screen hata msj ı gosterdi bir iki kere verdigi hatayıda ilk msj imda yazdım blue screen i goremedigim icin resmini cekip koyamıyorum ne yazık ki ...

Ram icin ek bir program yyukledim otomatik temizliyor remde ki bilgileri belki senin dedigin gibi remlerden dir diye ama yine aynı problemi yapıyor oyun ve sadece silkroad da yapıyor bunu diger oyunlarda hic bir sorunla karsılasmadım

registry yi advanced system care ile temizleyip duzenledim disk birleştirme yaptım oyunu silip yeniden kurdum hatta oyunu yeniden indirip birde yeni indirdigim exeden kurdum ama halen duzelmis degil ....

yurt dısı forumlarında da bir kişi yasamıs benimle aynı sorunu ama onada duzgun bir cvp vermemisler win7 64 bit nvidia ekran kartı kullananlar bizde sorun yok demisler ama win7 64 bit ve ati ekran kartı kullananıpta bende sorun yok diyen birisi msj yazmamıs

ekran kartı driverindan yapıyor suphesi var suan icin ama onuda silip diger driverlardan bir ikisini yukledim sonuc degismedi.. aramızda varmı benimki gibi win7 64 bit ve ati ekran kartı olupta silkroad online oynaya bilien biri

yada vista 64 bit ve ati ekran kartı ile silkroad oynayabilen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonyhawk -- 4 Şubat 2010; 16:29:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows 10 Kasma Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim yukarda bir link verdim oradakileri uygulayıp buraya bi resim koysan belkide şimdiye çözülmüştü olayın......
  • quote:

Orijinalden alıntı: BIizZarD

kardeşim yukarda bir link verdim oradakileri uygulayıp buraya bi resim koysan belkide şimdiye çözülmüştü olayın......

hocam mavi ekranı goremedigim icin resim ekleyemiyorum yani pc kilitleniyor ve o sekilde kalıyor kendisini resetlemiyor mavi ekranı gosterip ...
  • Arkadaşım sırf senin soruna cevap olsun die foruma üye oldum. Bende aynen senin gibi silkroad oynuyorum ama benim araştırmalarım seninkinden biraz farklı idi benim de pc win 7 64 bit ben silkroad oynarken sorunu botta yaşıyordum botu açtıktan bir kaç saat sonra botun kullandığı ram miktarı 1,5-2 gb'tı buluyordu ve ekranda birşey görükmüyordu ama arka planda bot normal çalışıyor ekran arada gelip gidiyordu bu yüzden gereken nedir die araştırdım ama bi sonuç yok senin soruna gelince senin gibi bende atı ekran kartı kullanıyorum ama sadece bununla çözülmüyor sorun silkroad xp sp 3 işletim sistemi moduna ayarlı ve directx 9.0 ile düzenlenmiş senin öncelikle microsoft sitesinden directx 9.0 şubat 2010 sürümünü indirip kurman lazım sonra .Net Framework 4.0 64 bit işlemciler için olan grafik proğramı var bu normalde işletim sisteminde mevcut ama 4.0 değil sen bunu muhakka yükle eğer fifa oynuyorsan farkı görürsün javanın 64 bit proğramı var onuda kur ve son olarak atı catalyst 10.3 suite vardı ama şimdi 10.4 suite çıktı onu yükle ardından pc güncellemelerini yükle ve en son olarak pc yi yeniden bşlat sorun devam ederse bana mail at şuanlık sana yardım edebileceğim şeyler bunlar kolay gelsin!!!

• Valla Kardeşim Benim windows 7 32 bit arkdasımnkı Ise 64 bit cok rahat bırlkte oynrusu oynu :)) senınkı neden Oyle Anlamadm :S
  • bende şuan problem yaşıyorum win7 64bit ani fps düşüleri oluyor nedne alamadım pc özellikleri
    i5 2,26ghz işlemci
    4gb ddr3 ram
    hd5650 ekran kartı var
  • S.a kafayı yemek uzereyim sorunum windows 7 ultimate 32 bit işletim sistemı tesadufen forumda araştırıken gordum ıstedım bende windows 7 ultimate 32 bit kullanıyorum intel core duo 2 2,5 işlemci 2 gb ram işletim sistemım bu ben ne yaptıysam silkroad online oynuyamıyorum oyuna tıkladıgımda oyun ekranı ful donuyor sıstemı fena kasıyor windowsu kurdugumda otomatık ekran kartını kendı tanıdı ekran kartının modeli ati rodeon hd 4650 1gb ekran kartı sitesınden wındows 7 drıverını yukledım olmadı guncellştırmelerı de yukledım sorun hala aynı yardımcı olursanız sevinirim
  • lütfen biri yardım etsin :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingreal

S.a kafayı yemek uzereyim sorunum windows 7 ultimate 32 bit işletim sistemı tesadufen forumda araştırıken gordum ıstedım bende windows 7 ultimate 32 bit kullanıyorum intel core duo 2 2,5 işlemci 2 gb ram işletim sistemım bu ben ne yaptıysam silkroad online oynuyamıyorum oyuna tıkladıgımda oyun ekranı ful donuyor sıstemı fena kasıyor windowsu kurdugumda otomatık ekran kartını kendı tanıdı ekran kartının modeli ati rodeon hd 4650 1gb ekran kartı sitesınden wındows 7 drıverını yukledım olmadı guncellştırmelerı de yukledım sorun hala aynı yardımcı olursanız sevinirim

kardes tamamen aynı sorun bendede var Msn nı ver cozum arayalım ben 2 haftadır Sro oynuuyamıorum denemedıım sey kalmadı Atı 9.200 Ekran kartım var Kesnlıkle aynı sorunlar bendede var Mouse gozukuomu pekı sende ? bende gzukmuo tam oyun acılırken gozukuo ama ram yetmıo baslıyo kasmaya 3 dk de bır oynuo chara gıremıosun felan illet bır durum

• arkadaşlar sizin gibi benzer sorunları bende airrivalsde yasıyorum harita gecişlerinde donma sorunu bir savasa ulus olarak igttiğimizde 2 saat içinde en az 50 harita gecişi yapıyoruzki ben bu savaslarda en az 7-8 kere donma sorunu yasıyorum win7 -32 bitlik sistemde ramleri yazmaya gerek bile yok ama ati ekran kartı değil dandik bir kart:)
  • ekran kartım nvidia gts 450 sonic platinum 8gb ram mım var win7 64bit i3 intel işlemci kullanıyorum lakin ara ara takılmalar oluyor ekran kartı fanı da takılmalarla beraber ses cıkarıyor kesik kesik çok araştırdım bu problemi bugun buldum nasıl anladın derseniz önceden blood effect i açtıgımda oyun ekranı kayboluyordu uyumluluktan win xp sp2 yi ve yüksek dpı ayarlarında ekran ölçeklemeyi devre dışı bırak ı denedim oyuna girdim blood effect sorunsuz çalıştı ve şuanda hiç bir kasma yok tıkır tıkır çalışıyor oyun sizlerde bir deneyin umarım olur sırf yeni üye oldum burada bu bilgiyi paylaşmak için umarım sorun düzelir sizlerinde bu yöntem ile çok sevinirim bol şanslar hepinize :)
  • Merhabalar, bende aynı sorundan müzdaripim..
    ASUS N53SN-SZ174V bilgisayarım var.Daha aldığım ilk gün aksilik bu ya mavi ekran hatası verdi.. ve bende fotoğraflarıda mevcut.HTML kodlarıyla mı koyuyorduk fotoğrafları hatırlamıyorum.. Sorun oyundan kaynaklı sanırım 64 bit destekli değil.Orjinallik sever biri olduğum için bilgisayarda (en azından yeni ürünlerde) hemen 32 bit ultimate kurmak istemiyorum.Birazda orjinalliğin verdiği hazzı tatmak lazım bence.. Herneyse bunu başka bir yöntemle çözebilir miyiz? Yardımcı olabilicek varsa minnettar olurum.Ha bi de utancımı yüzüme vurmak için belirtmek isterim ki ben bilgisayar teknolojisi ve programlama mezunuyum. :(
    (imageshack.us tan atamadım anlamadığım sebepten dolayı fotoğtrafı.direk buraya yazıyım diyorum..)
    A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.
    QUOTA_UNDERFLOW
    If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer.If this screen appears again,follow these steps:
    Check to make sure any new hardware or softrware is properly installed.If this is a new installation,ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need.

If problems continue,disable or remove any newly installed hardware or software.Disable BIOS memory options such as caching or shadowing.If you need to use safe mode to remove or disable components,restart your computer, press F8 to select advanced startup options, and then select safe mode.
    Technical Information:
    ***STOP:0X00000021 (0X0000000000000000, 0X0000000000000001,0X00000000000D0A0D32,0X000000000B1BA936)

Collecting data for crash dump...
    Initializing disk for crash dump..
    Beginning dump of physical memory.
    Dumping physical memory to disk:100

• Yahu bir fotoğraf yüklemek bu kadar zor olmamalı.. imageshack.us tan beceremedim dosyayı seçip upload diyorum no folders uploaded diyor..
    tinypic'ten de olmadı. başka bi yerden kaydediyorum yine olmuyor.k.bakmayın.. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onury59 -- 14 Kasım 2011; 6:11:18 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.