Şimdi Ara

Silkroad Yeni map

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• arap karakterler ve şehir ler
  • Sağ taraf Hindistan sanırım; sol taraf da Arabistan olsa gerek.
  • Yeni Fortress'ler de gelmiş
  • Bence fake bi map editlendiği cok acik india ile hotan şehir resmi ayni birebir bandit de ayni bandit fortress de yok
  • Her yerde fortess olurmu ya. Heralde joymax büyük oynamayı düşünüyor.
  • + picasa 3.0 ile oluşturulmuş yada editlenmiş
  • o resmin butunu cikinca guzel gozuktu gozume harita

hep merak ederdim o dw den hotana gecerken ferry lerin altinda ne var diye o burun gibi yerin aldin ta ogrendik iyi oldu
  • peki o yeni gelenn sehirlerin magarasına girebilcek miyiz yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: master1400

Bence fake bi map editlendiği cok acik india ile hotan şehir resmi ayni birebir bandit de ayni bandit fortress de yok

Küçük forrtress lerin hiçbiri yok haritada göstermiyor normalde küçükleri sayarsak bundan daha fazla fortress var... Ama harita fake ola bilir demeniz gibi...
  • Bana fake gibi gelmedi zaten İslam sehri pusulanın üstünde olsa çok mantıksız olurdu.Burada baslangıç şehri kesinlikle sağ taraf olur ve etrafında 1-20 mobs lar olur.Diğer tarafta ise 20-40 arası mobslar olur.Yanlış görmediysem oarada Bandit kalesi ve Tarim Basin gibi bir mini şehir var.Yeni olarak 2 unique gelir.Birisi sağ tarafa diğeri saol tarafa. Hotan ve jangan ın bir kısmı ortak kullanılırr.Yani 40+ bir mob dan düşecek itemin 3 farklı ırka ait olabilir.Yani
    Chinese item drop oranı :%33.3333333333333333333333...
    Europan item drop oranı :%33.3333333333333333333333...
    Arabian item drop oaranı:%33.3333333333333333333333...

şeklinde olur ben gerçekci geldi çünkü dier şehirlerin yapılandırmalarına uyuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekoman3544 -- 12 Haziran 2009; 17:31:54 >
  • olursa çok şaşalı olur ama varyaa :D kocaman len xD
  • arkadaşlar Fortress'ler dogrudur onlarda herhangi bir yanlışlık yok bundan kaç ay Önce ben baya bir araştırdım Ve videolarını izledim Fortressler haritada oldugu yerlere yapılacak.Tabii İslam bölümündekileri bilmiyorum ama Harita baya bir profesyonelce yapılmış bence İslam ırkı gelirse haritanın %90 Böyle olacagı kanaatindeyim.

Bu gelirse Yeni serverde gelir Hadi hayırlısı
  • benimde şimdi dikkatimi çekti bu harita yanlızca tüm haritanın 3/4 ü sol alt köşe kapalı ... acep orda ni var :D
  • Acaba İNDİA dan Cıkan bir 5* trader istanbula giderken tief saldirilarina kac defa maruz kalir :D

+

Hizli bi manda sıgır gibi bişi gelmesse o trade kac günde tamamlanir xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master1400 -- 12 Haziran 2009; 19:38:04 >
  • Sol atta olan siyah kale Hırsızların ışınlandığı kale olabilir.Buradaki savaş olacaksa hırsızlar ve avcılar, traderler arasında olabilirmi acaba?
  •  Silkroad Yeni map
  • hayırlsıı
  • insanı heycanlandırıyosnuuz , şu islam bir çıksın hemennn karakter açıp farm yapıcam sonra lvl kasıcam off inş süper olucak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 300üb500

Sol atta olan siyah kale Hırsızların ışınlandığı kale olabilir.Buradaki savaş olacaksa hırsızlar ve avcılar, traderler arasında olabilirmi acaba?

Bence ordaki bildiğin mobların olduğu kale bandit stronghold gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.