Şimdi Ara

Silkroad Yeniden Diriliyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son 5 aydyr silkroadda a?yry bir yo?unluk söz konusu. okadarki bazy serverlere giri? 3-7 saat sürebiliyor. bazy serverlerde bu dahada fazla.
    bazylary diyor joymax mahsus böyle dolu gösteriyor. hayyr. alakasy yok. tüm serverler a?yry dolu.tüm ?ehirlerdede çok insan var. özellikle hotan dowhang samarkand gibi ?ehirlerde.
    reklam içinwww.gamepowerbazaar.com yazyp pazar kuraca?yz. oyuna giremiyoruz :)

• Downhang boş, Hotan boş, Samarkand boş. Bağdat'ta kasma yerleri dolu sadece. Kimse bana server'larda 3500 kişi olduğuna inandıramaz. Herkes oyunu bırakıyor, ne var ne yok satıyor. Server'lar bug dolayısıyla dolu gözüküyor. Server'lar bakımdan çıktıktan kısa süre sonra full oluyor. Oyunun en şaşalı dönemlerinde bile olmuyordu böyle bir şey.

Siz doluluğu geçin de; satışlardan haber verin. Eminim ki sinek avlıyorsunuzdur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Downhang boş, Hotan boş, Samarkand boş. Bağdat'ta kasma yerleri dolu sadece. Kimse bana server'larda 3500 kişi olduğuna inandıramaz. Herkes oyunu bırakıyor, ne var ne yok satıyor. Server'lar bug dolayısıyla dolu gözüküyor. Server'lar bakımdan çıktıktan kısa süre sonra full oluyor. Oyunun en şaşalı dönemlerinde bile olmuyordu böyle bir şey.

Siz doluluğu geçin de; satışlardan haber verin. Eminim ki sinek avlıyorsunuzdur.

Bırak inandırmaya çalışsın. Herkes ekmeğinin peşinde tabi.
  • hatemon H kullanıcısına yanıt
    Bedavaya stone koyuyorum konsinye sistemine; alan yok. Çünkü oyunda kimse kalmadı.

• İnsanlar artık parayla bir şey bile almıyor.Çünkü kendi partileri var herkes bir şeyler satma derdinde itemi satıyor, goldu satıyor, botu satıyor.Dolayısıyla satacağı şeyi başka yere harcamıyor çünkü partisinden gerekli ihtiyacını karşılıyor.Char alım satımı dışında oyunda başka ticari bir hareket beklemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mericburak -- 2 Mart 2016; 22:07:53 >
  • Sw'deki doluluk bug değil bende geri döndüğümde senin gibi bug olduğunu düşünüyordum. Bundan 2 ay önce oyuna dönüş yaptım. 2015 Haziran senesinde oyunu bıraktığımda sw doluluğu 3000-3300 arasında değişiyordu oyunu oynayan kişi sayısı o zamanlarda elbette daha fazlaydı.Bu nedenle oyuna girdiğimde doluluğun nedenini araştırmaya başladım, dediğin gibi bütün şehirler boş sadece Samarkand dolu bu dolulukta stall charlarından kaynaklanıyor ama eğer kasma bölgelerine gelecek olursan adım atacak yer yok.Her yer insanların goldbotlarıyla dolu.125 Cap gelmeden önce sadece Mirror Dimension varken server doluydu şimdi üstüne birde Bağdat geldi ve orasıda dolu.Bana göre insanlar server boşluğunu fırsat bilip 10'larca char açmışlar. Dolayısıyla serverlar şuan çok fazla dolu online insanlar az olsa bile.Ama şuan oyuna bir geri dönüş olduğunu görüyorum yeni oyuncular yada oyunu eskiden oynamış oyuncular görüyorum ve muhabbet ediyorum.Bu yazdıklarımın hepsi Athena server için geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mericburak -- 2 Mart 2016; 22:23:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mericburak

Sw'deki doluluk bug değil bende geri döndüğümde senin gibi bug olduğunu düşünüyordum. Bundan 2 ay önce oyuna dönüş yaptım. 2015 Haziran senesinde oyunu bıraktığımda sw doluluğu 3000-3300 arasında değişiyordu oyunu oynayan kişi sayısı o zamanlarda elbette daha fazlaydı.Bu nedenle oyuna girdiğimde doluluğun nedenini araştırmaya başladım, dediğin gibi bütün şehirler boş sadece Samarkand dolu bu dolulukta stall charlarından kaynaklanıyor ama eğer kasma bölgelerine gelecek olursan adım atacak yer yok.Her yer insanların goldbotlarıyla dolu.125 Cap gelmeden önce sadece Mirror Dimension varken server doluydu şimdi üstüne birde Bağdat geldi ve orasıda dolu.Bana göre insanlar server boşluğunu fırsat bilip 10'larca char açmışlar. Dolayısıyla serverlar şuan çok fazla dolu online insanlar az olsa bile.Ama şuan oyuna bir geri dönüş olduğunu görüyorum yeni oyuncular yada oyunu eskiden oynamış oyuncular görüyorum ve muhabbet ediyorum.Bu yazdıklarımın hepsi Athena server için geçerli.

şu oyuna bi ip ban gelse sadece 1 char olaraktan...

vallahi botu bırakır elle kasarım...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mericburak M kullanıcısına yanıt
    Dostum, Haziran 2015'te olan rezillikleri görmüşsündür. Oyun neredeyse 1 hafta boyunca kapalı kaldı. Birçok kişi oyunu bıraktı. Ekim 2015'e kadar server'lar 2000-2500 oluyordu en fazla. Sonra bir salı günü bakım oldu, bakım biter bitmez 3500/3500 oldu tüm server'lar ve bir daha da düşmedi. Oyunda kesinlikle o kadar kişi yok. Tamamen VIP buff sistemini canlandırmaya yönelik yapılan bir şey bu. VIP buff'ı olanlar, tek denemede giriyorlar oyuna. Bronz hariç hepsi tek denemede giriyor diye biliyorum.

phBot birkaç yıl önce devrim niteliğinde bir şey yaptı ve clientless özelliğini haftada 1$'a satışa sundu. sBot bunu normal bot ücreti haricinde fazladan para alarak, bir eklenti ile sunuyordu. Hem de 8, 16 gibi limitleri vardı. phBot'ta böyle bir limit yok. sBot 2 farklı bilgisayarda aynı hesap üzerinden çalışırken, bu sayı phBot'ta 3. sBot bu sebeplerden dolayı çok fazla üyesini phBot'a kaptırdı (bunlardan birisi de benim). sBot'a da clientless'ı eklediler, üstelik o eklenti saçmalıığı olmadan. Server'ların kalabalık olmasında bunun da etkisi olabilir, ancak ben yine de 3500/3500'ün gerçekçi bir tablo olduğunu düşünmüyorum.

Son 1 haftadır Silkroad-R, Thebes server'ında oynuyorum. Oraya girip bir bakın ve 3500/3500 nasıl olurmuş görün.

• Ben ara ara oyuna giriyorum.
    Hotan ama özellikle Samarkand hıncahınç dolu.
    Aynı şekilde Bağdat'taki neredeyse bütün slotlar dolu.

Malesef oyuncu kitlesinin büyük çoğunluğu gold botlardan ve stall charlarından oluşuyor.

Silkroad'ın 2000 li yılların ilk dönemlerindeki popülaritesini kolay kolay geri alabileceğini sanmıyorum.
  • quote:

Dostum, Haziran 2015'te olan rezillikleri görmüşsündür. Oyun neredeyse 1 hafta boyunca kapalı kaldı. Birçok kişi oyunu bıraktı. Ekim 2015'e kadar server'lar 2000-2500 oluyordu en fazla. Sonra bir salı günü bakım oldu, bakım biter bitmez 3500/3500 oldu tüm server'lar ve bir daha da düşmedi. Oyunda kesinlikle o kadar kişi yok. Tamamen VIP buff sistemini canlandırmaya yönelik yapılan bir şey bu. VIP buff'ı olanlar, tek denemede giriyorlar oyuna. Bronz hariç hepsi tek denemede giriyor diye biliyorum.

phBot birkaç yıl önce devrim niteliğinde bir şey yaptı ve clientless özelliğini haftada 1$'a satışa sundu. sBot bunu normal bot ücreti haricinde fazladan para alarak, bir eklenti ile sunuyordu. Hem de 8, 16 gibi limitleri vardı. phBot'ta böyle bir limit yok. sBot 2 farklı bilgisayarda aynı hesap üzerinden çalışırken, bu sayı phBot'ta 3. sBot bu sebeplerden dolayı çok fazla üyesini phBot'a kaptırdı (bunlardan birisi de benim). sBot'a da clientless'ı eklediler, üstelik o eklenti saçmalıığı olmadan. Server'ların kalabalık olmasında bunun da etkisi olabilir, ancak ben yine de 3500/3500'ün gerçekçi bir tablo olduğunu düşünmüyorum.

Son 1 haftadır Silkroad-R, Thebes server'ında oynuyorum. Oraya girip bir bakın ve 3500/3500 nasıl olurmuş görün.

Benim bırakmam serverların kapanmasından önceydi. Mayıs sonu Haziran başı gibi hatırlıyorum.Serverların 1 hafta kapalı kaldığınıda oyuna dönüş yaptığımda forumları takip ederek öğrendim.Yani serverların 1 hafta kaldığını görmedim fakat biliyorum.Dediğin gibi serverlar 2000 kişi iken bir günde 3500 olduysa bu da beni düşündürdü şuan.Şuan Silkroad-R'yi indiriyorum girip bakacağım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mericburak -- 4 Mart 2016; 0:18:45 >

• bi günde değil.şans eventi başladıgı hafta millet yüklendi. ogün bugündür dolu. eskiye nazaran oyuna geri döndüm diye desteğe gelenlerin sayısında yükselme var.
    silkroadın bi serverinde eskiden 5 şehir vardı. dolulugu görebiliyordun. şimdi şehir sayısı mirror ile birlikte 7 oldu.
    bu durumda şehirlerde çokta fazla insan göremeyebilirsin. ama kasma alanlarında partiye yer bulamıyorsun
  • Oceanus server'ından bahsedeyim. Eskiden haftada 5B-6B'yi sırf stone satarak kasan ben; şimdi bu miktarı 1 ayda kasamıyorum. Bu bile her şeyin göstergesi. Silkroad-R'de daha çok oyuncu olmasına rağmen; daha çabuk giriş yapılıyor.

Silkroad Online bitmiştir. Haziran 2015'ten sonra tamamen bitmiştir.

• quote:

Oceanus server'ından bahsedeyim. Eskiden haftada 5B-6B'yi sırf stone satarak kasan ben; şimdi bu miktarı 1 ayda kasamıyorum. Bu bile her şeyin göstergesi. Silkroad-R'de daha çok oyuncu olmasına rağmen; daha çabuk giriş yapılıyor.

Silkroad Online bitmiştir. Haziran 2015'ten sonra tamamen bitmiştir.

Neye göre, kime göre? Hala cumartesileri millet işi gücü bırakıp vaktini kale savaşına ayırıyor..
  • consumeobeydie kullanıcısına yanıt
    1 Nisan 2013'ten beri bu oyunu "kesintisiz", "aralıksız" oynayan SixSixSix'e göre.

• valla ne desem bilmem ki..

şimdi ne kadar dirilirse dirilsin bu aralıksız goldbotlarla serverleri dolduranlar için geçerli..

yeni başlayanlar (yani direkt 0'dan) başlayanların sayısına bakmak lazım.. pek fazla olduklarını sanmıyorum..

ayrıca...

benim gibi heves edip geri dönenler var elbet ama onların takımları, eski ortamları falan var. bir vakit sonra gene herkes afk..

Eski işlek ruh yok. bayrak eventleri senlerdir boş lan. bildiğin boş :D bu oyunda bayrak kapmacayı bilmeyen 125 lwl çar sahipleri var be. nasıl canlanmaymış bu..

al siteden bi çar aldım isim vermeyim şimdi.. çar çalıntı çıktı... (bunu bilerek yaptıklarını sanmıyorum.. zira çakallık yapmaya niyetlenseler mesaj kutusunu silerlerdi ben ordan anladım...) hadi sahibine geri verdim bana skilleri karışık ve statlarında bozukluk olduğunu düşündüğüm 124 lwl glavier veerdiler falan.çarı sahibine geri verdim.
    kurdum botu kassın diye mirrorda... lagdan çar defalarca öldü. aldım bağdada kurdum orada aynı.. acaba bağlantıdan mı dedim 15mbps çekiyor net... hoş oralarda partyle kasanlar nasıl kasıyor anlamış değilim.. giriş için saatlerce falan bekleme cabası.

bu mu canlanma... ?

bi sro-r'de bu lag-delay-giriş sorunu yok. aman gelmeyin la r.sro'ya... valla bak.

• Bağdat'ta 16 adet char ile kasmaktayım.

• quote:

Bağdat'ta 16 adet char ile kasmaktayım.

ipban şartttttttttttt :D
  • 3 stall char'ı da açık. 2 char da Silkroad-R'de açık.

• Silkroad R'ye başlanır dermisiniz? Bunu 2013 yılında oyunu birakan ve ordan oraya private serverlarda dolaşan biri olarak soruyorum. Silkroad-R'de görevle mi kasıyoruz? Ortam nasıl?

• JabbaWockeeZ kullanıcısına yanıt
    İki oyunu da oynayan birisi olarak, Silkroad-R'nin açık ara daha aktif olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bar sistemi nedeniyle, günün 8 saati exp gelmiyor, yaratıklardan hiçbir şey düşmüyor. Unique'lere atak yapmak için de, ondan en fazla 19 level üstü olmak gerekiyor. Hepsinden önemlisi ise, oyuna girişin çok daha kolay olması. Normal Silkroad'un server'ları bug'da, girmek çok zor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.