Şimdi Ara

Silkroada ilk başladığınız zamanlar... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
21.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hatta 23 lv kadar ne pot biliodum nede kıyafetleri o yüzden hep tiger kesmiştimmmmmmm ve 10 K olunca seviniyordummmmmmm
  • ilk zamanlar global nedir bilmezdim, arkadaşa haritanın bi ucundan diğer ucuna bak sana ne yazcam derdim, arkadaşta yazdığımı göemezdi tabii
  • çok eski bi kpnuyu hortlatıyorum şuan

o zamanlar oyun ne kadar renkliymiş.okuyup okuyup güldüm..

Ne yazıki ben o zamanlar yoktum
  • ahhh ahhhhhhhhhhh weasle bulacam die kaybolduydum :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: neokuti

quote:

Orjinalden alıntı: Babayaroo

Valla anlatmakla bitmez ama çok gerizekalıca şeyler yapmışım,şimdi düşününce(lvl20 ye kadar elle pot basmak ibi).Allahtan bir arkadaş vardı oyundan iyi anlayan o yardım ediyordu

13 lvl oldum die kafede hava atıodum

bende ondan farkı yoktu 60 levellikle party girdiğimde vay be bakın ne güçlü adamın partysine girdim diyodum

• bende lvl 21 kadar elle pot bastım.lvl 72 kadar hıc sos cıkmadı sımdı o charımı satıyorum formda ss lerı var adı tofili
  • beni kuzenim başlatmıştı oyuna.. oda daha yeni başlamıştı, çok bişey bilmiyodu yani.. ışınlanmanın sadece ismini duymuştum, kuzene ışınlanıyımmı diyodum o yok diyodu.. o yokken bi deniyim dedim biyerlere basyım bi baktım sarı biyer(donwhang) o zamanlar ne bilcez tabi donwhang nedir nası biyerdir.. cıktım dışarı, bi earth gost gördüm.. burdada heralde jangandaki gibi kalenin yakınındaki canavarlar düşük level lıdır diye birine vuruyım dedim ve anında öldüm sonra geri jangana gidince cok üzülmüştüm.. 5k ii paraydı benim için

• bi arkim ögretmişti oyunu glavie ci idim basladim oyuna onda 24 lv char vardi wtiger fln kesip beni kasiyodu
    8 lv glavie ye hayrandim olsa da kullansam diye, cok dehşet görünüyordu 8 lv olup onu almiştim elime ileriki hedefim 10 lv olmakti 10 lv oldugumda atima binmiştim az bişicik ögretmişti arki ben armor set giyiyordum ama garment hayrani idim garment omuzluguna hayran idim onun icin charimin yanina char acmiştim nasil giyinilecegini ögrenememiştim bir gun kasarken millette gordum o omuzlugu nasil takarim diye para ile deyip durmuşlardi ne bilek chal idik 16 lv i 1 haftada anca yaptim cok sevinmistim hic pot almazdim para gidiyo diye oturup oturup kalkardim 50 k paracik vardi full str idi char ama bütün skiller acikti xD nukerden farki yok ama char str Server AeGe
  • Oyunu 22 Nisanda indirmeye başladım.(Yılı hatırlamıyorum).Kngihttan bıkmıştım.Alternatif bir oyun arıyordum.Dh de silkroad forumuna bir göz gezdirdim.Grafikler süper duruyordu(knighta göre)Konusu güzeldi hunter thief fln acayip ilgimi çekti oyun.Gece bıraktım indirmeye.SAbahta 23 nisan törenine gitcemSabah uyandım.O zamanlar benim pcde bi virüs vardı.P*rno sitesi reklamları açıyodu durup duruken.Sabah uyandım.Bu reklamları kapatırken sanırım silkroadın yüklemesinide kapattım.(sabaha kadar nasıl inmedi anlamadım)Sonra okula giderken yüklemeyi baştan başlattım.Törenden önce arkadaşlara anlatıyorum"olm hırsız var" fln die.Tabi herkes knight manyağı olduğu için fazla takmadılar.Eve geldikten 1 saat sonra indirme bitti.Girdim oyuna.Baktım etraf güzel.MMORPG ler hakkına biraz bilgim vardı.Aşırı bir cahillik yapmadım.gittim mangyang kesiyorum.okçuyum.Ama bi terslik var kamera dönmüyorNeyse onuda öğrendikten sonra 5 lvlda skill açtım.Şu mavi parlayan ok skili.Atıyorum her attğımda hayran kalıyorum "öfff be grafiğe bak" diye Otopotu 18 lvlda öğrendim.Giantlarda arkadaşlarıma pot bastırırdım.İlk charım int str karısıktı.30 lvl yaptım onu.Düne kadar duruyordu dün sildim.Güzeldi o zamanlar oyun bu kadar dolu değildi.

• ilk başladığımda oyunun hiç birşeyinden anlamıyordum.zaten oyunla da arkadaşlar vasıtasyla tanıştım. x diye bir arkadaş vardı bizim.oyunu bize öğretiyordu.ama ne öğretme.öğretirken kazıklıyordu bizi.oyuna başladığım dönem jewel box düşüyordu.bundan çıkanları saklıyordum ben.ne işe yaradığını bilmediğimden saklıyordum işte.lazım olur diye.

bizim bu x arkadaş,jewel box'tan çıkan monster scrolları bizden alıp,kullanıyordu.o yüksek olduğundan hemen öldürüyordu canavarlar.(yüksek dediğime bakmayın.en fazla 20 level.o zaman bizim için yüksek ama
    ) sonra canavarlardan düşen paraları bize,itemleri elixirleri kendisine ayırıyordu.

böyle böyle devam etti.az kazılamadı bizi bu x.
  • ilk basladıgım da lvl sınırı 60 dı 7 degre itemler felan lvl kasmak işkenceydi serverlar bomboş tu :)

+3 weapon gordugumuzd azımızı acıp bakıoduk lag yok tu !
  • quote:

Orjinalden alıntı: iso_melos

hatta 23 lv kadar ne pot biliodum nede kıyafetleri o yüzden hep tiger kesmiştimmmmmmm ve 10 K olunca seviniyordummmmmmm

pot almayı nasıl bilmiodun
    mantığını çalıştırsan herşey olur

Eskilerin bu topice de toplandığına göre bende
    xianda ki ilk charımın nickini sölüm
    Just_SkiLL

KV_Kurtlardaki Glavier

Kadir , Alibaba, Just_SkiLL şöyle bi 3 lü

NOT: Kadir xianın ilk max lv olan türklerden (Gerçi ozmn 52+ türk warmıydı ?
    60 olunca tüm herkez guilde gelmek istemişti ama biz 3 kişi takılıoduk

o 60 olunca sıralama :
    Kadir____60
    Alibaba___55
    Just_Skill__53 (İzmirde ban yedi)

Ha bişey daha hiç kimseden full str int charı örenmedim kendim buldum!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synaX:Lecter -- 27 Ekim 2007; 3:35:41 >

• bende 10 lvl kadar skill siz myyang kestim 24 e kadar el pot bastım stat karışık verdim sonra bi kıyafetin veya silahın duruabily(kullanılabilirliği) bitince satıp yenisini aliodum

ve şimdi o 24 level charımı katil yapcam ehehehe

• ben oyunun türk olarak ilklerndendm ozaman bile .ok lag vardı ..troyda baslamıstım hp azlnca str ye mp azalnca int basıodum :D hybrid in türkiyedeki başlangıcııdım :P
  • anlatmakla bitmez neler neler heralde basımdan gecenleri yazsam bir kitap olur ilk girdigimde charı saga sola hareket ettiremiodm 5dk falan onla ugrastm basladgmda ingilizcem de cok zayıftı hep yanls skilleri acıp duruyodm ok bittiginde de cıkmıstm oyundan ama sonra bi arkadasa rica ettm bana bi forum adresi verdi heseyi ogrendk ole uzman olup cıktık ne gunlerdi ya bot yoktu herkes emegiyle kasıodu parayla gold almakta yoktu ah 2 yıl once ki srola suan ki sro bir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nly4y0u

ilk basladıgım da lvl sınırı 60 dı 7 degre itemler felan lvl kasmak işkenceydi serverlar bomboş tu :)

+3 weapon gordugumuzd azımızı acıp bakıoduk lag yok tu !

ne güzeldi eski günler
  • knight oynuorum ve oyundann bıktım gb alcam satan yoq o yüzden bıraktım şimdi bi gün gidiom cocugun bırısı 13 lwl baktım bu oyunun adı ne dedım sıkrod dedı heee ee gıt bulcan kes dedım bunda yoq öle dedı 13 lwl knightin 80lwli gibi dedi bende bılmedım ıcın waybe dedım ıcımden baktım cocuk lwl atladı lan 81 oldun dedim:Dcocuk gulmeye başladı yoq 14 oldum dedı hanı 13 lwl knight ta 80di lan dedım cocuk böle aglıcak gıbı:Dyoq ya ben şaka yaptım dedı ben bu oyuna nası üye olcam dedi cocuk actı bana sımdı bı tane üyelik baktım cocuk kalktı gııdıo nası gırcem bu oyuna dıe sordum sıkrod war ona cıkla stard a bas dedı ben gırdım athensde atmışım yanlışlıkla 1 gün sonra geldım(4lwl oldum cok mutluyum)girimde carımı kasım dedım bi girdim char yoq (bu sefer oasis e girdim)
    sonra cafenin sahıbı geldı genç bir abi dedi char mı accan dedı bow ac dedi bow ne dedım okcu dedı nsı accam bılıon mu dedım:D(ben bılmedıgım ıcın)geldı actı sımdı bu bowlada (6 oldum) gün geçti tekrar geldım bu sefer lwl 4 olana gırdım(athensdekıne) yaaaa ................ dedim benım charım nerde dedım abı geldı kontrol ettı sen oasisde oynuon mal dedı gıttı:D(oasis ne bılmıodum o zmn)

• 12 lva kadar skill int ve str vermemiştim ilk ptumu 21 lvlda almıştım 29da oto potu keşvetmiştim
  • bende ilk charımı aegede açmıştım 13 lwl yapmıştım ama skill felan oldunu bilmiyodum adamım glavierdı skillleri gördüm gittim bicheon skillerini açtım açtım açmasına ama hiç bir skill vurmuyodu ben ozmanlar çok küfür etmiştim nasıl bir oyun diye skill var ama vurmuyo ondan sonra onu bıraktım troya geçtim tabi ögrendim bu sefer glavie skillerini aegeyi bırakmazdım ama forumlara baktımda skill sildirmek öle anlatılmışki trilyonlarla sildiriliyor sanki 3 sene önce bende haliyle dedim bu kadar parayı kim bulur gittim troya açtım şuan 78 lv ım

• 5 level olunca skill die mavi eli kullandım ok blade mızrak ve force skillerinin hepsini açtım
    ama 5 yıl üst üste oynadığım içinn öğrendim 1 senede her şeyi örendim şimdi 3 tane 80 level charım var 2 si int çi 1 i str ci
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.