Şimdi Ara

Silkroada ilk başladığınız zamanlar... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
21.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bnim ark diodu bnim 1000 canım var bizde wow dioduk :) tabi ben int str ye eşit veriodum 15 lvl da 750 750 itemlerde npcden :P
  • ben stall acan adamları oyunun bi parcası sanıyodum(NPC ler gibi) onları gorunce kacıyodum bunlar beni oldurur diyodum
  • Dikkatimi çekti,bir çok kişi ''herkes gibi oyuna başlarken 5k pls diyoduk'' demiş.Ben hiç bişey bilmediğim halde dilenmedim,arkadaşlarım ve tanıdığım aklı başında insanlar da öyle.Yani insanın illa 5k pls demesi için acemi olması gerekmiyor.Tamamen kişiye bağlı olarak düşünüyorum;yaşla da pek alakası yok.
  • ben hiç bi oyuna hiç bi zaman direk oyle lamer gibi dalmam en az 1-2 hafta araştırdım ilk buldğum sitede burasıydı oyle konu filanda açmazdım AGA 5KA PİLİS die :D:D orjinal sitesinden yaratıkların lwlerine bakardım foruma gelirdim görevlere bakardım yüksek lwl resimlere fln bakardım genelde herkez ilk kastı charları bozuk weriyo int str karışık yani ben hiç çevremde oyunu oynayan arkım olmamasına rağmen full str kastım vs. araştırın çok soru sormayın araştırın ;)
  • ben oyunu 1.5 yıldır oynuyorum. cafede basladım oynamaya. cafedeki abi bana biraz anlatmıstı nasıl oldugunu skill falan o dagıtmıstı. 2-3 haftada lvl 10 olmustum :) ata binmek cok güzeldi. lvl 16-17 iken dw ye ısınlandım. sehri ilk defa görüom. bakıom millete benden yüksek lvller. hele 4. derece armor giyen bi adam görmüştüm blader di. hayran olmsutum. azım acık öle bakakaldım adam. nese cıktım dısarı. bi baktım küçücük bi canavar: earth ghost. bu lem. ben bunu ezerim beeaaa dedim. tabi bana iki tane vurdu yattım :)
    nese, hala o ilk char'ımla oynuyorum. su an 68 lvl archer'ım. ilk char' ım oldugu için bırakmaya kıyamıyorum. güzel günler walla.
  • str archer misin int archer misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GodSmacker

Dikkatimi çekti,bir çok kişi ''herkes gibi oyuna başlarken 5k pls diyoduk'' demiş.Ben hiç bişey bilmediğim halde dilenmedim,arkadaşlarım ve tanıdığım aklı başında insanlar da öyle.Yani insanın illa 5k pls demesi için acemi olması gerekmiyor.Tamamen kişiye bağlı olarak düşünüyorum;yaşla da pek alakası yok.

bende hiç demedim hiç para istemedim tabi borç almıştım oayrı geriv erdim onlarıda ama para dilenmedim hiç
  • arkadaş la knight oynuyoduk sıkıldık sonra mmorpg.com dan free oyun ararken bulduk hemen indriyoz tabi sonra google arattım ve bu dh ı buldum hemen kayıt sonra burda açıklamalar falan ilk venicede başladım str int karışık hep silahlarin magic attığına bakar ona göre alırdım lvl 24 oldum sonra greece açılcağını duydum hemen orda bi char full int bow lvl 20 oldum serverda yeni sabahtan akşama kadar kervan sonra lvl kasmaya başlayınca canım sıkıldı lvl 20 de birguilde girdik daha 1 hafta falan server sonra __mua__ die biri geldi kervanda yardım et gel guilde dedik adam yüzümüze bakarmı sonra dw ye gittip her akşam mua nın savaşlarını izlerdik
  • ben ilk başladığım zaman 13 lvle kadar mangtanglkarda kasmıştım birtek onu hatırlıyom
  • abi valla biz oyuna başladığımız da en yüksek lv li arkdasş 56 o zmn lar 56 neydi be neyse onu çok yüksek görürdük tabi bilen diğer arkadaşlar da vardı.onlarda 25 30 lvl di.hep az lv li olanlar bize öğretmeye çalışırdı oynamayı...abi bu hikayeyi dinleyin en komiğime giden bu..''ben bow cold dan gidom alta verıom int ci olcam bi arki geldi bana bladeyi anlattı ben de bladeye dönmüştüm..düşünün hem alta veriom hemde bladeye dönüom heheeheh''Allahtan o charı kasmadım kassaydım çok kötü olurdu nükerleri bile buz olurdu ama şimdi olympusta 63 lv nüker charım var...............................................OLYMPUS
  • ya nasıl para kasıyonuz köpek alcam 3 m yapamadım 1 türlü offffff ve zor kasıyorum lvl 19 um ezigim ama olsun ve oyun da hangi adam daha iyi kızmı erkekmi benim ki kız
  • arkadaşlar 1 de şu int str hp mp falan onlara nasıl puan veriyoz
    cevap verir seniz sevinirim
  • lvl5'ten sonra bowu firesiz kastığımı bilirim 7-8 atışta bi mangyang inerdi 10 lvl için belkide 10 gün uğraştım. Ama artık 3 günde 30 lvl oluyoruz...
  • arkadaşlar bişiy söyliycem ama sakın gülmeyin
    auto pot ne demek oto pot mu basıyo nasıl bişey?Amam lütfen gülmeyin.
  • oyuna ilk girdiğimde hedefim at almaktı zaten.10 level oldum atı aldım donwhange gittim. o yollardan nasıl geçtim hiç bilmiyorum. şimdi bu janganın kapısının önünde en uyduruk hayvanlar varya.. bende düşüşndüm.. janganın en uyduruk hayvanı mangyang , buranınkilerde downhangin hemen kapının önündekilerdir , iki üç koyarım ölür herhalde dedim tabi hasss sesiyle yeniden jangan
  • Ben oyuna ilk başladığımda okçu oldum. ilk 5 lvl gelen sikil geldi die sevinçten gece uyamamıştım
    şimdi ben 80 lvl full int spearım we o sikl hala açık we onu görünce hala seviyorumm
    Bide oyuna ilk girdiğimde kapıda pvp yapıyolardı bende onları canawar sanıp saldırmaya kalkştımm rezillik yaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d0g1c4n -- 13 Mayıs 2007; 22:23:01 >

• ben ilk başladığımda full hybert tim ilk potumu arkadaşın söylemesiyle 21 lvl da kullandımcanımı 1000 e tamamlayıp adamı ordan int e donüştürmeye çalışırdım.Ben 31 thief tim adam 27 hunterdi beni 4te aldı bende kazma gibi full hybert tim ama o damamı bıraktım.Şimdi oynamayı öğrendim 69 lvl adamla oynuyorum arkadaşın sağolsun bana şifresini verdi
    ARTIK OYUN ÇOK ZEVKLİ
  • Ben başlayalı 1.5 sene kdr oluyo.. daha önce hiç online oyun bilmezdim.. e bunuda bilmiyodum :D 2.5 ayda 21 oldum :P sonra bi baktım yapınca oluyor başladım kasmaya bide 38 de ticket aldım 44 olunca charı sattım 9 ay lık charımı elle az oynayaraktan kasıyodum.. şimdi char oynandığı serwerda tanınan isimlerden biri ;)
  • Potları 2. charımda lvl20 ye kadar elle bastım.İlk charda stadları rastgele dağıttım görev nedir bilmiodum.Tabi iğrenç olmuştu ve kapattım o charı.Yine de eskiden çok rpg oynadığımdan oyun pek yabancı gelmemişti biraz anlıodum ama tabi 2. charımda arkadaşlardan yardım alınca daha iyi öğrenmiştim.Bide hep lvl20 olim paso kervan çekcem thieflik yapcam die hayaller kuruodum.Lvl 20 oluncada bütün denemelerim hüsranla sonuçlandı tabiki elimdeki parayıda kaybettiğimle kaldım.
  • ilk oynadığım gün ilk canavarımdan som glavie çıktı gittim 3 K ya sattım onu
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.