Şimdi Ara

Silkroada ilk başladığınız zamanlar... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
21.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tum skilleri dagitmstim glavie dusse glavie skillerini verirdim bow dusse bowa
  • ilk çarım bow cuydu hiç unutmam bi gün 3-4 lvl ken janganda o zmn okum bitmişti
    ok almak için silahçı adamı 1 saat fln aramıştım

• ben ilk başladığımda manyangdan başka canavar bilmezdim işte biraz etrafa bakim dedim gördüm onları :D:D yani dier canavarları onları öldürdüm sonra bir baktım bir köprü vardı oraya gittim ağaç kafalar vardı dalim dedim[adamın biri dalıyordu] sonra ingilizce konuştu bende tek başıma daldım ve :D:D

ve her mesleğe verilmişti puanlar tek yaptığım str ye puan vermekti diğerlerini rasgele sallıordum:D:D

• Bende kıyafet almayı bilmiodum. 1lwl kıyafetlerle worker kesmeye fln çalışıodum
  • ben ilk başladığımda oyunda npc olmadığını sanıyodum pot olmayınca hep ölüyodum

bi arkadaş yardım etmese az daha oyunu birakıcaktım
  • Ben Garment Giyiyordum. Ama Bütün Armorları Almıştım.üzerimde sadece talisman olduğu için giyememiştim. Bütün Armorları Geri Mr. Jang'a satmıştım. Hala auto-pot kullanmıyorum. herb kullanıyorum . 17 lvl'de herb kullanmaya başladım yaklaşık 4 aydır 20 lvl yaptım
  • Karakter ekrana gelince (hani start yazısı falan geliyor işte orası) baktım sp 3 yazıyor.Heralde dedim şu anda sp farm yapıyorum level atladıkça vermedim baktım 9 oldu sp yine az geliyor sordum birine onun birikmiş stat puanları olduğunu öğrendim ( 2 ay önce oldu bu olay)
  • quote:

Orjinalden alıntı: neokuti

evet beyler silkroada ilk başladğınızda ne yapmıştınız?

ben başlıyım ilk başlarda knight oynuodum sonra arkadaşlarım silkroad die bi oyun falan var dedi bi oynayayım dedim kendime bi adam açtım greece de tabi ne yapcağımı bilmiom çıktım kaleden dışarı bi kaç mangyang kestim neyse 3 lv oldum falan big eyed ghost lara gittim orda kasarken sos çıktı(1 lvl talisman:)sonra onu sattım potçuyabiraz oynayınca sıkıldım girdim knighta

çok sürükleyici bir SRO hikayen varmış :D bana a arkdaş tavsiyesi 3.gün takıldım sora sora bazışeyler ide kendim keşfettim tabi ilk 3 güb sıkıldım sonra yeni şeyler öğrendikçe oyun sarmaya başladı özellikle skill açınca.yüksek lvl kapışmalarısın izledim pvp yaptım 32 lvlde ilk trade mi yaptım.derken bigün abim geldi oyunu sildirdi ve yüklememi engelledi bi daha da oynamaz oldum şans işte :)ve SRO the end

• biİzim kafede 13lvller oynuodu biz daha 3 lvldik bize gülüolar dı sonra 25oldum tabi int str eşitti sildim charı sonra int bi char açtım şimdi 30 lvl
  • ben ilk başladığımda 3-4K'lık bi item görünce vay hayvanlar vay bu kadar eder mi bunlar be diyodum ama kendim de LWL 10 bow'u 15K'dan koyuyodum
  • eziqin tekiydim şimdide eziqim ama olsun
  • bana adamın teki oturmayı öğretmişti bi sevinmiştim
  • Oyunun İlk Serverı Olan İxianda Baslamıstık.Auto pot maymun köpek vs gibi olaylar yoqdu.Hep Caveye girmeye calısıoduk ama 50- ler giremedigini bilmedigimiz için sinir oluoduk ve içerdeki monsterları cok merak ediyorduk.Lvl up gördügümüzü upluyorduk.İnt Str ye göre az kalınca int te,Str inte göre az kalıncada strye verioduk Ve cogunlugun basladıgı gibi bowla oyuna ßaslamıstık.Ve Hatırladıgım sadece ßir Tane Türk Guildi Vardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwasqwas -- 7 Nisan 2007; 21:19:37 >
  • Hey gidi günler hehe oyuna ilk başladığımızda (kardeşimle birlikte knighttan sıkılıp kurtulmak için alternatifler arıyoduk) kimse hiç bir şey bilmiyordu bizde dahil olmak üzere, 2 tane server vardı, aege ve xian zaten oyun betaydı biz aegede başladık ismi kolay diye (cafe içinde xian dicez diye yırtınmalar oluyoduda ters geliyodu işte ) herhalde oyunun en zevkli zamanlarıydı pvpler dakikalarca sürebiliyodu şimdiki gibi at kafaya nukeyi güm diye yat değil. bi çok kişinin dediği gibi oyun nedir ne değildir bilinmiyo şahsen ben lvl 20 de job seçtiğim zaman hep öyle kalıcam zannediyodum lvl kasarken thiefleri görüyoduk player sanıyoduk bizde öle olucaz hesabı takılıyoduk işte lvl 42 olana kadar potu elle basıyoduk çünkü auto pot yoktu elixirleri hep npcye satıyoduk çünkü ne işe yarar bilmiyoduk yada öğrendiğimiz zaman basıyoduk yanıyodu e tabii 20 k tatlı geliyodu sat gitsin tezgaha koysan kim alır onlarda bizim gibi bilmiyo zaten bilenlerde hotanda takılıyolardı. 3 lvlde bi muhakkak murder oluyoduk hatta bi kere hızımı alamayıpğ ortalığı dağıtmıştım 5 lvl murder (thieftik başka thieflere 5 yıldızlı mal çaldırdık dayanamadığımız için, oda thief bizde daldık hadi pk oldun adamın birini kestin devesinden ne istiyosun )daha anlatıcak çok şey var ama sayfalar yetmez oyunu bıraktık bi süre tekrar başladık neler olmuş neler .

• quote:

Orjinalden alıntı: KingSagopa

Hey gidi günler hehe oyuna ilk başladığımızda (kardeşimle birlikte knighttan sıkılıp kurtulmak için alternatifler arıyoduk) kimse hiç bir şey bilmiyordu bizde dahil olmak üzere, 2 tane server vardı, aege ve xian zaten oyun betaydı biz aegede başladık ismi kolay diye (cafe içinde xian dicez diye yırtınmalar oluyoduda ters geliyodu işte ) herhalde oyunun en zevkli zamanlarıydı pvpler dakikalarca sürebiliyodu şimdiki gibi at kafaya nukeyi güm diye yat değil. bi çok kişinin dediği gibi oyun nedir ne değildir bilinmiyo şahsen ben lvl 20 de job seçtiğim zaman hep öyle kalıcam zannediyodum lvl kasarken thiefleri görüyoduk player sanıyoduk bizde öle olucaz hesabı takılıyoduk işte lvl 42 olana kadar potu elle basıyoduk çünkü auto pot yoktu elixirleri hep npcye satıyoduk çünkü ne işe yarar bilmiyoduk yada öğrendiğimiz zaman basıyoduk yanıyodu e tabii 20 k tatlı geliyodu sat gitsin tezgaha koysan kim alır onlarda bizim gibi bilmiyo zaten bilenlerde hotanda takılıyolardı. 3 lvlde bi muhakkak murder oluyoduk hatta bi kere hızımı alamayıpğ ortalığı dağıtmıştım 5 lvl murder (thieftik başka thieflere 5 yıldızlı mal çaldırdık dayanamadığımız için, oda thief bizde daldık hadi pk oldun adamın birini kestin devesinden ne istiyosun )daha anlatıcak çok şey var ama sayfalar yetmez oyunu bıraktık bi süre tekrar başladık neler olmuş neler .

hacım senin başındanda birsürü olay geçmiş.bende skiller ne işe yarıyo die sürekli açıyodum.bi baktım blade skillerinide açmışım glavie oldugum halde
    bende diyorum bunları nie kullanamıyorum.sinir olmuştum tabi.sonradan öğrenince hepsini sıfırlamıştım

• arrow almasını bılmıodum stallarda arrow arıodum

• bi keresinde manyang kesmekten vazgeçtim tabi 8 lvlkadar manyang kesiyordumbi raz ileriliym dedim ba baktım taş aslanlar millet katır kutur kesiyor party atıyorum almıyorlar bendede 22 sp var ne vardı lan dedimadamın elinden kırmızı bişe çıkıyor one falan kalveyedeki tüm harflere basmaya başladım sonra skıll açamsını öğrendim 22 sp force vermiştim canvermeye can verme skıli yapıyorum taş aslanları kesenler bana baksın die hani can basarken eler oynuyorla bi şekil oluyor belki party alırlar die daha sonradan öğrendim taş aslansı kesenlerde 8 lvlmış die ne günlerdi ya diyorumki keşke en baştan baslasam.............valla charımı satayım başlıcam en baştan
  • walla biz 4kişi başladık bizim cafeden chi tomba gidiyoduk lwl 4depot falan bilmiyoz skill falanda tabi daha önce online oyun oynamamıştık o zamanlarbi stone ghostu hedef alıp 4kişi dalıyoduk hayvancazazar zor kesip direk çömüyoduk tabi....
  • Aranızda 74 lvl olan varmıBen 74 lvl im party yapan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert...!! -- 18 Nisan 2007; 21:15:32 >
  • level 4 te yeowaların yanına gitmiştim beni bi vuruşta yatırmışlardı.o anda o yeowalar gözümde şimdiki niya generallerle denkti.ama sonradan eski halimi hatırlayıp kendime gülüyorum. ha bide inanmazsınız ama level 8 e kadar görev yapmadan kasmıştım. :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.