Şimdi Ara

Silkroada ilk başladığınız zamanlar... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
21.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende npc thief leri oyuncu sanıodum sürekli onlarla konuşmaya çalışıodum "5k veriim koru beni" fln diodum. Yatırdıımda "noob" diodum görende aptala bak diodur
  • Ben Walla BaBeL de Açtım İlk Charımı... Okçuydu ve Hiçbirşey Bilmeden Sadece Pacheona ve Fire a Vermiştim... Full Str Gitmiştim... Lv 16 Olduktan Sonra Birkaç Ay Knight Oynadım... Daha Sonra Knight ı Tamamen Bırakınca Forumlardan Silkroadla İlgili Rehberleri Okudum Baktım... Şansına Herşeyi Doğru Yapmışım... Hala Aynı Char ile Oynuyorum...Skilleri Aynı Veriyorum... Lv 67 Oldu Şimdi...
  • ben harita acmasını bilmiyodum 10 levele kadar mangyang larda kastım. som cıkmıstı onu silahcıya sattım sonrada baya bi sevindim jangan ın etrafında betonun içinde su varya ekranı dondurmesini bilmedigim iin bakamıyodum sehre giremeyince sinirleniyodum kufrediyodum(sudan dolayı)
    npc thief diye bişi oldugunu bilmiyodum kasarken bazen yatırıyodu beni bende yarım saat küfrediodum ben sana naptım falan diyodum. acemi oldugum için kac kişi beni kandırdı: adamın biri exchange de beni 3 kere soydu "noob " kelimesini küfür sanıyodum ..daha bircok sey var aklıma geldikce yazarım işallah...

saygılar .....

• cafede birine weapon elixir düştü oda benim gibi bilmiyordu 5k ya sattı.
  • ben 7 LWL'da yeohalara kadar direk ilerleyip bi gezmek istiyodum tam gittim köprüyü geçiyodum (yeohayıda bilmiyodum ne diye) i baktım bitane siyah kıyafetli elinde yeşil bişey atan bi herif (Thief) benim ilk charda okçuydu.Dedim bi dalam bakem öldürecem mi diye.bi daldı 4K koydu tabi ben yerdeyim
  • troy un hotan ı bombuştu bi kaç lv42-47 dışında

ayrıca ilk kez m ye harita da basıp exorcist home ı görünce " ulan şeytanın evi falan ne acayip yaratıkalr vardır orda" demiştim her aklıma geldiğinde gülerim şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatciSylar -- 20 Nisan 2007; 18:15:46 >
  • walla ben ilk başladığımda bütün skilllerden açmışım herşey mahwoldu...

• ben ilk başaldıgımda mayang kestim 3 lvl oldum 1 saate sonra gittim bi baktım köprü var oranın karışısına geçtim arkdaşım oyundan cakmıodu bana dediki ben silkroad biliom onlar saldırmıo buna güvendim yeoha yanına gittim oturdum sonra yedeyimarkdaşta yerde kaldı sonra nese günde 15 saat oynuodum nerdeyse 2 lvl belki alıodum sonra 20 lvl olunca char cold begenmedim ve yeni char actım 1 günde 19 olunca sasırdım ben 1 ay oynayıp 20 oldum yeni char acıp 19 olmam bi acyip geldi sonra o char intti sonra str özendim str verdim char öldü allah rahmet eylesin yeni char actım bi günde 24 oldum sonra hergün 3 lvl aldım 35 oldum 1 haftada sonra pc bozuldu 3 ay srosuz öldürdü beni pc oldu 2 haftada 46 oldum şimdi bot kasıo yeni aldım botu cok güzelmişşşşşş47 olcam olympustayım

• quote:

Orjinalden alıntı: Babayaroo

Valla anlatmakla bitmez ama çok gerizekalıca şeyler yapmışım,şimdi düşününce(lvl20 ye kadar elle pot basmak ibi).Allahtan bir arkadaş vardı oyundan iyi anlayan o yardım ediyordu

ben 20 lvl a kadar pot ne bilmiyodum

• ben ilk girdigimde gittim manyag ları kestim biraz 6 lvl oldum ben hayla manyag lardayı tabi blşimiyom oyunu

Sonra gittim big eye d ghost kestyimm sos çııktı armor ben de buunu degerli oldugunu biiliyorum 1 m, eder die gittim satıcıya sattım hemn

bide ne goreyim 1 mi zannettim 960 gold geldi

bide ben skillere bakıyodum ben swordum sword skillerini açmamışım açmaya çalışıyorum

bi tane açtım aça aça ok skilini açmısım

YAnim da oynayana diyirum abi bu neden olmuyo
    DEdi bana o ok skili açılmaz dedi

Oyunu donderemiyodum bende sonra orda bi araya girdim donderemediğim için orda kaldım bende sinirlendim oyunu bıraktım sonra arkim ogreti yniden başladım

ben bide pelerine meraklıydım 10 lvlde pelerin aldım taktım çıktım kapıya çıkar çıkmaz koydular bana

ben içeri dogru kaç maya çalışıyorum hepsi bana vuruyo bende arkime diyom bu jangandakiler çok ........
    hep beni olduruyorlar diyorum

halbuki bende pelerin varmış ondan beni olduruyormuşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARA_ŞEYTAN -- 23 Nisan 2007; 12:09:35 >

• ben okcu acmıstım lvl10 a kdr skilsiz kasmıstım lvl 32ye kdr elle pot basmıstım sonra elexır weapon dusmutu white tigerdanmıydı neydi onu gidip npcye satmıstım 20k werdi die göbek atmıstım lvl4de vater ghostu manyaq bi se sanıodum adam strong white spider cıkarmıstı bana lvl7de 7-8k arsı mı 10k mı ne wurmustu en guclu canavaro zannediodum daha dorusu cok salaktım
  • 1 arkadaşım la 2006 yazın başladık olympus alps new ken.başta çok saçma gelmişti sonradan zevkli gelmeye başladı.İlk atımı hatırlıyorum atı alıp kendi çevremizde dönüyoduktiger giantı görünce aboww demiştim.İlk çarım benimde okçuydu stat pointleri kafama göre veriodum.Allahtan sikilleri doğru vermiştim.ilk çarımı 43 e kadar kasmıştım sonra statlar eşit die bırakmıştım.oto potu herkes gibi lvl 20 lerden sonra öğrendim.5 elixir wep la +5 yapmıştım lvl 38 lik bowa ne şans ama immortal astral lucky yokşimdi eldoradoda yım ama sıkılmaya başladım oyundan bırakcam heralde he bide canavarlardan çıkan poşetlerin,tabletlerin ne işe yaradığını lvl 40 ta öğrenmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dobest -- 23 Nisan 2007; 18:53:01 >

• herzaman pelerin giyiyordum 20 lvl adamlar beni kesiordu. herkes 20 lvlde birini öldürebilirsin diyordu. bende pelerini çıkarmadan dolaşırdım jangana giremezdim 5-6k vururlardı bana strciyim ama 3 kere inte verdim
  • lvl 1 dn 8 e kadar mangyang kestim str int skill fln vermedim yanlışlıkla n ye basınca oturuyodu geri kalkmayı bilmiyodum oyundan çıkıp giriodum :) okcu açmıştım ok bitti diodu ok almayı bilmiodum yumrukla kesmeyi denedim bide bi arakdaşım var 14 lvl dı ben 6 ken kasmaya götürürdü 30% ken 12% le fln geri dönerdim :P party exp dis. ayarlımuşuz :D 21 lvl da ilk potumu aldım 34 lvl da otomatik pota koydum bide stall açmayı 23 lvl da öğrenmiştim ilk 20 lvl oldumumda hemen treade alamya gitmiştim bilmiodum tabi 5 star alıodum janganın kapısında yerdeyim ve llv üdşmüşüm bir sürü kes oldu bu sonra ışınlanmayı denemiştim 5 yıldız malla olmadı bende normal güriim dedim sonra ha bide treadeler ferrye götürülüo sanıodum 12 -13 lvllarda pelerin giyince ölünce % gitmio sanıyodum o yüzden yüksek lvl lara gidiodum meğer değilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 26 Nisan 2007; 22:22:16 >

• bende girdiğimde mangyang kestim 5 lwl oldum anında tickete bastım.lwl 7 oldum canım sıkıldı çıktım.o gün bida hiç girmedim ticket boşa gitmiş oldu tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ophiafagus

bende girdiğimde mangyang kestim 5 lwl oldum anında tickete bastım.lwl 7 oldum canım sıkıldı çıktım.o gün bida hiç girmedim ticket boşa gitmiş oldu tabi

ben ilk başladıımda ticket yoktu daha köpek sincap bile yoktu maymun vardı tek

• quote:

Orjinalden alıntı: KaSaP_LeVo

quote:

Orjinalden alıntı: Ophiafagus

bende girdiğimde mangyang kestim 5 lwl oldum anında tickete bastım.lwl 7 oldum canım sıkıldı çıktım.o gün bida hiç girmedim ticket boşa gitmiş oldu tabi

ben ilk başladıımda ticket yoktu daha köpek sincap bile yoktu maymun vardı tek

benim girdiğimde ticketlar başlayalı 1 hafta olmuş zaten

• Arkadaşlar benim gibisini görmemişsinizdir ben sro ya başladığımda yılbaşı eventi var mob lardan jewel box düşüyodu onları kırdırdığında dodgin tirreger 500mp 500 hp scroll rudolp pandoras box global chat felan düşüyordu o itemlerin hepsini 15 lwl charda kullandım şimdi başımı taşlara vuruyorum pandoras box u şimdi en az 1.5 m den koyardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotolojik -- 27 Nisan 2007; 16:51:15 >

• ben lvl 16 sos glavie düstügünde sasırdım benim kuzen var lwl 22 fln dı o zmnlar hemen telefon açtım olum dedim bana lwl 16 glavie düştü dedim etrafında bişi dönüyo dedim.bide seal of star yazıyo dedim stall aşcam satemmi dedim.olum bekle ben öğreniyim birinden ne kadar ettiğini dur satma dedi.tabi ben dururmuyum açtım stall ı 30k yazdım ilk gelen aldı gitti sevindiydim aradım kuzeni söledim 30 k ya sattım die. sonra öğrendim onun 700k fln ettiğini sonrada bana sos fln düşmedi.yani hakkımı kaybettim.arkadasa düsmüstü lwl 11 famele şapka 200 k ya satmıstım.bende herkes gibi ilk basta aga 5 k diyodum ama simdi öle diyenlere git monster kes elin ayağın tutuyo diyom

• HEHH BENDE BEYLER LVL 12 İKEN THİEF ŞEHRİNİ KEŞFETTİM ORDAN SUİTLERİ 10K YA ALIP 100K YA SATIYODUM ÖLE ÖLE LVL 15DE KÖPEK ALDIM HEHEEH D:
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.