Bildirim
Silkroadın en şanssız adamı! =))
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu adam şanlıymış yine ben bugun kafalığı +3 yapıyım diye 48 tane elxir harcadım yinede olmadı çıldırıyodum en sonun da +2 de bıraktım -
140 weapon harcayarak Bow'u +5 yapabildim gerisini siz düşünün... -
dns deiştirmeye eriniyom ne olmuş adama biri anlatsa ? xD -
quote:
Orijinalden alıntı: 4hm3t.#
dns deiştirmeye eriniyom ne olmuş adama biri anlatsa ? xD
+5 Setini beğenmeyip +6ya deniyo.Yarısı İmmortalsız olduğu için kayboluyo.Koskoca sette 1 tane +6 geri kalanı +0 onuda beğenmeyip yakıyo :P -
quote:
Orijinalden alıntı: MuhamméT
quote:
Orijinalden alıntı: 4hm3t.#
dns deiştirmeye eriniyom ne olmuş adama biri anlatsa ? xD
+5 Setini beğenmeyip +6ya deniyo.Yarısı İmmortalsız olduğu için kayboluyo.Koskoca sette 1 tane +6 geri kalanı +0 onuda beğenmeyip yakıyo :P
en iyisini yapmış ben gidip onları bide yere atarım oyuna bırakcaksam paraları filan -
bazen ne yaparsan yap silahlarda + tutmayınca tutmuyor... upgradede fazla ısrarcı olmamakta ayrar var -
Plus var artı baskmak var.
Costantınde ozel bir yerım var 98 +5 staf bastım ilk +4 yaptım ertesi gün +5 geçerdim.Yeşil taplet yani luch kullanmadan bastım bunu 64+5 two hundreda gaza geldik +6 da kayboldu -
bu adam işi bilmiyor o itemler bende olsa +8 çıkarırdım en az 2 tane öle item mi basılır yav. peş peşe aynı yerde +9 +10 bastım iç erinmedim. iteme + basmak isteyince yeri zaamanı herşeyi iyi ayarlayacaksın. şans en büyük etken tabi ama mesela ben 4 kere bloking bastım kalkana tutmadı +6 3 bastım tutmadı +7 3 daha bastım tutmadı +8 işi bilecen -
alicim bastında ne oldu setini +0 ladın :D
( pireye kızıp yorgan yakmak deyimi tam sana göre )
bu arada KIZIL__ELMA'yı ve kardeşin ereni bırakıp nerelere gittin öle -
çoktan verildi. -
250 tane elixir weapon ile şuanda novaxbowum +3 -
quote:
Orijinalden alıntı: FeeL
çoktan verildi.
Sen görmüş olabilirsin . Ama görmeyenler şimdi görmüş oldu .Zaten bölümde konu açılmıyor satış konularından başka bu tür konulara laf etmemeye özen gösterin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X