Şimdi Ara

Silkroadın en şanssız adamı! =))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• http://www.youtube.com/watch?v=NxUgmWHaZn8

• bu adam şanlıymış yine ben bugun kafalığı +3 yapıyım diye 48 tane elxir harcadım yinede olmadı çıldırıyodum en sonun da +2 de bıraktım
  • 140 weapon harcayarak Bow'u +5 yapabildim gerisini siz düşünün...
  • dns deiştirmeye eriniyom ne olmuş adama biri anlatsa ? xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

dns deiştirmeye eriniyom ne olmuş adama biri anlatsa ? xD

+5 Setini beğenmeyip +6ya deniyo.Yarısı İmmortalsız olduğu için kayboluyo.Koskoca sette 1 tane +6 geri kalanı +0 onuda beğenmeyip yakıyo :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhamméT

quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

dns deiştirmeye eriniyom ne olmuş adama biri anlatsa ? xD

+5 Setini beğenmeyip +6ya deniyo.Yarısı İmmortalsız olduğu için kayboluyo.Koskoca sette 1 tane +6 geri kalanı +0 onuda beğenmeyip yakıyo :P

en iyisini yapmış ben gidip onları bide yere atarım oyuna bırakcaksam paraları filan
  • bazen ne yaparsan yap silahlarda + tutmayınca tutmuyor... upgradede fazla ısrarcı olmamakta ayrar var
  • Plus var artı baskmak var.
    Costantınde ozel bir yerım var 98 +5 staf bastım ilk +4 yaptım ertesi gün +5 geçerdim.Yeşil taplet yani luch kullanmadan bastım bunu 64+5 two hundreda gaza geldik +6 da kayboldu
  • bu adam işi bilmiyor o itemler bende olsa +8 çıkarırdım en az 2 tane öle item mi basılır yav. peş peşe aynı yerde +9 +10 bastım iç erinmedim. iteme + basmak isteyince yeri zaamanı herşeyi iyi ayarlayacaksın. şans en büyük etken tabi ama mesela ben 4 kere bloking bastım kalkana tutmadı +6 3 bastım tutmadı +7 3 daha bastım tutmadı +8 işi bilecen
  • alicim bastında ne oldu setini +0 ladın :D

( pireye kızıp yorgan yakmak deyimi tam sana göre )

bu arada KIZIL__ELMA'yı ve kardeşin ereni bırakıp nerelere gittin öle
  • çoktan verildi.
  • 250 tane elixir weapon ile şuanda novaxbowum +3
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeeL

çoktan verildi.

Sen görmüş olabilirsin . Ama görmeyenler şimdi görmüş oldu .Zaten bölümde konu açılmıyor satış konularından başka bu tür konulara laf etmemeye özen gösterin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.