Şimdi Ara

SİLKROADIN YENİ RAKİBİ OLABİLİR DİKKAT!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • agam bn ön yargılı değilim ama sadece bu konu için önyargılıyım
    quote:

Orjinalden alıntı: lionheart01

Aga ben sana sadece ön yargılı olma dedim kötü bişi mi söyledim lütfen

• ben geçenlerde denedim cabal onlineı
    artıları:

3ghz işlemci 512 ram ve 256 mb ekran kartıyla bile performans sorunu olmadı..

hiç bir saatte lag yoktu...

40. lvle kadar kastım günde birkaç saat oynamama rağmen 3-4 gün sürdü ilerki levellerde durum nasıl bilemem ama ilk 40 leveli sadece görev yaparak çok kolay kasıyorsunuz üstelilk silkroaddaki gibi git şu canavardan 500 tane kes gibi de değil bol bol dungeon görevi ve sadece npclerle konuşarak exp kazandığınız görevler mevcut...

sadece avrupadan oynandığı için serverlara bağlanma sorunu yok...

class çeşitliliği var ve oyun diğer mmoların aksine gelecekte geçtiği için farklı bir havası var,ingilizce bilenler için görevlerin arkaplan hikayeleri oldukça ilgi çekici...

mekan,canavar ve karakter tasarımları herkese hitap etmesede grafikler oldukça güzel...

eksileri:

serverlarda 20nin üzerinde shard olduğu için etrafta fazla insan olmuyor dolayısıyla diğer oyuncularla etkileşim
    oynadığım diğer mmolara nazaran yok denecek kadar az...

görevler boyunca bir towndan diğerine ışınlanmak bazen sıkıyor,neyseki loading süresi çok kısa ve ışınlanma işlemi bedava...

canavarların bazıları çok tatlı olduğu için öldürmeye kıyamayabilirsiniz :)...

yer yer oyunu çeviren zatın ingilizcesi sizi kilitleyebiliyor veya sinir bozuyor,çevirilere pek özen gösterilmemiş gibi...

çok genel olarak şu anda aklıma gelen + ve - leri paylaştım muhakkak atladığım can alıcı şeyler var aklıma gelirse eklerim...bence cabal oynanmaya değer bir oyun eğlenceli vakit geçirtiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arch Stanton -- 16 Eylül 2007; 19:43:32 >

• daha hareketli fakat çok yaygın değilken oynamak lazı myoksa sonunda aga 5 k bliz ciler burayada gleicek
  • çok güzel bir oyun skilleri parayla alıyon 1 GB değeri
  • bu oyun hakkındaki gerçek düşüncelerimi söylecem.(videolara bakarak tabii

tam anlamıyla müthişşş!!!!!!!!!
  • wizardlar bebat o da ayrı bi konu
  • ya abi siz bakmayın bole bedaa falan dendıgını parasız hıc bı onlıne oyun oynanmaz
  • valla 1 ay önce silkroad'ın S bile olamz derdim ama simdi onu oynarım daha iyi cünkü srodan dc ve lagdan ölünce cok küfür ediom ramazan ramazan günaha giriom
  • oyun güzelde grafikleri falan biraz ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: KöTü_CoCuK

valla 1 ay önce silkroad'ın S bile olamz derdim ama simdi onu oynarım daha iyi cünkü srodan dc ve lagdan ölünce cok küfür ediom ramazan ramazan günaha giriom

+1
  • wuruslarda miss miss die yazılar çıkan oyunları sewmiom
  • quote:

Orjinalden alıntı: küçük JoeY

wuruslarda miss miss die yazılar çıkan oyunları sewmiom

Miss gibi diyo işte anla
  • Cabal online hikaye bakımından bana pek gerçekçi ve güzel gelmiyor silkroadın yine hikayesi güzel ayrıca oynayış şekli hoşuma gidiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: OlympusFarmer

ben geçenlerde denedim cabal onlineı
    artıları:

3ghz işlemci 512 ram ve 256 mb ekran kartıyla bile performans sorunu olmadı..

hiç bir saatte lag yoktu...

40. lvle kadar kastım günde birkaç saat oynamama rağmen 3-4 gün sürdü ilerki levellerde durum nasıl bilemem ama ilk 40 leveli sadece görev yaparak çok kolay kasıyorsunuz üstelilk silkroaddaki gibi git şu canavardan 500 tane kes gibi de değil bol bol dungeon görevi ve sadece npclerle konuşarak exp kazandığınız görevler mevcut...

sadece avrupadan oynandığı için serverlara bağlanma sorunu yok...

class çeşitliliği var ve oyun diğer mmoların aksine gelecekte geçtiği için farklı bir havası var,ingilizce bilenler için görevlerin arkaplan hikayeleri oldukça ilgi çekici...

mekan,canavar ve karakter tasarımları herkese hitap etmesede grafikler oldukça güzel...

eksileri:

serverlarda 20nin üzerinde shard olduğu için etrafta fazla insan olmuyor dolayısıyla diğer oyuncularla etkileşim
    oynadığım diğer mmolara nazaran yok denecek kadar az...

görevler boyunca bir towndan diğerine ışınlanmak bazen sıkıyor,neyseki loading süresi çok kısa ve ışınlanma işlemi bedava...

canavarların bazıları çok tatlı olduğu için öldürmeye kıyamayabilirsiniz :)...

yer yer oyunu çeviren zatın ingilizcesi sizi kilitleyebiliyor veya sinir bozuyor,çevirilere pek özen gösterilmemiş gibi...

çok genel olarak şu anda aklıma gelen + ve - leri paylaştım muhakkak atladığım can alıcı şeyler var aklıma gelirse eklerim...bence cabal oynanmaya değer bir oyun eğlenceli vakit geçirtiyor...

bende bir kac sey ekleyeyim.
    lvl kasması sroya göre biraz daha zor
    son lvl 150
    bi sürü class secebilirsiiniz yani her zevke hitap eden bir oyun.
    görevler %50 ex veriyor hep xD kasması o yönden kolay.
    skillere bas git cay demle geri gel xD o kadar manyak hareketler var
    force shielder lar o hareketler yapıyor ki saniye tuttum 15 saniye sürüyor.
    moblar cok tatli fakat +100 dungeon canavarları icin aynı sey söylenemez xD

bedava olalı cabal oynuyorum srodan zevkli
    oyunda lvlden daha önemli bir sey var o da skillerin lvli
    dogru diyorum skilleri kullandıkca % leri artıyor ve lvl atlıyorlar daha güclü oluyorlar xD
    lvl 76 iken lvl 82 adam alıyordum.
    itemler önemli ama hepsi moblardan bolca düsüyor.
    SON olarak
    server olarak marsa gelin
    türk bol yardım ederim sizi bende

• oyunun boyutu ne kadar büyükmü
  • pek hoşuma gitmedi çok dönüyolar falan
  • 4ever SRO

srodan şaşmıyacan abiii....
  • 1. 2 link de aynı
    2. berbat bir oyun ne mistik ne teknolojik ayrıca yazı karakterleri hiç uymamış çok ticari amaçlı ( hoş SRO da öyle ama en azından daha konseptine sadık)
  • 4 ever SRO
  • Cabalda Lvl Sınırı 150 Olduğundan Sro Ya Göre Daha Rht Kasılıyo Ben Oynamıştım Skill Sistemi Farklı Parayla Açtırılıyo... Cabal Hakkında Bunşarı Biliyorum

Ama Ynede +Eva Sro
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.