Şimdi Ara

SİLKROADIN YENİ RAKİBİ OLABİLİR DİKKAT!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cabal online paralı bir oyundu fakat kimse para vermediği için bedava oldu.Mükemmel oyun mükemmel (pardon mükemmel dedim) videolar mutlaka izleyin!!!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=Sw9dLbnvdiI
    http://www.youtube.com/watch?v=Sw9dLbnvdiI
    (LÜTFEN SONUNCUSUNU İLGİYLE İZLEYİN EN İYİSİ BU BENCE!)

• video ya bakılırsa güzel bi oyun ama her seye inanmamak shart
  • Bedava olmadan önce galiba Nomad açmıştı bunla ilgili bi konu.
    Geçebilirim falan demişti.
    Ben de bekliyorum internet cafeler yüklesin de oynayayım diye ama tık yok hiçbirinde.
    Varsa yoksa Knight, Silkroad.
    SRO'yu kötülüğünden yazmadım ama adamlar iki online oyun arasında mekik dokuyor.
    Ah ulan bi bilgisayarımız olamadı gitti.
  • Güzel oyun ama ben konusu ve kurgusu yüzünden yinede silkroad ı seçerim . uzay muzay pek sarmıyor yine de güzel oyun özellikle büyüler hoşuma gidiyor çok janjanlı
  • Alsın silkroadın yerini bizim için daha iyi olur silk ucuzlar.Oyuncular azalır
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekil

Bedava olmadan önce galiba Nomad açmıştı bunla ilgili bi konu.
    Ben de bekliyorum internet cafeler yüklesin de oynayayım diye ama tık yok hiçbirinde.
    SRO'yu kötülüğünden yazmadım ama adamlar iki online oyun arasında mekik dokuyor.

çaktırmadansenindirsene.gif
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Güzel oyun ama ben konusu ve kurgusu yüzünden yinede silkroad ı seçerim . uzay muzay pek sarmıyor yine de güzel oyun özellikle büyüler hoşuma gidiyor çok janjanlı

yani sen silkroadın skillerini beğenmiyor musun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chairzard -- 16 Eylül 2007; 18:38:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: chairzard

quote:

Niye kasıyım kendimi? Benim mi PC?
    Hem ne indiriyosam kapatıp açınca siliniyor.
    Silinmemesinin bi yolu vardır belki ama onu da ben bilmiyorum.
    Hadi bi bilgisayara indirdim diyelim, her gidişimde boş olması gerekmeyecek mi bilgisayarın?
    Ya neyse akşam akşam hangi ihtimalleri düşündürüyosun bana, zaten iftar yaklaşmış bunları düşünemem.

• oyunu dfaha önce indirdim
    hiç lag yok
    fakat ekran kartınız kaldırmazsa 451 mb boşa gider
  • Ya üzülme olurda bizim burda internet kafelerde dolu var bi internet kafenin sahibi 144 lvl forse shilder süper skilleri var manyak bişi onu oturup izliom
    naapalım bizimde var 76 lvl force shilder ama o skillerden bazılarrını yapıo
    server:mars
    ıd:greettest
  • ben indirmistim hic te öle mükemmel bi oyun degil yanlıs hatırlamıyosam 8 tane harita vardı ama hartilar ufacık ve itemler felan cok sade hic detaylı bi oyun degil sadece skilleri gösterisli o kadar baska bi güzel yanını ben göremedim ama tabi zevk meselesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roy Fokker -- 16 Eylül 2007; 18:43:30 >
  • Hiç sanmıyorum sen sro'nun yeni gelen updatelerini bilsen cabal sana çer çöp gelir
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: chairzard

quote:

Niye kasıyım kendimi? Benim mi PC?
    Hem ne indiriyosam kapatıp açınca siliniyor.
    Silinmemesinin bi yolu vardır belki ama onu da ben bilmiyorum.
    Hadi bi bilgisayara indirdim diyelim, her gidişimde boş olması gerekmeyecek mi bilgisayarın?
    Ya neyse akşam akşam hangi ihtimalleri düşündürüyosun bana, zaten iftar yaklaşmış bunları düşünemem.

ben senin yerine düşüneyim şaka bi yandan nası siliniyoki onlar

• abi biz saanki silkroad oynamıoz haaaa ayıp ettin.hem cabal online da çok hızlı kasılınıyo 70 ten sonra zor 70 üstü olmadanda tadı çıkmıyo.
  • Cabalda 39 Level Wizardim vardi.. Haritalar birkere çok kucuk. WarpGate denilen noktalar var. Hayatın oralarda gçiyor. Pc niz kotuyse oyun tam bir işkence..Skill Exp kasmak dunyanın en zor işi vs vsvs
  • çok iyi söyledin tam bende onu dicektim
    Ha bide w,e,q,a,d,s ile rahat rahat oynanıyor arkana yazlan rahat rahat kas artık mause eziyeti (aslında diil ama neyse) bitiyor.
  • grafikelr hoşuma gitmedi
  • aga öyle ön yargılı olma o videonun net deil ondan oynamadan ön yargılı olma bence lütfen yani
  • agam başka ss lerde gördüm agam beyenmiyorum zorlamı

quote:

Orjinalden alıntı: lionheart01

aga öyle ön yargılı olma o videonun net deil ondan oynamadan ön yargılı olma bence lütfen yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The maXz! -- 16 Eylül 2007; 19:01:25 >
  • Aga ben sana sadece ön yargılı olma dedim kötü bişi mi söyledim lütfen
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.